Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 saka degil baya koyu akp li her daim akpyi savunana bir adamdin. napolyonn bir sen iki iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Hos geldin trollunu kabul ediyorum mubarek kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 5 yıl oldu mu nilep bırakalı ya, pii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Sevindim ben. Hoşgeldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 sen buralarda yoktun da 5 yıldır olmadığını görünce zamanın ne kadar hızlı geçtiğini fark ettim. Niye gitmiştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Sacma bir olaydan bir hafta ban yemistim sonra o haftanin kavgasiz gurultusuz ne kadar huzurlu gectigini fark edince girmedim bir daha. Cok da iyi oldu surekli tartismadan hararetten uzaklasmak. Artik oyle seylere pek girmemeye calisiyorum :) Cumleten hosbulduk ayrica :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 baba oluyorum diyen sen miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Yok yahu. Ekurim mulgear oyle bir korku yasamisti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 oha sen girmeyeli 5 sene oldu mu zaman ne kadar çabuk geçiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Seele said: ben arkadasi akp genclik kollari diye hatirliyorum. Yok ergen malciyirin daha ergen arkadasi olarak kalmis benim aklimda :P O donem "ya gercekte boyle degil" filan diye savunuyordu yazik :(. Neyse berk bile buyudu, eriskin oldu o yuzden cok desmeye gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Black-ice said: 26 yaşına merdiven mi dayanır 50 mi bu arkadaşı tanımıyorum ama hala ergen galiba sen kaçına dayadın la? dayamayın birbirinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 adama 5 yılın özetini, eğlenceli konuları falan linkleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Laurelin said: Seele said: ben arkadasi akp genclik kollari diye hatirliyorum. Yok ergen malciyirin daha ergen arkadasi olarak kalmis benim aklimda :P O donem "ya gercekte boyle degil" filan diye savunuyordu yazik :(. Neyse berk bile buyudu, eriskin oldu o yuzden cok desmeye gerek yok :D Gercekte bizi taniyan 100 kisiden 99'u beni daha olgun bulur. Ne hallere dusmusum ah genclik ben neler yapmisim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Laorx said: hoşgeldin ledzeplin hass>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Aaa nilep gelmiş. Hoşgeldin. Çok şey değişti sen yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Ben de degistim de buralar ayni gibi hic yabanci gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Laurelin said: Seele said: ben arkadasi akp genclik kollari diye hatirliyorum. Yok ergen malciyirin daha ergen arkadasi olarak kalmis benim aklimda :P O donem "ya gercekte boyle degil" filan diye savunuyordu yazik :(. Neyse berk bile buyudu, eriskin oldu o yuzden cok desmeye gerek yok :D ya yok nereye büyümüs gecen twitchde seyrediyorum dota oynuyor saga sola küfür adeta bir bordo bereli klavyede saydiriyor falan. gram alman mentalitesi almamis yemin ederim. ayni comar kalmis geldigi gibi asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 lamerlik oyle birsey, insanin icine kactimi cikmiyor bir daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ooo pelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 oo şükrü :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 cicibeybe said: oha sen girmeyeli 5 sene oldu mu zaman ne kadar çabuk geçiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Hoş geldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Seele said: Laurelin said: Seele said: ben arkadasi akp genclik kollari diye hatirliyorum. Yok ergen malciyirin daha ergen arkadasi olarak kalmis benim aklimda :P O donem "ya gercekte boyle degil" filan diye savunuyordu yazik :(. Neyse berk bile buyudu, eriskin oldu o yuzden cok desmeye gerek yok :D ya yok nereye büyümüs gecen twitchde seyrediyorum dota oynuyor saga sola küfür adeta bir bordo bereli klavyede saydiriyor falan. gram alman mentalitesi almamis yemin ederim. ayni comar kalmis geldigi gibi asdasdf haketmeseler yapmam !11 nileppezdel said: Laurelin said: Seele said: ben arkadasi akp genclik kollari diye hatirliyorum. Yok ergen malciyirin daha ergen arkadasi olarak kalmis benim aklimda :P O donem "ya gercekte boyle degil" filan diye savunuyordu yazik :(. Neyse berk bile buyudu, eriskin oldu o yuzden cok desmeye gerek yok :D Gercekte bizi taniyan 100 kisiden 99'u beni daha olgun bulur. Ne hallere dusmusum ah genclik ben neler yapmisim :( benden ne istiyosunuz ya olay ben bile değilim ohoo nileppezdel said: Yok yahu. Ekurim mulgear oyle bir korku yasamisti ama of hatırlatmasan olmazdı dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 geçen facebookta gördüm patiye niye girmiyon diye soracaktım sonra üşendim unuttum falan, içime doğmuş adam kendi gelmiş fdsvlm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 hoşgeldin bebeyim bayadır yoktun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar