Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TV alıyorum, Help me!

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

http://m.n11.com/lg-49uf6407-49124-ekran-4k-900-hz-pmi-uydu-alicili-smart-P94525550

Benim begendigim alet bu oldu. Ufak bi odam var. Hem playstation hem de bilgisayar baglarak kullanicam genellikle.

Cevreye sordum 2400₺'ye oluyor gibi. Bu özelliklerde ve 2000-2500₺ arasi anladigim kadariyla fiyat ortalamasi. Var mi tavsiyeniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ekrani olan bisey alirken mecbur kalsam da almayacagim markadir heralde LG. Ne ekranlari iyi ne de yazilimlari.

Philips'in Ambilight serisinin Android'li olanlarina bak bi.

Bir de TV'nin cozunurlugunden cok scaling'i ve renk paleti onemli. Haliyle gidip begenilen TV'de SD yayin yapan bi kanal acip sonra dibine girmeden, goruntuden tatmin olmadan TV alinmaz.

- Bu yuzden magazalardan kovulan admin out.
Sosyal ağlarda paylaş

şu var ben de philips 4k aldım bilgisayar falan kullanılmıyor pek, epey lag oluyor böyle bir ton ayar yaptım game moduna falan aldım epey azaldı ancak gene var. eskiden 32 inç 1080p tv ye baglıyordum normal monitorden hiç farkı olmuyordu (text okunurlugunu falan geçtim hız olarak). philips o bakımdan biraz hayal kırıklıgı yarattı bende lg yi bilmiyorum önceden bir bakıver bence o konuya.
xbox one var renk konusu dışında sorun olmadı. nedense her açtıgımda renkler çok cırtlak oluyor bir kalibre et diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de 55" Philips ambilight var, monitor olarak kullanilmiyo evet ama sorun TV'nin yazilimindan sanirim. Zaten cok sacma bi yazilimi var, yavas, laggy etc ama goruntu sahane ve ambilight baya baya game changer. Hele hele bos bi duvarin onune koyunca.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

vurmayın ama samsung un tvleri beğeniyorum ben

curved var. çok şukela ama kumandası çok dandik

Samsung'lar baya iyi ama her modeli degil. Ozellikle ucuz ve orta seviye modellerindeki renk paletleri sikintiliydi. Kirmizilar morumsu cikiyodu. Yine arastirip deneyip almak lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

bende samsung var
2013 te aldıgımda 2012 modeldi smartı falan dandini biraz bide gereksiz bi 3d si var.
55' missss

neyse ne dicem
paranın yeteceği EN BÜYÜK televizyonu alıcan bro. gerisi fasa fiso.
yok odama olmaz
yok yakından bakıorm
(5cm den bakmıyosan yakından bakmıosun uzgunum)
yok odama buyuk gelır yok su yok bu

EN BÜYÜK tv yi alcaksın. indirimde 60' mi gördün? yapıştır.
3d smart curve hede hödö bunlar tırı vırı. gözünün 5. dakikada alışacağı sonra farketmeyeceğin şeyler.

misal arkadaşta yeni nesil 40 bişi inçli tv vardı 46 mı 42 mı ne boksa işte. Renk paleti benimkinden iyiydi sanırım, güzel gösteriyodu yani.
Ama benimki her türlü dövüyodu neden? çünkü büyük.
BÜYÜK AL
Sosyal ağlarda paylaş

ben de curved aldım kasımda 48'' 2.7K ya

maç ve oyun keyfi gayet güzel

tek beğenmediğim yanı kumandası, çok kullanışsız yapmışlar

curved çok başarılı ben beğendim, alışınca düz ekranlar ilginç geliyor. Bi de tv ye bakış açın farketmiyor, profilden de baksan cepheden bakış hissi veriyor. derinlik olayı gayet güzel bi de

samsung başarılı diye düşünüyorum tv lerde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...