Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

150GB AKK 60TL, Taahhutsuz

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
http://www.turk.net/taahhutsuz-limitsiz-internet-paketi/

Ana sayfaya girince cikiyor su anda. Tum memleket taahhut altinda oldugundan kac kisiye yarar bilmiyorum ama iyiymis.

Yaninda ek olarak de 1000dk her yone konusma geliyor ev telefonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin şekildeyse mantıklı bence geçmen.

bizim binada superonline fiber var taahhütümün bitmesine 6 ay filan var daha. ama turksat gelmiş şimdi binaya bi kampanyası var,

25 mb(25 gb akn) + teledünya diye bişey + kablo tv = 31 tl.

benim şu anki superonline tarifem,

25 mb (50 gb akn) + hiçbişey = 54 tl

turksat iyi diye biliyorum taahhüt sorunu olmasa geçicektim direkt ya taahhüt parasını filan ödese turksat keşke geçsem :D
Sosyal ağlarda paylaş

kzpmaza said:

dediğin şekildeyse mantıklı bence geçmen.

bizim binada superonline fiber var taahhütümün bitmesine 6 ay filan var daha. ama turksat gelmiş şimdi binaya bi kampanyası var,

25 mb(25 gb akn) + teledünya diye bişey + kablo tv = 31 tl.

benim şu anki superonline tarifem,

25 mb (50 gb akn) + hiçbişey = 54 tl

turksat iyi diye biliyorum taahhüt sorunu olmasa geçicektim direkt ya taahhüt parasını filan ödese turksat keşke geçsem :D

bide ona ayda 7tl ye uyku yok eklet 2 sene
gece saat 12den sabah 9'a kota gitmesin
downloadlari ona gore duzenle pasalar gibi kullan
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

ben bunu yapıcam işte 50mbit 250gb ile. günde 8gb limitim var, downloadlarım da gece olacak. fıstık gibi taş gibi.

bu arada merak ettim baktım, twitch'te yüksek bitrate yayın yapan birini Source kalitesinde izlersen, saat başına 1.5 gb gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

SenariouS said:

ben bunu yapıcam işte 50mbit 250gb ile. günde 8gb limitim var, downloadlarım da gece olacak. fıstık gibi taş gibi.

bu arada merak ettim baktım, twitch'te yüksek bitrate yayın yapan birini Source kalitesinde izlersen, saat başına 1.5 gb gidiyor.

ben böyle kullanıyorum baya mutluyum. hatta düşürseler düşürtecektim akk'yi, 70-100 arası gidiyor her ay.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

sabonis said:

SenariouS said:

ben böyle kullanıyorum baya mutluyum. hatta düşürseler düşürtecektim akk'yi, 70-100 arası gidiyor her ay.

2 kişiyim ben (çift kişilili :P) bi de ikimiz de download falan seviyoz, gün olacak illa gündüz de download falan yapılacak. 250gb ondan güzel.

ola ki dolarsa 250gb, 100gb kota alıon 20 lira. baya ciddi iyi yani. bi de herkes servisini falan da övdü adamların, geçtim valla. bugün gelip bağlayacaklar.

modem dahil 87 lira internet + televizyon
ayda 10 lira uyku yok
arada sırada 100gb kota alırsın, 2 ayda 1 desen, 10 lira da bu

107 liraya 50mbit kullanıon sınırsızmış gibi... zaten adsl 8mbit full sınırsız 120 lira mı ne anasını satiim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...