Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye : Boku no Hero Academia

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
prodüksiyonda dedilerse hikaye için manga beklenmiyorsa kesin 2019 olur bence yaz filan belki. naruto ve bleach gibi filler sezonlarla izleyiciyi bıktırmadıkları için tehlikede değil nasılsa devamı, bleach gibi yarım kalmaz.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
zaten bütün bu şarkıları oplara uyacak şekilde kesiyorlar, opların büyük kısmının da formülü aynı yani. leadi göster, logoyu bas vs.
Mesaj tarihi:
https://www.youtube.com/watch?v=Fv9wryeL8ko&feature=youtu.be
bamco'dan oyunu yoldaymış, benlik değil gibi pek ama gene de hoş gözüküyor, grafik motorunu iyi kullanıyorlar anime havasını verecek şekilde hep.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
BnHA ile alakası yok, shounen opening konusunun üstünden de 1 ay geçmiş gerçi, ama şunu koymazsam içimde kalır (subtitle/lyrics kapalı gelirse açın alt bardan)
https://www.youtube.com/watch?v=P2NHwqqaGpU
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Ya ben bu animeye sürekli başlamaya resist etmiştim Shonenlerden baydığım için mi artık nedir (ki baymamışım onu anladım). Hep bir ilk bölümden sonra bir şekilde devam etmedim, geçenlerde bir girişeyim dedim 3 sezonu 3 günde bitirdim. Harikaymış gerçekten ve Mangakası bildiğin hocalarından bir shonen manga nasıl olmalı, best practiceler nedir, hepsini teker teker uygulamış. Hani bir ara durdurup ulan bunun Mangakası kimin asistanıymış zamanında diye baktım da çok bildiğim biri çıkmadı. Adam formülü net uygulamış gerçekten. Okul hayatı , chuunin / hunter exam gibi test süreçleri, comic reliefler, hafif flörtler, abilitylerin sürekli gizli tutulması, power uplar,  düşman karakterlere olan gergin build up, bir üst generasyon için yapılan abi bu herif çoook güçlü, aramızda çok güç farkı tarzı expositionlar ve sürekli pompalanan dostluk, kahramanlık hissiyatı. Çok iyi.

Heyecanla bekliyorum 4. sezonu. 

Mesaj tarihi:

ben de naruto, (boruto'ya geçince) fairy tail vs'yi bıraktım işte bir tek buna devam ediyorum shounen olarak artık. dediğin gibi mangaka damıtmış formülü adeta, gazı veriyor ama baymıyor. tadında bırakıyor hepsini.

• 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...