aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 pc de aliyoruz, konsol da aliyoruz, size ne ulan eziqler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Derdiniz FPS ise PC'den başka çareniz yok. 350-400 dolar verip de 2k dolarlık PC performansı bekleyemezsiniz 1-2 sene boyunca. Eskiden teknoloji şimdiki kadar hızlı ilerlemiyordu ve konsol oyunları farklı kulvardaydı PC oyunlarıyla. Şimdi 2k dolarlık PC'nin ultrada 1080p oynattığı Battlefront 4 PS 4'e çıkıyor aynen ve insanlar ne içtilerse 400 dolarlık konsoldan PC kalitesinde grafik, frame rate falan istiyorlar. Tabii bunları yaparken Sony teknolojiyi yakalamak adına konsol çıkış hızını 6 seneden 2 seneye düşürünce kendilerini kazıklanmış hissediyorlar. E birader o zaman iphone 6s çıktığında da iphone 6 alanlar kazıklanmış hissetsin? Ya da ZATEN APPLEFAGLAR KAZIKLANIYOR diyecekler çıkacaksa, Samsung artık ne çıkartıyorsa, 6 ay sonra bir tık daha iyisini çıkarttığında metrobüs lordları kazıklanmış hissetsin falan? Yavaş yavaş alıştırın kendinizi, yakında eğer upgradeable konsollar gelmezse her sene 400 dolar vereceksiniz Sony'e, Microsoft'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 deadwoll çok güzel özetlemiş (tu) aquila said: pc de aliyoruz, konsol da aliyoruz, size ne ulan eziqler. havaya mı konuştun bunu anlamadım, editor ile dialogumuzla bir alakasını göremedim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 anlayamadiysan, anten tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 oo akila ortaokul 2 seviyesine dönmüş. ezique, anten taq, qanqa bunlar bitmedi mi artık yaww? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 şurda pc pc omg lol diye kıvrananlardan daha iyi bir argüman ortaya koymuş akila kardeşim helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 pc alıp iyi hisseden forum üyelerini yazar mısınız, fişleyeceğim. ~ powered by grego`s weirdlist spreadsheet v1.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 çünkü koltukta daha rahat çünkü evimde aksesuar olarakta dursun istiorm. ayrıca pc den kastım kaptop, sene olmuş 2016, koca kasa dedike pc alma çok 20 yaş işi gelio. Bone said: Editor said: ve bildiğin kasıyor... movie modda 30un altına düştü lan ne anladım ozaman ? action moddada 35lere indi... ee ? hareketsizken alınan değerleri napak bok olur böyle olursa söyliyim. PC varken konsol niye alıyorsunuz yav onu anlasam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 uzun lafın kısası : http://img.gawkerassets.com/img/17zj82u6vfnl3jpg/ku-xlarge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 http://static1.gamespot.com/uploads/original/105/1053478/2973088-5240413372-20131.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 koskoca forumsunuz şu adamı kıskandırıp durmayın herkes 3-5 atsa mis gibi konsol alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Suark said: Bone said: PC varken konsol niye alıyorsunuz yav onu anlasam... çünkü koltukta daha rahat yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 sıkılmadınız mı abi pc-konsol kıyaslaması yapmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bone, axedice. fişledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 işte o yüzden alıyoruz ps3 pc nin yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Teknolojinin hizli gelistigi falan yok. Millet hala wow oynuyo cs dota oynuyor. Her oyunun platformu baska. Bazi oyun konsolda bazi oyun pcde guzel oluyor. Millettinde takip ettigi oyun serileri var o sebepten konsolda aliyor. Anliyamicak bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Suark said: işte o yüzden alıyoruz ps3 pc nin yanına halen ne için aldığını söylemiyorsun ki Suark? sadece koltuk rahat diyorsun. al bi koltuk PC'ini onla kullan o zaman? ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 ben şahsen sony nin bi şeyini çok seviyorum aletin köşelerini her seferinde müthiş yapıolar jenarsyondan jenarasyon nasıl hala aynı şekilde köşelerini herseferinde daha iyi yapıyolar anlamıyorum götüme sokarken cuk oturuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 koltukla pc olmuyor fare buna uygun bi alet degil. keza klavyede oyle bu ve bu tarz seyler konforlu degil http://coolpile.com/wp-content/uploads/2015/06/CouchMaster-Or-How-To-Game-All-Day-Long-From-The-Comfort-Of-Your-Sofa.jpg hem uzerinde bisi var ekstra hem kalkip oturmak zor cok denedim bole seyleri baya baya patates kaliyor gamepadin yaninda. mesela pc de en kofor alarak oynadigim oyun Darksouls 3, neden? cunku gamepad uyumlu. Bu yuzden RTS FPS turleri icin masada klavye mouse combosu veya koltukta konforsuz bi oyun tecrubesi ama diger oyunlar icin gogo PS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Suark said: koltukla pc olmuyor fare buna uygun bi alet degil. gamepad tak o zaman, onu da mı biz söyleyecez? http://i.imgur.com/UiSxHws.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 gamepad her oyunla olmuyor? SC2 oynayabiliosan gamepadle helal olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 yıllarca şu fakirlerin konsol vs pc tartışması bitmedi. iki aletin de doğuşundan itibaren hep ikisini de aldım. konsol çıkınca alıyorum ztn 8-9 sene sonra yenisi çıkıyor. gayet mantıklı bir yatırım.al dursun evde. nelere saçma sapan paralar harcıyoruz. her sene yeni modeli çıkan telefonlara 2bin lira veriyor millet. pc'yi de bi 4 senede bi upgrade ediyorum. ortalama, ortalama üstü olacak şekilde. 1 parça 2 parça gittiği yere kadar. gidip ekran kartına hayatımda vermem bi konsol parası. ultra da oynamayayım da high olsun shadow medium olsun yaş olmuş 30 amk onla mı uğraşcaz artık 13 yaşında gibi. pc'yi tv'ye bağla yok gamepad tak aynı şey kafası da yalan tamamen fakir uydurması. aynı şey olmuyor asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 aramızda gamepad ile windows kullananlar var 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Red said: yıllarca şu fakirlerin konsol vs pc tartışması bitmedi. iki aletin de doğuşundan itibaren hep ikisini de aldım. konsol çıkınca alıyorum ztn 8-9 sene sonra yenisi çıkıyor. gayet mantıklı bir yatırım.al dursun evde. nelere saçma sapan paralar harcıyoruz. her sene yeni modeli çıkan telefonlara 2bin lira veriyor millet. pc'yi de bi 4 senede bi upgrade ediyorum. ortalama, ortalama üstü olacak şekilde. 1 parça 2 parça gittiği yere kadar. gidip ekran kartına hayatımda vermem bi konsol parası. ultra da oynamayayım da high olsun shadow medium olsun yaş olmuş 30 amk onla mı uğraşcaz artık 13 yaşında gibi. pc'yi tv'ye bağla yok gamepad tak aynı şey kafası da yalan tamamen fakir uydurması. aynı şey olmuyor asla. nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 rtsler-mmolar falan zaten pc'nin ekstrası? onun için bi zahmet masaüstüne geçiverin zaten. monitor ile panel arasında display switch yapmak sanki dünyanın en zor şeyi gibi konuşuyorsunuz. birini hdmi ötekisini dvi ile bağlayın win + p = profit. köylü gibi 15ms gecikmeli, 50hz, full hd bile olmayan, kalibrasyonu leş panele, kasayı vga kablo ile bağlıyorsanız o zaman aynı tadı vermez tabi. masaüstü browse etmek zor gelirsa steamos var. oyuna girdikten gamepad'i eline aldıktan sonra ps'den bi farkı yok. birde millete fakir demiş mesajtan fakirlik akıyor ahaha. konsol fakirlerin cihazıydı esas her sene upgrade gerektirecekse bi esprisi kalmıyor. birde exclusiveler var onun dışında salonda tozlanıyor cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar