Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 Cloverfield Lane (2016)


Laorx

Öne çıkan mesajlar

https://www.youtube.com/watch?v=yQy-ANhnUpE

said:
Yönetmen koltuğunda Dan Trachtenberg'ün oturduğu gerilim filminin kadrosunda John Goodman, Mary Elizabeth Winstead, John Gallagher Jr. ve Maya Erskine bulunuyor. Film, insan psikolojisine ağırlık veren ilgi çekici konusu ile de gerilim türleri arasında ön plana çıkmayı başarıyor. Genç bir kadın geçirdiği bir araba kazasının ardından yer altındaki bir sığınakta uyandığında ilk korkusu kaçırılmış olduğu düşüncesi oluyor. Ancak onu sığınağa getiren gizemli adam dışarıda kimyasal bir felaket yaşandığını ve yaşam koşullarının artık hayatta kalmaya elverişli olmadığını anlattığında çaresiz kadın sığınakta kalmak zorunda kalıyor. Ancak gerilim arttıkça genç kadın ne pahasına olursa olsun sığınaktan kurtulmak zorunda olduğunu farkediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Filme gittim, bence aldığı puanı sonuna kadar hak ediyor. Gerilim ve bilimkurguyu çok iyi birleştirmişler.

Yalnız son 5 dakikasını kaçırdığım için ne olduysa o dakikalarda kopmuş, acaba sonunu biri pm'den anlatabilir mi?


Haha, dram :D.

Bilimkurgu ne alaka bu arada? Filmi henüz izlemedim, bilimkurgu kısmını fragmanda görememiştim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle söyliyim, ekşide çok yerden yere vurmuşlar çünkü sen gider Tarantino'nun tek göz odada çekilen hikayesi kopuk, sıkıcı, uzun olan Hateful Eight'ine 8,1 puan verirsin, bu filme gelince 5-6 dersin. Çünkü tarantino size 60 dakika boyunca mal gibi boş dialog dinlettirip son 20 dakikasına gerilim ekler. Bu filmde ise kendisini başlangıçtan sonuna kadar inanılmaz garip olayların içerisinde bulursunuz.

Film sinematik olarak bence kusursuzdu; çekimler, casting, sürükleyicilik mükemmeldi. Ne oluyorsa o kadın o bunkerdan çıktığı zaman oluyor ve olaylar orda kopuyor. Zaten gördüğüm kadarıyla herkesin yorumları o bunkerdan sonra yaşananlara puan veriyor. Ama bütüne baktığımızda bence Hateful Eight'in ağzına kürekle vurabilecek bir film. Hakkını yediniz.

Belki de ben Survival ve Post Apocalyptic Bunker Hayatı'nı daha ilginç bulduğum için çekici gelmiştir çünkü her ayrıntıyı inceleyerek izledim filme birşey bulamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...