Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

O degil de, biriniz bile Nuri Sahin dememis..

Alllaskina yetersiz Selcuk inan ve vitaminsiz Oguzhandan bi tanesi kenarda otursun da Nuri Sahin oynasin. 45 dakika topu yayin otesine goturemedik.

Ha tabj kanatlarimizin ikisininde kanat oyuncusu olmadigini da unutmamak lazim. Arda milli takimda hep "ben oldum" kafasiyla got yayarak oynuyor. Oteki kanatta Calhanoglu zoraki oynuyor.. Herkes Amc herkes mc oynamaya calisacaksa dedeler milani gibi 4-1-2-1-2 oynayalim. En azindan biseye benzeriz.
Sosyal ağlarda paylaş

bize ne arkadasim oguzhanin besiktastaki isinden? oturup besiktas maci izleme zorunlulugu mu var insanlarin? olmadi iste kotu oynadi, takimcilik yapmayin. yapacaksaniz dortmundlu olun bak 18lik velet heyecanlandirdi herkesi ilk macinda. oguzhan neden tek bir pas veremedi?

ozan da yerde surunmekle iyi yapti evet. o cusseyle yere saglam basamiyor daha, her mucadeleyi kaybetti. ikinci yarinin sonlarina dogru duzeldi biraz. ozanin da fener maclarini mi izlememiz lazim analizini yapmak icin?

ilk yarida donen toplardan guclu bir takim olsa 4lemisti. ne selcuk ne ozan ne oguzhan gotunu kaldirip donen topa kosamadi. hakan kanatta berbatti. topal be hakan gibi adamlari yerinde oynatsin belki bir seyler yapariz. volkanin da oynamasi lazim bu takimda.
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terimdem açıklama: ikinci yarıyı beğenmedim.

Kim yok ? oğuzhan ve cenk... Oğuzhansız milli takım olmaz. Biliç aynı hatayı yaptı. Futboldan anlayan adam şg geldi. Dedi yanda basan atiba var, oğuzhan döktürür. Öyle forvet arkasına koy . Orta sahadan top alamasın sonra da kalkıp oğuzhan etkisizdi. Hangi futbol aklı bu ya. nasıl yetersizlik nasıl görememezlik. FB liler neyse de gs lileri anlayamıyorum. melo gidince selçuk ne hale geldi bunu da göremez mi adam..
Sosyal ağlarda paylaş

Iyi de kotu oldugumuzu soyluyorduk zaten. Kadro secimi filan palavra.

GS-FB bu kadar kotuyken, BJK'nin en iyi oyunculari yabanciyken - Oguzhan disinda - 2. forvetinin milli takimin as forveti oldugu takim bu. Baska hangi takimin as forveti oynadigi takimin yedek forveti? Vardir belki bilemiyorum.

Kagit ustunde en iyi oyuncumuz futboldan kopali cok olmus - Hakan vs nin zzten milli takimla uyumlu olmadigini biliyoruz. Dandik bir oyuncu toplulugumuz var su an bu turnuvaya gelmek bile olaydi.

Milli takimin stoperi Yalcin veya Ali Turan olmali dedigin de bitiyor zaten olay - bu kadar dar bir havuz var zaten.

GS-FB-BJK yerlileri elinde tuttugu ve kotu olduklari surece milli takim iyi olmaz.

Ya yerliler gidip Avrupa'da oynayacak ki helal Caner'e filan bu anlamda ya da klup takimlari efsane sezonlar gecirmis olacak. Bknz 2008 de FB-GS nin iyi formu klup olarak. 2000 lerin basi yine GS nin cektigi klup performansi.

Butun sezon tel tel dokulen adamlar Haziran ayi olunca daha iyi oynamayacaklardi zaten kimi alirsan al bu sene yerli futbolcularin hepsi formsuz hepsi kotuydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Senin elidne Ronaldo gibi adam geçebilen tek başına fark yaratan oyuncu yoksa burakmış cenkmiş öyle çok abartı bir fark yok aralarında. Tercih meselesi derim tamamen. Ama oğuzhan varsa banko oynar. Yetmez çevresini de ona göre inşa ederim. Arda diyor yani, takımın kaptanı söylüyor ben demiyorum.

Mesele orta saha, futboldan anlamayan TD fatih terimin bilmem kaçıncı hazırlık maçında hala bu orta sahanın bukadar zayıf kalacağını görmemesi talihsizlik değil yetersizlik. Mehmet topal varsa orta saha oynayacak.Stopere koy random birini hiçbiri birbirinden iyi değil ki bi serdar aziz fark yaratır. Hakan dururken oğuzhanı oyundan aldı adam. Benim anladığım şu zaten, tamamen takım oyunuyla gol atma umudunu kaybetmiş terim. Duran toptan yaslarız ben de kral olurum.

Umudum falan yok açıkçası ft dne dolayı yoksa oyuncular kalite. Koy selçuk topal önünde oğuzhan, kenarlarda arda/emre , diğer tarafta volkan şen, taş gibi takım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama iste katilmadigim nokta tas gibi takim oldugumuz.

Acikcasi benim dusuncem milli takim hocasi diye birsey olmamasi. O sene kim sampiyon olmussa ve ozellikle bu isim yerliyse milli takima da onu vereceksin. Ya da en basarili klup takimi diyelim. Gidicek basarili olmus kadroyu elinden geldigince modifiye edip bozmadan oynatacak. Yani atiyorum Del Bosque yerine Guardiola olsaydi Ispanya o kupalari zaten alirdi.

Bizim milli takimimiz zaten herhangi bir sistemde oynamadi hic bir zaman. Avci da Hiddink de basarili olamadilar. Belki Ersun da israr etmek lazimdi bilemedim.

Milli takimi tasiyan FT nin taktik bilgisinden cok zaten 2-3 ay once cok formda olan adamlarin turnuvaya gelmesiydi. 2008'de FB cok iyiydi GS sampiyon oldu bu adamlar 2 ay sonra turnuvaya beraber geldiler. Ondan oncesi de 2002 var zaten baska birsey yok.

Takim gibi oynamiyoruz zaten sikinti o. Hic kimse top ayagina geldiginde ne yapacagini bilmiyor. FT yeterli biri degil bu konularda dogru ama bu kadroda oynayan Oguzhan - Topal - Babacan ve nispeten Cenk disinda zaten sezonu formda kapayan iyi oynamis biri var miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

dışardan geldim ateş etmeye başlıyorum.

arda'yı oynatmak net olarak milli takıma ihanettir. ötesi yok, tüm maç gezindi, top ezdi, aldığı her topta kıçını dayadı yere düştü bir bok yapmadı. ne topa koşup yetişebildi, ne bir topa ayak uzattı, ne bir tane pas yaptı isabetli işe yarar

hakan sadece freekick atsın diye sahada onları dağa taşa vurdu.

stoperlerimiz 1 tane hava topu almadı, adamlar herşeye vurdu, az yetenekli olsalar 7-8 tane yerdik cok rahat.

canerin maç eksiği bariz, srna patetes etti o kanadı.

bu arada arda hep sahada geziniyor, götünü dayayıp düşüyor, top eziyor, pas yapamıyor, takımın el freni ve sahada.

selçuk göze batmadı geriyi toparlamaya calıstı, ama o kadar etkisizdik ki hucumda adam da bişey koyamadı yani ortaya.

ozzy için bişey diyemicem. ligin en cok kilit pas atan oyuncusu, fatih adamı ardaya pas atmakla görevlendirmiş sadece. ardaya atıyor, top geri gelmiyor, duvar pası verkaç falan yok, götü dayıyor düşüyor arda. bu arda dururken ozzy çıktı tabi oyundan doğal olarak.

volkanı da beğendim, girer girmez atılıyordu bence pozisyon net kırmızı, hakem sarı bile vermedi. bişeyler yapmaya çabaladı işte, cok cabalayınca cok oynadı topla ama en azından uğraştı arda x10 koydu sahaya.

emre'de aynı sekilde, bişeyler yapmak için uğraştı hareketlilik getirdi falan.

sonra burak yılmaz'ın cv'si girdi oyuna, hani şu kral denilen, çin ligine gitti diye çağırılmayan ersan'ın aksine çin ligine gitmesine ve 2 maçta oynamasına rağmen CV'si var diye takıma alındı ya. 1 tane topa dokundu, onda da kaleden uzağa doğru dokundu sadece ne cv

bu kadar cv'yi üst üste koyar ispanya'ya çakarız artık

arda falan barca oyuncusu
burak 4 sene önce 30, 2 sene önce 20 gol atmış adam nolcak canım şimdi götünü kaldırıp yürüyecek hali bile yoksa ikisinin.

arda lütfen ilk otobüse koşsun opet reklamındaki gibi yurda dönsün bir daha da oynamasın.

3-5-2 oynayalım topal da stoper oynamasın pls. en azından selcuk-topal-ozzy orta sahası ile oyun oynama şansımız olur

ve evet sıra ozan'da tabiki.
bir özlü söz ile yazımızı bitirelim. "mahalle yanarken o... saçını tararmış"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...