ascraeus Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 sağlıkla büyüsün inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 maslak bebek okudum baba olmuşsun, tebrikler .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 tebrikler gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Selam, Sağlıklı ve mutlu bir hayatı olur inşallah. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 HEL4L T34M !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 GZ MAET Başarıların devamı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 hahaha çok şeker foto olmuş ya analı babalı sağlıklı büyür umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Tebrikler, Allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 lan.... çok güzel birşey. gözlerim doldu. uzun uzun yaşasın sağlıklı yaşasın, yüzünüzü hep gülümsetsin, beşiktaşlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 hadi gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 (:D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 niye gözlerim nemlendi lan benim!! gratz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 :tebrikz: ne güzel <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 BabacumMostors said: HEL4L T34M !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Çok iyi doğmuş, çok da güzel doğmuş. Mutlu, sağlıklı, huzurlu büyür umarım. Böyle topic'ler gördükçe bir an önce hatuna nikahı basasım geliyor. Artık ben de baba olup, yapamadıklarımı çocuğuma zorla yaptırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 çok tebrik ederim. bizim kız ile adaş olmuşlar :) umarım karşısına hep düzgün insanlar çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Tebrikler, ailesi ile birlikte güzel bir hayat geçirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Gözünüz aydın.Güzel bir gelecek dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 scorch said: Herkeşe selam, 28 mart itibari ile kızım Masal dünyaya geldi! Çok değişik hisler ya isteyen herkese, nasip etsin diyorum. Son 48 saat içerisinde toplasan 3 saat uyumadım henüz, dün sabahtan beri ayaktayım ama diyorsun, sıç lan sen sıç ağzımıza uykumuza :D feda olsun. Mutluluğumun tarifi zor, valla :) http://i67.tinypic.com/353a72q.jpg Umarım bahtı şansı hep açık olur. maşallah, yaratan acısını göstermesin, mutlu, sağlıklı, uzun bir ömrü olsun ve her zaman onu çok ama çok seven insanlarla birlikte yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 tebrikler. bahtı hep açık olsun, hep iyi insanlarla karşılaşsın. fotoğraf da gördüğüm en güzel doğum haberi fotoğrafı. onun için de tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 bugün resmen çalışasım yok iş yerinde türlü şebeklikler falan fişman. dedim hem bahanesi olsun güncelleme atayım bi seferlik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 abi masallah ya, anali babali buyutsun, yengemiz celebrity falan demissin o da gozumden kacmadi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar