xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 http://m.n11.com/lg-49uf6407-49124-ekran-4k-900-hz-pmi-uydu-alicili-smart-P94525550 Benim begendigim alet bu oldu. Ufak bi odam var. Hem playstation hem de bilgisayar baglarak kullanicam genellikle. Cevreye sordum 2400₺'ye oluyor gibi. Bu özelliklerde ve 2000-2500₺ arasi anladigim kadariyla fiyat ortalamasi. Var mi tavsiyeniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 2700e bunun bir tık üstü vardı boyut olarak ama şimdi aradım bulamıyorum teknosa da turuncu karın ağrısında alınıyordu beşiktaşta bakmıştım ben. ama alet çok güzel bende düşünüyorum bunun bir üstünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Ekrani olan bisey alirken mecbur kalsam da almayacagim markadir heralde LG. Ne ekranlari iyi ne de yazilimlari. Philips'in Ambilight serisinin Android'li olanlarina bak bi. Bir de TV'nin cozunurlugunden cok scaling'i ve renk paleti onemli. Haliyle gidip begenilen TV'de SD yayin yapan bi kanal acip sonra dibine girmeden, goruntuden tatmin olmadan TV alinmaz. - Bu yuzden magazalardan kovulan admin out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 şu var ben de philips 4k aldım bilgisayar falan kullanılmıyor pek, epey lag oluyor böyle bir ton ayar yaptım game moduna falan aldım epey azaldı ancak gene var. eskiden 32 inç 1080p tv ye baglıyordum normal monitorden hiç farkı olmuyordu (text okunurlugunu falan geçtim hız olarak). philips o bakımdan biraz hayal kırıklıgı yarattı bende lg yi bilmiyorum önceden bir bakıver bence o konuya. xbox one var renk konusu dışında sorun olmadı. nedense her açtıgımda renkler çok cırtlak oluyor bir kalibre et diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bende de 55" Philips ambilight var, monitor olarak kullanilmiyo evet ama sorun TV'nin yazilimindan sanirim. Zaten cok sacma bi yazilimi var, yavas, laggy etc ama goruntu sahane ve ambilight baya baya game changer. Hele hele bos bi duvarin onune koyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ambilight varsa birde philips hue tavsiye ederim ben ambilight alamadım odaya uygun boyutta olanı yoktu bilgisayardan senkron ettim görüntüye göre odanın tamamının rengini değiştiriyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 lg smart diğerlerinden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 vurmayın ama samsung un tvleri beğeniyorum ben curved var. çok şukela ama kumandası çok dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 lg smart + webOS (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 vivavale said: vurmayın ama samsung un tvleri beğeniyorum ben curved var. çok şukela ama kumandası çok dandik Samsung'lar baya iyi ama her modeli degil. Ozellikle ucuz ve orta seviye modellerindeki renk paletleri sikintiliydi. Kirmizilar morumsu cikiyodu. Yine arastirip deneyip almak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bu modelin alternatiflerini bi link atar misiniz onzaman bahsettiginiz philipsler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bu modelin alternatifi degil ne yazikki hic biri. O yuzden sen butcene uygun olanlari secip bi sekilde showroom'da gorucen abi. Ya da direkt showroom'da secicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 tv başlıklarında hep yazıyorum, yine yazayım; Philips'in ambilight'ı çok güzel abi. Mutlaka ona bak, evde özellikle film seyrederken çok iyi oluyor. Biraz daha pahalı tvleri ama fiyat farkına değer ambilight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ben projektör aldım valla şu an pişman mıyım bilmiyorum neyse biraz deneyim olmadı şu 4K lardan alırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Yani benim icin belli kullanma standarti zaten. Ps4 oynamak Bilgisayari kullanacagim zaten fotograf edit ve film seyretme. Geceleri yatarken zaten belli tv karsisinda uyumaca. Filipse bi bakayim showroomda lg yle karsilastirip. En onemlisi pc kullanimi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 pc ise şuna da bir bakıverirsin. reviev hede höde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 tv yi gidip showroomda bi kurcalıycaksın ya renk skalası falan acaip farkediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Aralik gibi curved samsung aldim bi tane 1080p J6300 sanirim. fena degil tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Borastus said: ambilight varsa birde philips hue tavsiye ederim ben ambilight alamadım odaya uygun boyutta olanı yoktu bilgisayardan senkron ettim görüntüye göre odanın tamamının rengini değiştiriyor falan. IFTTT ile müthiş uyumlu çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 bende samsung var 2013 te aldıgımda 2012 modeldi smartı falan dandini biraz bide gereksiz bi 3d si var. 55' missss neyse ne dicem paranın yeteceği EN BÜYÜK televizyonu alıcan bro. gerisi fasa fiso. yok odama olmaz yok yakından bakıorm (5cm den bakmıyosan yakından bakmıosun uzgunum) yok odama buyuk gelır yok su yok bu EN BÜYÜK tv yi alcaksın. indirimde 60' mi gördün? yapıştır. 3d smart curve hede hödö bunlar tırı vırı. gözünün 5. dakikada alışacağı sonra farketmeyeceğin şeyler. misal arkadaşta yeni nesil 40 bişi inçli tv vardı 46 mı 42 mı ne boksa işte. Renk paleti benimkinden iyiydi sanırım, güzel gösteriyodu yani. Ama benimki her türlü dövüyodu neden? çünkü büyük. BÜYÜK AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 curved olayı iyi yalnız ya göz mözle alakalı değil de değişik bi hissiyatı var çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 La suark o zaman plazma almam lazim benim ? :) abi ben de buyuk istiyom. Fantezim olsun. Arkadasin babasi almis curve samsung u abi yurutesim geldi o ne guzel ekrandi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ben de curved aldım kasımda 48'' 2.7K ya maç ve oyun keyfi gayet güzel tek beğenmediğim yanı kumandası, çok kullanışsız yapmışlar curved çok başarılı ben beğendim, alışınca düz ekranlar ilginç geliyor. Bi de tv ye bakış açın farketmiyor, profilden de baksan cepheden bakış hissi veriyor. derinlik olayı gayet güzel bi de samsung başarılı diye düşünüyorum tv lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bende Samsung'un orta halli bir modeli var 46". PS4'ü sattığımdan beri sadece misafir geldiğinde falan açıyorum. Artık filmleri falan monitörden izliyorum. Wireless mirror yapıp, içeriye geçmeye bile üşeniyorum mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar