paspatur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 vodafone sıçışlarda gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 denemek için özel tarife mi gerekiyor yoksa direkt lte'ye alsam başıma bir iş gelmeden deneyebilir miyim? Hani ilk gün falan diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Sağda solda forumlarda gördüğüm testlere göre Turkcell ve Türk Telekom baya iyi durumda. Ancak Vodafone zayıf görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 elesso said: amerikadan gelen telefonlar ne durumda? bir problem çıktı mı? singapurdan getirmiştim ben, galaxy s4. sıkıntısı yok. hatta tr'den alınan modelleri 4g'ye geçemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 mevcut baz istasyonlarının 10% 'u destekliyor, acele etmeyin :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 4g ile cs:go'da dota'da herhangi bir oyunda pingler nasıl ? loss varmı vs? kontrol edebilecek olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 download için para vermek yersiz de bu kotalarla, twitch yayını vs yapanlar için upload iyi o yüzden alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 nileppezdel said: 100mbit dl verip 5mbit ul veren server şirketi yandaşları akıllanır belki evime 120mbit gelmis bugün dasfsdf ha hic bi isime yarmayacak ama ayni fiyata 20mbit vardi http://www.speedtest.net/result/5214873386.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Oce4n said: 4g ile cs:go'da dota'da herhangi bir oyunda pingler nasıl ? loss varmı vs? kontrol edebilecek olan varmı? mobille fps oynanmıyordu eskiden hız yetse bile. ping mevzusunun değiştiğini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 hotspot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 4G'deki saglanması gereken kosullar arasında stream ve onlina gaming var. Yani oyunlarda daha yuksek performans bekleyebilirsiniz. Downlink yönünde de fazla yormaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 hidden menüden açtım LTE ahasdz. Otomatik görmemiş telefon nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 saçma sapan fiyat çekmişler. BTK da sağolsun. En çokta bunu anlamıyorum. Zamanında günlerce uğraşıp SOL genel müdürlükte yetkili bir abi ile görüşmemde; biz AKK leri gerçekten arttırmak istiyoruz ki şu an fiberde en yüksek yine bizde, ancak BTK buna izin vermiyor demişti. Rekabet açısından. O ne demek çözemedim. X firması o kadar kotayı veremiyor diye rekabet bozulmasın sende yüksek veremeyeceksin mi diyor nedir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 200 yapsalar yeter. hiç kaldıramıyolarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ev internetiyle bir alakası var mı bu olayın ? (kablonet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 İyi güzelde X firması yatırımını iyi yapamıyorsa, benim müşterilerime niye daha iyi hizmet sunmamı engelliyorsun. Tamam açıklaması da diğer ISS ler müşterilerini kaybedip ekonomik dengeyi bozmasın v.s E o zaman diğer ISS lerin yatırımını kontrol et onlarda kendini iyileştirsin. Böle ilerlemiyor mu sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Pil omrune etkisi ne bunun? Daha cok harciyorsa kapatiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 3G'den daha az harcıyor olması lazm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 düşük frekanslara para basan operatörlerde daha az harcaması gerekiyor. Daha az daha çok dediğimizde %3-%5 falan oynuyor. Vodafone ihalede parasının çoğunu düşük frekansa bastı. Her yere ulaşabileyim diye. Yüksek frekanslarda ise hız artışı oluyor ama kapsama alanı düşüyor. En dengeli Turkcell satın aldı sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 cocuk tacizi icindir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Bright said: 3G'den daha az harcıyor olması lazm ama neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 frekans bandı düşük 3g den, en azından şu anki sistemde o band yaygın kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 işte sadece belli baz istasyonları 4g verebildikleri için, telefonunuz sık sık 3g ye düşüp tekrar 4g şebekesi aramaya geçtiğinde antenlere güç biniyor ve pil tüketimi artıyor. Sürekli olarak 4g şebekesinde kalırsanız pilde hiç bir sıkıntı yaşanmıyor. Bu sebeple, daha düşük frekansları satın alan operatörlerde kapsama alanı genişlediği için çok sık 4g şebekesi aramayacak. Zaten maximum olacağı %5 daha fazla pil tüketir. 2-3 uygulama uyutun, silin o %5'i de oradan kazanırsınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar