axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 gabledilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bir gün Epicurus ve arkadaşı oturuyorlarmış, arkadaşı nike mi yoksa adidas mı alsam karar veremedim demiş. Epicurus tip tip bakmış, salak herif ne alırsan al ayağına giyeceksin demiş. Arkadaşı da ya nereme giyecektim demiş, Epicurus kalkmış gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 önemli olan ruh güzelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bedri Ruhselman'ı üzdünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 olsun Bedri Baykam üzülmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bari güzel bir şarkıyla sonlandıralım topic'i. Gelenler artık eli boş dönmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 konu neden bilim teknikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Lsd icildi mi konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Anhoranın kafa lcdyle şekillenmiş ya. Lsd bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 dayum son (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 http://i.imgur.com/zOwCDx5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 donanımhabere git deyince alınıyor bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 bajazet said: Bir gün Epicurus ve arkadaşı oturuyorlarmış, arkadaşı nike mi yoksa adidas mı alsam karar veremedim demiş. Epicurus tip tip bakmış, salak herif ne alırsan al ayağına giyeceksin demiş. Arkadaşı da ya nereme giyecektim demiş, Epicurus kalkmış gitmiş. epikür ahlakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 herşeye bi kulp takmaya ne meraklısınız yok abicim işte amaç falan rastgele yaşıyoruz oyle takıl bol bol seks yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 anhora nin aydınlanabilmesine yetecek asit mevcut degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 bingildak said: konu neden bilim teknikte? burda kızlar teklif ediyor dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Anhora said: Ama bütün kainat boşuna yaratılmış olamaz. Göremediklerimizin bir amacı varsa, biz boşuna yaratılmış olamayız. Konu bilim&teknik'ten silinip garbage'a taşınmalı, bilim tekniğin modu kim bilmiyorum ama halp pls thx. Yazdığın ilk mesajda ruhtan bahsetmişsin. Sana kötü bir haberim var; ruh diye bir şey yok. Kainatın yaratılmış olması konusunda da bir kötü haberim var, evet doğru tahmin ettin; kainat yaratılmış falan değil. Öyle olsa bile, sıradan bir galaksinin kenarındaki sıradan bir yıldızın etrafında dönen sıradan bir gezegenin üzerindeki daha yeni evrimleşmiş götü boklu bir primatsın işte. En çok 200 bin yıldır buralardasın neyin artistliği bu "biz boşuna yaratılmış olamayız" falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 https://media.giphy.com/media/ysOeyPJ7BIh3O/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Amaçsız ve inançsız yaşayan insanlara üzülüyorum, cidden. Derin boşluklar yaratır bu his ruhunuzda. Sonuçta elinize geçen ne? Boşa harcanmış bir ömür. Neyse ki reenkarnasyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 o nasil donuyo oyle ya, basim dondu bakarken. galiba bi guc var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 başlığın olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ne kadar boş beleş adamlarsınız layn bakın anhora ya dolu dolu, tok ses çıkarııyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Anhora said: Amaçsız ve inançsız yaşayan insanlara üzülüyorum, cidden. Derin boşluklar yaratır bu his ruhunuzda. Sonuçta elinize geçen ne? Boşa harcanmış bir ömür. Neyse ki reenkarnasyon var. Amac ile inanc alakasiz seyler. Amacini inancin yonetiyosa baya sakat. Inanc hayatla basa cikamayan insanin kendini kandirma yontemi. Her basarisiz oldugunda, her dolandirildiginda "ya sabir" cekmek icin bahanesi. Yas ilerledikce daha cok anlasiliyo boyle seyler, zamanla fikrin degisir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Yanında mihaliçle buz gibi rakı bi de, ohh Ben muhtemelen diyemiyorum ya. 20 yaş civarında üç aşağı beş yukarı oturuyo temeli, sonrası o yönde ilerliyo. Ecnebiler boşa wisdom teeth demiyo yirmilik yaş dişine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar