Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 fena degil, guldurdu, wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 sene 2016hala sive komiğiyle stand up yapılan ülke de bildiğin abdulrahman celebi bu tip adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 pascalnouman said: kufursuz louis ck (td) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 hayret lan hala ben beğenmedim diyen çıkmadı koskoca patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 bir de yeteneksizsinizde ki performansını izleyin şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 önceki kötü deneyiminden herhalde hareket etmeye baya korkar olmuş bu kadar da sabit olmasına gerek yok, amatör olduğu düşünülürse özellikle türkiye şartlarında çok iyi bir gösteri yapmış güldür güldür'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Aiko said: hayret lan hala ben beğenmedim diyen çıkmadı koskoca patide (td) yapmistim ve ona da bi +1 gelmis daha ne olsun :p adam put gibi duruyor koca sahnede nesini begenelim haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Şahan dan daha komik bu ülkede stand up yapmak harbiden çok zor. Cem Yılmaz gibi herif çıtayı öyle bir yere koydu ki kim gelse "çakması" oluyor. Adam bence çok iyi. Cem Yılmaz olayı iyice tekelleştirdi 5 senede bir gösteri yapıyor her sene sikko filmler koyuyor. ortalık Şahan a kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 bi para verdik eğlenelim beklentisi içinde izlemeyince gayet komik geliyor, belli ki bkm ekibi almış bunu eğitiyor. tespitleri güzel, anlatış tarzı fena değil zamanla daha geliştirir el kol hareketler falan olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 şahan stand up yapan biri degil ki tamamen skeçler ve ordan cikan tutulan tiplemeleri uzerine kurulu isleri bir nevi levent kırca sahnedeki adam bu kadar kasmicak abi kendini mesut sure gibi kehkehkehk gulcen anasini satim kendi esprin bile olsa insanlari da geriyosun ulan komik bişey mi soyledi gulsek ayıp olmaz dimi simdi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 cemaat abisini ben gerçek diye izledim vala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 doğu demirkol baya komik çocuk, genelde BKM mutfakta bazende kadıköydeki açık mikrofon gösterimlerine katılıyor şimdiye kadar 3 farklı gösterisini izledim herpsi onar dakikaydı ve hepsi farklıydı birinde bile aynı espiri duymadım normalde sahnede daha fazla hareket ediyor da televizyon diye çekindi herhalde keza adamın bundan bir önceki televizyon deneyimi yeteneksizsiniz porgramıydı ki adam onunla ilgili de epey espiri yapıyor "oradaki yuhalanmamdan çok şey öğrendim" demişti geçen sene mi ne jacobo ve saerosla izlemeye gitmiştik o zamanda demiştim "seneye bu herifi 30 tl den aşağıya izleyemeyiz" diye hani bir senede olmadı da iki senede olacak gibi duruyor açık mikrofon gecelerine gidin gerçek bir altın madeni 15 tl ye 50 tl lik gülüyorsunuz hatta yeri gelmişken istabul/kadıköy için; https://www.facebook.com/420komedi/ bulunduğunuz yerde illaki bir açık mikrofon gecesi yapılıyordur, genelde çarşamba akşamları yapılıyor bu etkinlik haftasonu BKM gibi büyük yerlerde oluyor, internette "açık mikrofon" diye aratırsanız herhangi bir yerdeki en yakın gösteriye ulaşabilirsiniz çooook kötü komedyenler de var hiç beklemediğiniz kadar güldüren de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Ben de beklentisiz bi sekilde bi standup seysine gitmistim kadikoy karga'da, 4-5 komedyen sirayla cikip 20 dakka takiliyor. Hepsine de epey gulmustum. Bildigin louie ck comedy cellar tipler varmis yani tr'de de. Yakalarsaniz gidin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 mizah yazarlari cizerleri de bu ise basladi diye biliyorum ben..birkaci aktif olarak sahneye cikiyordu en son.. bu arada cem de eski cem degil hepimiz farkindayiz..adam once 100 basti gazi simdi 20 30 rolantide ayni ekmegi yiyor..hani son 3 filmini gulecek birseyler bulabilir miyim diye izledim..ama ..ama.. abide bariz bir emosyon eksikligi var..yas olmus bilmem kac ne ugrasacagim diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 bu tip gösteriler olduğunu hiç bilmiyordum, özel takip ettiğiniz bir yer ( site, facebook grubu, twitter vs? ) var mı yoksa mekanları mı takip ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Beni arkadasim goturmustu Facebookta karga art (bar) grubu sayfasi bisileri olcak, duzenli oluyo mu bilmiom Bi de arsenlupen'de acik mikrofon gibi bisiler oluyo sanirim ama gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 bu adamın youtube'da daha komik videoları vardı ben severek izliyordum. yetenek sizsinizde fena sıçmış ama güldür güldür de fena çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 2. sahnesi http://www.youtube.com/watch?v=4W07yacwswE sonu çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 bi numarası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 sosyal medya pek güldürmedi geçen haftaki gibi, geliştirir daha kendini ya eleştirileri dikkate alırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 e kötü değilmiş. olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 İkinci videonun girişi iyiydi ama sonrası güldürmedi. Ayrıca o gözlük ve ayakkabıdan derhal kurtulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Yoğurulsa güzel bi yetenek çıkar bundan İskender espirisi başarılı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 kudretliyi görünce bi anda bu adam cem yılmaz tier gelmeye başladı gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar