Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknik Servisin Verdiği Geçici Telefonun Kırılması

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Az evvel konuştum, dün kargo yaptık bugün elinizde olur ancak kötü bir haberimiz var içindeki tüm bilgileri kaybettik dediler. Benimde kötü bir haberim var bende geçici telefonun ekranını kırdım dedim. Önce bir sessizlik oldu, sonra peki ekranda görütü varmı dedi teknik servis yetkilisi. Açılışta geliyor ama sonra görüntü kayıyor dedim. Peki sıkıntı yok siz gönderin bakalım dedi kapattı ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Geçen hafta S6 'ımın ekranını çatlattım
bana geçici bir telefon verdiler (S4 Mini) yalnız bugün onu da düşürdüm ve o da ekran + dokunmatik ile beraber kırıldı.

Note 2 vardı, ara sıra düşerdi, basit bir plastik arka kılıf dışında koruyucu olmamasına rağmen hiç zarar görmedi. şimdi Note 4 var, birkaç kere bel hizasından düştüğü oldu, kılıf yok ama cam koruyucusu var, telefonda çizik bile yok.

bu kadar telefon kırabiliyorsan bence sen şöyle bişi al:

http://i.imgur.com/wKE80r4.jpg

yoksa telefonlar senden kurtulamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

never getting laid botlarını never getting laid telefon kılıfı ile tamamlamışsın, tebrik ediyorum.

bana mı dedin?

şu kışın açtığım bot tavsiyesi konusu yüzünden mi böyle bi laf atma gereği duyduysan zekanı zorlamışsın bıngıldak tebrik edip plaketini teslim ediyorum.

birincisi telefon kılıfı bana değil, zırt pırt telefonu kırdığı için koruyucu önlem olsun diye Lord Argos'a verdim. "never getting laid" kılıfı olması önemli değil, en azından telefonu kırılmaz. senin gibi iphone 6s plus alıp hava atamıyor insanlar napalım.

ikincisi senin için bu kadar ukte olan botlar yerine sırf seni tatmin etmek için karlı buzlu zeminde şöyle bir ayakkabı kullanmamı bekleme, hiç umrunda değil valla qanqy kar botu hakkında ne düşündüğün:
http://i.imgur.com/cC5mPTn.jpg

üçüncüsü de bir şeylerin never getting laid ürünleri olup olmamasına bu kadar kafayı taktıysan get a girlfriend diyorum, sevişemiyorsun diye insanlara laf atma :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...