Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 olm çekler bize koyar geçer, gerek yok puan hesabı yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yırtılan formalarıyla gündem olan Puma, 'Formalar Türkiye'de üretildi' açıklaması yaptı. http://tr.sputniknews.com/spor/20160621/1023470249/puma-forma-turkiye.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 evet bi önceki sayfada üretmiştik daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Galler iyi çakmış Ruslara, Ramsey civcivi de atmış golünü biri ölmese bari bugün. Rusların TD isyan etmiş yabancı sınırı kalkmadan ve Rus oyuncular başka liglere gitmeden bu iş olmaz diye. Simon Kuper'ın yazısı vardı geçen Rusya, Ukrayna ve Türkiye liglerinde çılgın ücretler döndüğü, yabancıları çektiği ama bu ligdeki yerel oyuncuların da çok dışarı çıkmadığı ile ilgili; bu yüzden lokal ligde harcanan para ve uluslararası milli takım turnuvalarındaki başarı dönüşü ile yapılan ratio'da Türkiye sonuncu idi. Ukrayna ve Rusya takip ediyor bizi. Mesela bu konuda lider Fransa ve Portekiz. Hem oyuncuları ligden ihraç hem milli takımda başarı var, PSG modeli ile Fransa düşecek diyor ama. İspanya,Almanya, İtalya ve İngiltere zaten ihraç etmeye gerek duymadan dev lig ve milli takımlara sahipler. Bu açıdan cidden Türkiye arafta kalmış bir yapı, ekol falan çıkmaz bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Terim'in kariyerinden ve geçmiş tecrübelerden hareketle rahatça söyleyebilirim ki, biz bi şekilde Çek'leri yenip en iyi üçüncülerden üst tura çıkacaz. Akşam da maç sonunda Terim "Noldu lan atıp tutuyodunuz, içimizdeki İrlandalılar! Biz yapacağımızı biliriz, dağıtırız ülen" mealinde bir açıklama yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 hayir ya ..catir catir atacaklar iste bize..adamlar 3 gol atti bizde siftah yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 1-1 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Çekler bizi handikaplı tokatlar, hatta gider gruptan 2. çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 askama sex yapamya gelicez. https://i.hizliresim.com/r912Ma.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Almanya da baya eleştiriliyor oynadığı oyun ölçeğinde, Kuzey İrlanda solid takım ama onlara patlarlar ise bizim en iyi 4 üçüncü senaryomuzda İsveç'in, İrlanda'nın grubundan sonraki en yakın ihtimal. Öbür türlü Macarların Portekiz'i falan yenmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Şansa bala çıkarsal FTnin bütün millete fırça atacağı kesin ama ben de yenebileceğiöizi düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 bence hata ft de degil. reyiz muhtemelen baya burnunu sokuyor bu ise. yoksa ft bence arda turan vs oynatmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 daha geçen açıklama yaptı arda yı her zaman oynatırım diye. bence de arda oynatılmayacak adam değil her ne kadar formsuz olursa olsun.kendisini sevmesem de takımın en önemli oyuncusu hala.bence asıl sıkıntı arda nın kendisinde.ben anlamadım neden bu kadar kötü.yarım sezon oynamaması falan bahane olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 yarım sezon oynamaması bahane olabilir aslında ya. çünkü bununla beraber oynamaya başlayınca da atletico'daki pozisyonundan çok başka bi pozisyonda oynamaya başladı. oraya da pek ayak uyduramadı galiba maçları izlemedim ama. 2. yarıda genel olarak zaten kötüydü sanıyorum ve ispanya'da da en kötü 11'e boşuna seçilmemiştir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Akşam FT kadroyu aynen koruyacak gibi bir şey duydum. Gökhan gönül ile ozan hariç. Hani bu yaparsa intihar eder gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 hasan ali ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 .. Benim de duygularım var .. Fatih Terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Esnaf said: daha geçen açıklama yaptı arda yı her zaman oynatırım diye. bence de arda oynatılmayacak adam değil her ne kadar formsuz olursa olsun.kendisini sevmesem de takımın en önemli oyuncusu hala.bence asıl sıkıntı arda nın kendisinde.ben anlamadım neden bu kadar kötü.yarım sezon oynamaması falan bahane olamaz Karşıda koşmayan bi rakip olsa yine atar bir iki çalım, bir iki güzel pas. Ama rakip daha kuvvetli olunca direk sindiriyor, siliyor sahadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Boateng in vision 20 passing 20. O paslar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 KRAL atti KRAAALLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Taaam fazla şey yapma.başka gol atmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 kaçırdı sdasfsa çim hibrit olsa atmıştı bunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 almanlar alt oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=OtrxkHDjOhw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar