paspatur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Valthon said: Vışş. Bu kadar hızı napıcam ben? İst neresi burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 40mbps gördüm ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 adam olana çok bile sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Harbiyeden nisantasina doğru yürürken orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 sabah 7.40 da merter e5 de 98.5 gördüm ben, turkcell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 oyun performansı nasıl, bakan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 cuma iş çıkışı trafiğinde gişelerde nasıl olcak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Bende 4Gde kaldı acaba 4.5G diye bişi var mı Vodafone da yoksa 4G mi Vodafonedaki adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 4g+ yazıyor (bazen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 4.49'a kadar olanları aşağı yuvarlıyor vodafone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Abi amma taktınız su G mevzusuna. LTE diyip gecin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Benim hattım vodafone 4.5 g yazıyor şu anda test yaptım download 6.87 fena sayılmaz ama evin içinde her noktada internet hızı ve yazan şey değişiyor dskgmndsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Simdi ben tr ye gectigimde hangi operatorle anlasayim ? Konum antalya olacak. 10gb minimum internet ararim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 fena sayılmaz mı? 300 alan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 biz alışık olmadığımızdan fena sayılmaz işte aknfepdşng 300 ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 3G'nin de hızı arttı. 4-6 Mbit download alırken, şimdi 15 Mbit alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 bu telefonlardaki modemlerin cat değerleri ile alakalı hız olayı şu an geçici olarak LG G2 var ilk LTE telefonlardan sayılır. Şişlide 79mbps DL / 47 Mbps UL aldım. Suark said: speedtestte atıp durmayın hayvan gıbı kota yıcek onlar sımdı dosya ındırıo yani sdfs. muhtemelen 3-5 kere speedtest i kullandım. 408mb kotamdan yemiş :) dikkat o yüzden! 6gb kota yetmeyecek bu hızla. avea'da 1gb +12tl diyor. bajazet said: bir de x sürede yaptığın işi 3x süreye çıkarıp telefonun pilini ekrandan ve bilumum şeyden yemek var. +1 senko said: baktım şimdi 268 download / 48 upload. ip 6 max kaç alıyor? 6s kaç alıyor? bingildak said: speedtest keyworduna turkcell'in "speedtest ile uğraşma" reklamı vermiş olması asdasda bu baya iyi bi ögörü olmuş :) ahmedinejad said: Oce4n said: 4g ile cs:go'da dota'da herhangi bir oyunda pingler nasıl ? loss varmı vs? kontrol edebilecek olan varmı? mobille fps oynanmıyordu eskiden hız yetse bile. ping mevzusunun değiştiğini sanmam aynen, fps de kablo lazım. wifi bile sıkıntı Killer™ Ethernet E2200 var bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 bir daha yaptım. 23mbps alıyorum hız. lol ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 abov hıza bak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 her testte ~150mb paçadan bırakıyorsunuz haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 #feda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 150 mb bi test ne demek bende yaptım 4 5 kere test gitti kota mfnsns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Hızınıza göre değişir testlerin ne kadar yediği. Test süresince dl yapıyor galiba. 450 mbps varsa sıkıntı büyük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 results sayfasından girince cıkıyo ne kadar indirdi, bindirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 bingildak said: speedtest keyworduna turkcell'in "speedtest ile uğraşma" reklamı vermiş olması asdasda Oha çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar