ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 S4 duyurdukları iyi oldu da insan bi tarih verir ya. Net olmasa bile 2019 filan deselerdi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 prodüksiyonda dedilerse hikaye için manga beklenmiyorsa kesin 2019 olur bence yaz filan belki. naruto ve bleach gibi filler sezonlarla izleyiciyi bıktırmadıkları için tehlikede değil nasılsa devamı, bleach gibi yarım kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 aa cidden, bi bleach vardı, o ne oldu? manga arayı açsın diye animeye ara vermişlerdi, sonra unuttular herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 manga şonen jump yeter kubo bitir hemen diye apar topar bitirilince herhalde animei de sallamadılar o noktadan sonra, öyle kaldı arafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 bu da bitti. ne izleyeceğiz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=rRrt5aoGFCI ya bu OP'lerin bi formulü var galiba. nasıl bu kadar uyar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 olabilir. bi kaç shounen'de daha kontrol etmek lazım animasyon frame'leri tam uyuyor mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 zaten bütün bu şarkıları oplara uyacak şekilde kesiyorlar, opların büyük kısmının da formülü aynı yani. leadi göster, logoyu bas vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 bi herif vardı oturmuş 3-4 yıl boyunca anime açılışlarını birleştirmiş https://www.youtube.com/watch?v=ibPCLMH1NM4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Fv9wryeL8ko&feature=youtu.be bamco'dan oyunu yoldaymış, benlik değil gibi pek ama gene de hoş gözüküyor, grafik motorunu iyi kullanıyorlar anime havasını verecek şekilde hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 e ole olmasi cok normal anime cok selfcontained kliseler uzerine kurulu medium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 BnHA ile alakası yok, shounen opening konusunun üstünden de 1 ay geçmiş gerçi, ama şunu koymazsam içimde kalır (subtitle/lyrics kapalı gelirse açın alt bardan) https://www.youtube.com/watch?v=P2NHwqqaGpU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Ya ben bu animeye sürekli başlamaya resist etmiştim Shonenlerden baydığım için mi artık nedir (ki baymamışım onu anladım). Hep bir ilk bölümden sonra bir şekilde devam etmedim, geçenlerde bir girişeyim dedim 3 sezonu 3 günde bitirdim. Harikaymış gerçekten ve Mangakası bildiğin hocalarından bir shonen manga nasıl olmalı, best practiceler nedir, hepsini teker teker uygulamış. Hani bir ara durdurup ulan bunun Mangakası kimin asistanıymış zamanında diye baktım da çok bildiğim biri çıkmadı. Adam formülü net uygulamış gerçekten. Okul hayatı , chuunin / hunter exam gibi test süreçleri, comic reliefler, hafif flörtler, abilitylerin sürekli gizli tutulması, power uplar, düşman karakterlere olan gergin build up, bir üst generasyon için yapılan abi bu herif çoook güçlü, aramızda çok güç farkı tarzı expositionlar ve sürekli pompalanan dostluk, kahramanlık hissiyatı. Çok iyi. Heyecanla bekliyorum 4. sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 ben de naruto, (boruto'ya geçince) fairy tail vs'yi bıraktım işte bir tek buna devam ediyorum shounen olarak artık. dediğin gibi mangaka damıtmış formülü adeta, gazı veriyor ama baymıyor. tadında bırakıyor hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 filmini beğenmedim ben. çok zorlama olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 12 Ekim'de yeni sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 gelsin gönlümün efendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 önce bir sevindim, sonra ooru mayto ekşın artık göremeyeceğiz diye hatırlayıp üzüldüm, sonra gene sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 çok iyiymiş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 ben de son sezonu geçenlerde bitirebildim, çok güzeldi özellikle finali. mendebur oldu endevur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 sezon final dışında tırttı ya. ben pek beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 yeni filmini izledim bayağı dandikti. ilk film de kötüydü. iyi yapamıyorlar nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 ne guzelmis. surekli dostluk, idealizm pesinde kosan elemanlar, kahramanlik ve duygular falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar