csharp Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Merhaba arkadaşlar, Bilgisayar öğretmenliği mezunuyum. 3 yıllık middle level yazılımcıyım. Tecrübeli arkadaşlardan sormak istediğim ileriki yıllarda yazılım sektöründe işsizlik problemi olur mu? Ailemde herkes öğretmen olmamı istiyor. Öğretmenlik için de oturup 1 sene kpss çalışmak lazım. Siz olsanız ne yapardınız?
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 kazanabileceğine inanıyosan öğretmenlik iyi, boş vaktide bol bol freelance iş alırsın
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Ogretmenlik cok guzel is, keske maasi da yuksek olsa ama =( Ustumdeki dogru. Aktiftablet'i dinle.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 KPSS ve öğretmenlik için hiç bi çaba göstermene gerek yok, biraz test çözebilmek yeterli. Sen yazılımcı olmak için çalışmaya devam et, kafan basmaz ve beceremezsen (ki böyle bi konu açtığına göre büyük ihtimalle yetemeyeceksin) bütün başarısız ezikler gibi tırto konulu bi öğretmenliğe dönersin.
csharp Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 axedice said: KPSS ve öğretmenlik için hiç bi çaba göstermene gerek yok, biraz test çözebilmek yeterli. Sen yazılımcı olmak için çalışmaya devam et, kafan basmaz ve beceremezsen (ki böyle bi konu açtığına göre büyük ihtimalle yetemeyeceksin) bütün başarısız ezikler gibi tırto konulu bi öğretmenliğe dönersin. 3 senedir yazılımcı olarak çalışmaktayım.
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 olm 3 senedir çalışıyorsan niye öğrentmenlik diyorsun 3 senedir hiç mi görmedin, analiz edemedin IT dünyasını, yazılımcı mı olayım öğretmen mi gibi absürt bir soru ile geliyorsun.
csharp Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Zikko said: kpss kazanamazsan nolcak ? 1 sene boşa gidecek hocam :)
bonuSimo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 öğretmenlik kutsal bir meslektir. tabii ki öğretmenlik. "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır." - K.Atatürk
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 kodlama demiyoruz, öğretmen ol hobi olarak yine kodla.
riglous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Yazilim sektorunde issizlik... Istanbul disinda mi oturuyorsun?
csharp Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 riglous said: Yazilim sektorunde issizlik... Istanbul disinda mi oturuyorsun? İstanbuldayım hocam. Yazılıma devam etmeye karar verdim.
riglous Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Istanbulda yazilim alaninda issiz kalmayi basarabilirsen pm at, tebrik etmek isterim
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 bi dayak yesem toparlicam gibi geliyo ama bilemiyorum da.
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 bonuSimo said: öğretmenlik kutsal bir meslektir. tabii ki öğretmenlik. "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır." - K.Atatürk Cok komik bisi bu ya kutsalmis ogretmenlik he canim Yilin yarisi yatmak nasi kutsalliksa.
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 öğretmenlik ofc. Hayatını yaşa, 2k kazanıyosan 2k lık yaşa ama yaşa işte. Bu iş mevzusundan ciddi derecede bunaldım.
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Yuh öğretmenler ne yapsın eğitim öğretim dönemi belli tarihler arasında? Hayır biz öğrenciler gelmesede okula gideceğiz filan mı desinler? Tamam öğretmen olan büyük kısım yatarız kafasıyla seçiyor olabilir mesleğini ama bu aptalca kafa yapısı mesleğin önemini değiştirmez, özellikle bizim ülke gibi ailelerin çocuklarına eğitim verip düzgün örnek olamadığı toplumlarda.
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Cok veriyosunuz egitim sorma Boyle bi ulke icin ozellikle aziz ogretmenlerimizin degeri paha bicilmez
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Tabiki öğretmenlik 3 aylık tatil yapıp ekstra mayış almak var yani.
df Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 hiç kendimi satamam görüşmelerde fln ama istanbulda son 5 görüştüğüm yerin 4 ü teklif yaptı. piyasa yazılımcıya aç resmen. işsiz kalma gibi durum yaş çok yüksek değilse imkansız gibi bir şey. tabi erken emeklilik ya da kendi işine dönmek gerekir bi süre sonra. öğretmenlik gibi 60 yaşına kadar yapamazsın =)
Öne çıkan mesajlar