Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 hiç duymamıştım la 32k yı senko said: 32k ile pk kovaliyorduk ondan once de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 sallıyo o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 salliyacam tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 bugün aldım hattı ama 4.5g yazısını göremedim hala, 1gb hediye internette gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 hayır bi kere buçuk virgülle ayrılır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Turkcell normal kotanızı 2 ye katlamış heralde 6gb kotam 12 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Evet, Turkcell kotaları 3 ay boyunca ikiye katladı. Sonrasında ise aynı fiyata yüksek kotalı tarifeyle devam edebilecekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Bizimkiler insaflıymış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Gönderdiğin operatörlee Kanada'da, pek ucuz değiller. Oranın Turkcell'i Rogers diyebilirim. Ben gittiğim zaman prepaid almıştım onlardan, azıcık internet vermişlerdi. Türkiye'dekiler gene daha insaflı evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ben sim kartı değiştiremedim babamın üstüne diye. yok mu bi turkcellci, güzellik yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 hamburger parasina 1 ay internet alip pahali demekte bi garip. ayni adam otoparka gidince 10 lira bahsiste 5 lira 2-3 biraya 30 lira para veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Hoşdere'de Avea 60/20ydi. Cebeci'de 6/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Son update sonrası bambaşka bir ikon daha geldi... Naaptin Samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 androidin iconlarinin birbirleri arasindaki tutarsiz kotu goruntusu. cozun sunu artik. hepsi alakasiz bir tipte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 internet bağlantısı kopanlar var mı? doğum günüm için arkadaşım sağ olsun gear s2'lerden aldı, onunla ilgili diye düşünüyordum ama sanırım hafta sonundan beri internet kopma durumları oluyormuş. resetleyince düzeliyor, sonra gene gidebiliyor ama. turkcell kullanıyorum. telefonum da galaxy s6. baya da bir güncelleme geldi bu ara telefona, onlarla da ilgili olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Uçak moduna sokup çıkarınca düzeliyor benimki. (s6) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 lol o da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 -Deno- said: internet bağlantısı kopanlar var mı? doğum günüm için arkadaşım sağ olsun gear s2'lerden aldı, onunla ilgili diye düşünüyordum ama sanırım hafta sonundan beri internet kopma durumları oluyormuş. resetleyince düzeliyor, sonra gene gidebiliyor ama. turkcell kullanıyorum. telefonum da galaxy s6. baya da bir güncelleme geldi bu ara telefona, onlarla da ilgili olabilir belki. sim kart yeni mi yoksa eski mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 yeni abi. s6 alırken değiştirmiştim işte, eskiden maket bıçağı ile kesilmiş versiyondu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 genelde sim karttan oluyor o sorunda yeniyse olmaması gerek tabii, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 benim yeni simkart ama 4.5g'de kopma oluyor, sinyal düşüp bazen gidiyor tamamen. kız arkadaşımda da oluyor benzer şeyler. lte'den vazgeçip 3/3.5g'ye dönünce düzeliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 settings'den network türlerini zorlayabiliyorsunuz, bir denesenize işe yarayacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bende yarıyor lte'den vazgeçince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Bende de aynı şey var. Şebekeden o muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 uçak modu dediğiniz gibi işe yaradı, hiç olmazsa reset atmaya gerek kalmıyor. haberlerdeki gibi alt yapı çalışmaları yüzündendir umarım. telefona notification da gelmediğinden kötü oluyor öbür türlü. zırt pırt internet var mı diye de kontrol etmek istemiyorum açıkçası. gene kaş yaparken göz çıkarmışlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar