Sotto Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Yani cikamadik diye uzuluyorum tabii ama blackchaos'un yazdiklari da dogru. Veya cogunuzun. Haketmemistik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ırlandalı boksör turist ne yapıyro acaba şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CllYtuCWMAQ6kjj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 zaaaaaaaaaa cok iyi oldu cok da güzel oldu. irlanda galibiyeti resmen ülke futbolunun 5-10 yılını kurtardı. şimdi gelsin hesap sorsun arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 içimizdeki irlandalılar İrlandalı boksör Şimdi de bu Savaş çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 a.k. boksörü ne işler açtı başımıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Şu arda da fenerbahçeye geçsin artık , bi kaç senede fenerlileri kanser eder sonra başakşehire falan gider ve biter , bu şekilde azalarak bitmesi gereken biri. Böyle kurtulunuyo bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=A8MWJd7F8PQ bundan sonra irlandalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 benjani said: https://www.youtube.com/watch?v=A8MWJd7F8PQ bundan sonra irlandalıyım Bu turnuvanın en iyi şeyi ya.Süper ötesi ama kuzey irlandanın bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 adamlar her videoda içiyorlar, eğleniyorlar, mutlular, biralar havalarda uçuşuyor.irlanda'da doğmak varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 edirne'nin batısında random bir yerde doğsak zaten şundan 10 kat iyi hayatımız olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Irlandaya savas acalim derken yanlis irlandaya saldiririz simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ulan en iyi 3.ler arasında bile 5. Olduk. Neyin çabası başarısı olarak anlatacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Veee beklenen haber geldi İtalya Yenilmek İçin Elinden Geleni Yaptı !!!111 fokin italians Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Çinli diye Koreli dövmüştükya, İrlandalı ve İtalyan diye neler döveriz offf 3. Savaşı çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 cicibeybe said: Veee beklenen haber geldi İtalya Yenilmek İçin Elinden Geleni Yaptı !!!111 fokin italians Vatikan'la Pensilvanya ortak hareket etmişler. Bunlar hep üst akıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bLackcha0s said: göt zoru ile gittiğimiz avrupa şampiyonasına zaten "biz bitti demeden bitmez" diye müthiş göt kalkıklığı ile gittiler. en çok para kazanan 3. kafile sanırım 100lerce kişiyle gitmişler zaten paralar oluk oluk.. hepi reklamlarda, kısa paçalı takımlar ulan niye oynamadınız diye sorduk, kıyısından köşesinden bi eleştiri yaptık tüm ülkeyi kenara çekip dövmedikleri kaldı. Yetmedi reislerine de şikayet etti bi posta da o kaydı. Barca ya gitti diye bayrak astığımız adam bizden hesap sorma peşinde. iyi oldu. ilk 16 ya kalıp bunların bu muamelesine daha da katlanmak vardı. adam olsunlar. çok da göt zoruyla gitmedik aslında çünkü playofflara bile kalmadık. daha zor bi şekilde gidenler var playofflara kalarak(bkz. macaristan, irlanda) ve adamların nasıl oynadığı belli. macaristan grup 1. bile oldu. yani zor veya kolay gitmenin çok bi anlamı yok, onun için diyorum. zaten bir sürü vakit geçiyor oyuncuların formları değişiyor falan. tabi dediğin gibi müthiş bi göt kalkıklığı ve şımarıklıkla gittiler her zamanki gibi oyuncusundan teknik ekibine kadar. fakat unutmamak gerekir ki biz millet olarak böyleyiz, kalitesiz bir milletiz. millet olarak herkes en ufak bi şey başarınca göt kalkıklığının doruklarını yaşıyor. şimdi bu oyuncular ve td falan niye böyle demek aslında biraz saçma. onlar da türk işte. türkiyenin bağrında yetişmiş, özellikle futbol camiası insanından hiçbir zaman tam anlamıyla profesyonellik beklememek gerek. istisna vardır ama kaideyi bozmaz işte. zaten bu yüzden gurbetten çıkan türk asıllı futbolcular daha kaliteli oluyor. bunun haricinde bu takımla bi de bu turnuvanın türkiye'de olma ihtimali vardı lan. fransa'ya oy atanlar çok büyük iş yapmış, onları da tebrik etmek lazım. yalnız şu salak sistemin değişmesi gerektiğini anlamışlardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ft olacakları hissetmiş ki dün tedbirli konuşmuştu. arda şimdi tek tek hesap soracak mı acaba bizden onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 arda otursun da barça beni gönderecek mi göndermeyecek mi diye düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 o değilde hesabı nereye ödüyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Kevin De Bruyne dünyaları ortaladı ya. Bıkmadı , usanmadı , durmadı. Adamı izledim , izledim, izledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Remus said: Çinli diye Koreli dövmüştükya, İrlandalı ve İtalyan diye neler döveriz offf 3. Savaşı çıkabilir. hayir tiplerde belli bir ozellik de yok cekiklerinki gibi..gordugun butun soluk benizlilere dalmak mustehak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 loop said: Kevin De Bruyne dünyaları ortaladı ya. Bıkmadı , usanmadı , durmadı. Adamı izledim , izledim, izledim.. bonservisi 60 000 000 euro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 sabonis said: ahahahhahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar