suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 selam paticikler ; şimdi benim kardeşim bizim oğlanın fotosunu primanın bir bebek yarışmasına yollamış.foto link Eşimle konuşurken de kendisi "ya inşallah kazanır , büyüyünce çok güzel anı olur ona" filan şeklinde bunu istediğini dile getirdi ve söylerken gözlerinin içi güldü.. anlarım bu hallerini onu, çok istiyor belli ki. ama şöyle salak saçma bişey var ; her beğene tıklamaya üyelik istiyor ;ama üyelikler vs. mail aktivasyonu filan istemiyor , sallıyorsun geçiyorsun yani. bunun için bana yardımcı olabilirmisiniz? 3dk nızı ayırıp? veya bunun botu vs. si varmıdır acaba :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 10'du 11 yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 @neutrino çok sağol hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Hakkıyla kazansın, bu yöntemle kazanılan bişey nasıl anı olacak anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 mayhem kazanir bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 site çok salakçaymış. baya işsiz güçsüz adam abanır bunda. akp gençlik kollarına erdoğanın yeğeni diye mail at 1milyon oy alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 http://www.bebeklerkesfediyor.com/media.php?40 bu bebek ne lan adaasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 eşine sürpriz yapmak güzelde oradaki diğer bebeklere ve ailelerine ayıp olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 bence olmuyor. onlar da eşine dostuna spamletiyordur np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 applev0dka said: http://www.bebeklerkesfediyor.com/media.php?40 bu bebek ne lan adaasfsa Büyüyünce zenginlere bodyguard olacak bu çocuk kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Editör bi program yapsın hemen çabukbeğen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 ya bingildak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 applevodka nın paylaştığı nette çok dolaşan bir resim trolün biri buraya kendi çocuğu diye koymuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 oy verdim de ceyda ve t. kose ikilisi baya spamlamışlar, spamlatmışlar. hatta bissürü üyelik alıp oy vermedilerse hiçbirşey bilmiyorum. olur da onları geçersen, biraz daha yapacaklar. ayrıca ufaklık güzelmiş. gülen veya meraklı ifadesi olan bir fotoğrafını koysaydın daha çok rep alırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Abi sizin bebe sonda zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 öyle deme , kitap okumak onun için ciddi bir iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 o ceyda kazanmasın ya çocuk çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Attım oyumu. 1.yiz gibi, diğerleri aynı 2 kişi spamlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Allah bağışlasın :) 23 yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 verdim oyumu kağanımız kazansın cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 başkasına verdim oyumu. çok çirkinmiş senin oğlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 yapmayacaktım da ceyda kösenin çirkin bebeğini görünce dayanamadım 26 yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 taner kose'ye verdim ben her zaman kazanin yanindayim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Marty said: mayhem kazanir bunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar