Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.5G

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

saçma sapan fiyat çekmişler. BTK da sağolsun.

En çokta bunu anlamıyorum. Zamanında günlerce uğraşıp SOL genel müdürlükte yetkili bir abi ile görüşmemde; biz AKK leri gerçekten arttırmak istiyoruz ki şu an fiberde en yüksek yine bizde, ancak BTK buna izin vermiyor demişti. Rekabet açısından. O ne demek çözemedim. X firması o kadar kotayı veremiyor diye rekabet bozulmasın sende yüksek veremeyeceksin mi diyor nedir anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi güzelde X firması yatırımını iyi yapamıyorsa, benim müşterilerime niye daha iyi hizmet sunmamı engelliyorsun. Tamam açıklaması da diğer ISS ler müşterilerini kaybedip ekonomik dengeyi bozmasın v.s

E o zaman diğer ISS lerin yatırımını kontrol et onlarda kendini iyileştirsin. Böle ilerlemiyor mu sistem
Sosyal ağlarda paylaş

düşük frekanslara para basan operatörlerde daha az harcaması gerekiyor. Daha az daha çok dediğimizde %3-%5 falan oynuyor.

Vodafone ihalede parasının çoğunu düşük frekansa bastı. Her yere ulaşabileyim diye. Yüksek frekanslarda ise hız artışı oluyor ama kapsama alanı düşüyor.

En dengeli Turkcell satın aldı sanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

işte sadece belli baz istasyonları 4g verebildikleri için, telefonunuz sık sık 3g ye düşüp tekrar 4g şebekesi aramaya geçtiğinde antenlere güç biniyor ve pil tüketimi artıyor. Sürekli olarak 4g şebekesinde kalırsanız pilde hiç bir sıkıntı yaşanmıyor.

Bu sebeple, daha düşük frekansları satın alan operatörlerde kapsama alanı genişlediği için çok sık 4g şebekesi aramayacak.

Zaten maximum olacağı %5 daha fazla pil tüketir. 2-3 uygulama uyutun, silin o %5'i de oradan kazanırsınız zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...