Laorx Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=yQy-ANhnUpE said: Yönetmen koltuğunda Dan Trachtenberg'ün oturduğu gerilim filminin kadrosunda John Goodman, Mary Elizabeth Winstead, John Gallagher Jr. ve Maya Erskine bulunuyor. Film, insan psikolojisine ağırlık veren ilgi çekici konusu ile de gerilim türleri arasında ön plana çıkmayı başarıyor. Genç bir kadın geçirdiği bir araba kazasının ardından yer altındaki bir sığınakta uyandığında ilk korkusu kaçırılmış olduğu düşüncesi oluyor. Ancak onu sığınağa getiren gizemli adam dışarıda kimyasal bir felaket yaşandığını ve yaşam koşullarının artık hayatta kalmaya elverişli olmadığını anlattığında çaresiz kadın sığınakta kalmak zorunda kalıyor. Ancak gerilim arttıkça genç kadın ne pahasına olursa olsun sığınaktan kurtulmak zorunda olduğunu farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Konusu vardı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Fragmanda bir adam daha var o fasulye mi, o niye yazmıyor tanıtımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Film ilginç bir şekilde bitiyor. Filmin son on dakikası geriye kalanından çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ilk filmle alakası nasıl izleyenler bir yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 yaratık kamp kurmuş dışarı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 İki filmde de Bold Futura isminde bir şirket var. Bunun dışında ve filmlerin ismi dışında hiçbir alakaları yok. İki filmdeki olayları birbirine bağlamak da mümkün ama bunu film yapmıyor. Ancak izleyici kafasında böyle bir bağlantı kurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 27k oy kullanılmış 7.8 almış şimdilik. merak ettim iyice ki ilk filmi de baya bi beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 filmdeki hatun için izlerim izlersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Filme gittim, bence aldığı puanı sonuna kadar hak ediyor. Gerilim ve bilimkurguyu çok iyi birleştirmişler. Yalnız son 5 dakikasını kaçırdığım için ne olduysa o dakikalarda kopmuş, acaba sonunu biri pm'den anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 6.5-7/10 lik bir film. Sinemada izlenmez evde izlemelik tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Lord_Argos said: Filme gittim, bence aldığı puanı sonuna kadar hak ediyor. Gerilim ve bilimkurguyu çok iyi birleştirmişler. Yalnız son 5 dakikasını kaçırdığım için ne olduysa o dakikalarda kopmuş, acaba sonunu biri pm'den anlatabilir mi? Haha, dram :D. Bilimkurgu ne alaka bu arada? Filmi henüz izlemedim, bilimkurgu kısmını fragmanda görememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 cok degisik bir film olmus ya, tam basarili diyemem ama izlemeye deger bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 eldar said: Bilimkurgu ne alaka bu arada? Filmi henüz izlemedim, bilimkurgu kısmını fragmanda görememiştim. Cloverfield işte... İzlemediysen bi izle önce. Güzeldir o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 İlk Cloverfield ile alakalı bir şey beklemeyin. Bilimkurgu olup olmaması ondan bağımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Şöyle söyliyim, ekşide çok yerden yere vurmuşlar çünkü sen gider Tarantino'nun tek göz odada çekilen hikayesi kopuk, sıkıcı, uzun olan Hateful Eight'ine 8,1 puan verirsin, bu filme gelince 5-6 dersin. Çünkü tarantino size 60 dakika boyunca mal gibi boş dialog dinlettirip son 20 dakikasına gerilim ekler. Bu filmde ise kendisini başlangıçtan sonuna kadar inanılmaz garip olayların içerisinde bulursunuz. Film sinematik olarak bence kusursuzdu; çekimler, casting, sürükleyicilik mükemmeldi. Ne oluyorsa o kadın o bunkerdan çıktığı zaman oluyor ve olaylar orda kopuyor. Zaten gördüğüm kadarıyla herkesin yorumları o bunkerdan sonra yaşananlara puan veriyor. Ama bütüne baktığımızda bence Hateful Eight'in ağzına kürekle vurabilecek bir film. Hakkını yediniz. Belki de ben Survival ve Post Apocalyptic Bunker Hayatı'nı daha ilginç bulduğum için çekici gelmiştir çünkü her ayrıntıyı inceleyerek izledim filme birşey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 seni sabaha kadar tek odada sıkabilirdimmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 abi.. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 lorda staminan yetmes herhalde golt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 @WaNTeD hocam sağolsun verdiği kodlarla akşam kız arkadaşımla gidicem bu filme. sizce de doğru bi seçim mi bu film kız arkadaşla gidilmelik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 gerilim seviyosaniz gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 goldbären said: seni sabaha kadar tek odada sıkabilirdimmmm çayı püskürttüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Lord_Argos said: Tarantino Lord_Argos said: boş dialog http://digitalmediazone.ryerson.ca/wp-content/uploads/2014/07/larrydavid2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 HarveyQuinn said: @WaNTeD hocam sağolsun verdiği kodlarla akşam kız arkadaşımla gidicem bu filme. sizce de doğru bi seçim mi bu film kız arkadaşla gidilmelik ? Gitme benim gibi sonunu kaçırırsın sonra (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 film bildiğin kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar