Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 http://www.turk.net/taahhutsuz-limitsiz-internet-paketi/ Ana sayfaya girince cikiyor su anda. Tum memleket taahhut altinda oldugundan kac kisiye yarar bilmiyorum ama iyiymis. Yaninda ek olarak de 1000dk her yone konusma geliyor ev telefonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 türk net diye başlığa ekle de millet heveslenmesin, türk net ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 16mb kadarmış bu. ben 50mb superonline 150gb 70tl verıyom zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bunun da 50'ye kadar ayni fiberi 70TL'ymis. Turknet ama hepsi ayni altyapi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 dial-up zamanındaki turk.net ile aynı mı bu acaba baya iyydi o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 eğer turkcell den kiralıyosa altyapıyı öyledir.Ama Türk telekom la süperonline aynı değil diye biliyorum yanlış da olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bilmiyorum ben de. Yakin fiyata iyi paketler var zaten de taahhutsuz ve telefonlu oldugu icin actim konusunu. O iyi yani. Begenmeyen degistirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 86 liraya (modem fiyatı dahil) şunları veriyorlar: 50mbit, 250gb AKN full bütün kablo televizyon kanalları tabii tek farkı 2 yıl taahhüt. Bir de türksat kablo için çoğunluğun söylediği iyi şeyleri de göz önüne alınca, çok mantıklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Türknet yanılmıyorsam fiberi TT'den kiralıyor. Tam emin değilim ama. ADSL'de hepsi TT'den kiralıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 altyapi herturlu telekom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 superonline fiber altyapısı farklı sadece onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ben geçip deneyeceğim ya. 75gb kota yerine 150 ye çıkıyor daha ucuza. fiber yok zaten bizim burada yine ttnet altyapısı kullanıyordum. performansta çok bir şey değişmez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 dediğin şekildeyse mantıklı bence geçmen. bizim binada superonline fiber var taahhütümün bitmesine 6 ay filan var daha. ama turksat gelmiş şimdi binaya bi kampanyası var, 25 mb(25 gb akn) + teledünya diye bişey + kablo tv = 31 tl. benim şu anki superonline tarifem, 25 mb (50 gb akn) + hiçbişey = 54 tl turksat iyi diye biliyorum taahhüt sorunu olmasa geçicektim direkt ya taahhüt parasını filan ödese turksat keşke geçsem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 kzpmaza said: dediğin şekildeyse mantıklı bence geçmen. bizim binada superonline fiber var taahhütümün bitmesine 6 ay filan var daha. ama turksat gelmiş şimdi binaya bi kampanyası var, 25 mb(25 gb akn) + teledünya diye bişey + kablo tv = 31 tl. benim şu anki superonline tarifem, 25 mb (50 gb akn) + hiçbişey = 54 tl turksat iyi diye biliyorum taahhüt sorunu olmasa geçicektim direkt ya taahhüt parasını filan ödese turksat keşke geçsem :D bide ona ayda 7tl ye uyku yok eklet 2 sene gece saat 12den sabah 9'a kota gitmesin downloadlari ona gore duzenle pasalar gibi kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 SenariouS said: bide ona ayda 7tl ye uyku yok eklet 2 sene gece saat 12den sabah 9'a kota gitmesin downloadlari ona gore duzenle pasalar gibi kullan ben bunu yapıcam işte 50mbit 250gb ile. günde 8gb limitim var, downloadlarım da gece olacak. fıstık gibi taş gibi. bu arada merak ettim baktım, twitch'te yüksek bitrate yayın yapan birini Source kalitesinde izlersen, saat başına 1.5 gb gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Turk.Net'in MIT mezunu falan oldukça akıllı bir CEO'su var diye biliyorum. Dial-up zamanında bir ara öne çıkmışlardı, şimdi en büyüklerden olmasa da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ?? o ceo ..cem celebiler..patronun ogluymus..yerini devraldigi ceo babasi.. baba mehmet izzi celebiler... link.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 kendi altyapisi var diyo ama onu kurumsala kullaniyo olabilir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 vakti zamanında tt altyapısı değil kendi altyapımızı kullanıyoruz diye reklam yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Millet yine as kalsin gergelenecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 sabonis said: SenariouS said: bide ona ayda 7tl ye uyku yok eklet 2 sene gece saat 12den sabah 9'a kota gitmesin downloadlari ona gore duzenle pasalar gibi kullan ben bunu yapıcam işte 50mbit 250gb ile. günde 8gb limitim var, downloadlarım da gece olacak. fıstık gibi taş gibi. bu arada merak ettim baktım, twitch'te yüksek bitrate yayın yapan birini Source kalitesinde izlersen, saat başına 1.5 gb gidiyor. ben böyle kullanıyorum baya mutluyum. hatta düşürseler düşürtecektim akk'yi, 70-100 arası gidiyor her ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 turk net telefon vardı bizde ciayet aman abi uzak durun berbat costumer servicesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 PrudenT said: sabonis said: SenariouS said: bide ona ayda 7tl ye uyku yok eklet 2 sene gece saat 12den sabah 9'a kota gitmesin downloadlari ona gore duzenle pasalar gibi kullan ben bunu yapıcam işte 50mbit 250gb ile. günde 8gb limitim var, downloadlarım da gece olacak. fıstık gibi taş gibi. bu arada merak ettim baktım, twitch'te yüksek bitrate yayın yapan birini Source kalitesinde izlersen, saat başına 1.5 gb gidiyor. ben böyle kullanıyorum baya mutluyum. hatta düşürseler düşürtecektim akk'yi, 70-100 arası gidiyor her ay. 2 kişiyim ben (çift kişilili :P) bi de ikimiz de download falan seviyoz, gün olacak illa gündüz de download falan yapılacak. 250gb ondan güzel. ola ki dolarsa 250gb, 100gb kota alıon 20 lira. baya ciddi iyi yani. bi de herkes servisini falan da övdü adamların, geçtim valla. bugün gelip bağlayacaklar. modem dahil 87 lira internet + televizyon ayda 10 lira uyku yok arada sırada 100gb kota alırsın, 2 ayda 1 desen, 10 lira da bu 107 liraya 50mbit kullanıon sınırsızmış gibi... zaten adsl 8mbit full sınırsız 120 lira mı ne anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 8 akk siz adsl 107 mi ne oduyorum taahutlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 8 mb e 107 tl mi ödüyon ciddi ciddi akksiz olsa nolcak o ya bişey indiremessin ki ondan akksiz yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar