Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4K ve VR destekli Playstation 4.5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ps3'ü adamların yükseltmeleri tam dolandırıcılıktı. aradan çok zaman geçmiş vs olabilir ama büyük birşey sunamadılar. sadece kalite-görsellik arttırmakla olmuyor malesef. oyun cihazı yapıyorsan oynanışla ilgili birşeyler sunman lazım. move olur, vr olur.. daha ileri teknoloji koyup adam gibi hiç bir şey sunamamalarını ayrıca tebrik ediyorum. olan eğlenceden ettiler milleti
Mesaj tarihi:
Artariel said:

olm 4k'da 60 ustu stabil fps icin 980ti falan almiyor mu millet?

her oyunun aynı performans istediğini mi sanıyorsunuz cidden yav?

Division'da 4K Ultra 60 fps almakla, CSGO'da 4K Ultra 60 fps almak bir değil. dikkatini çekerim.

birinde 2x 980Ti gerekiyorken, diğerini 750Ti ile bile yaparsın.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

bir aleti 4k diye sunuyorsan alan adam her oyunda o destegi ister bone. gidip oyuna gore 4k destegi olur olmaz diye ps4-5 olmaz :)

iyide abi sonra biri bak benım oyunum daha grafikli diyip dayıycak texture'ı dayıycak polygonu hop yine 1080p 30fps'e düşücek.
engel olabilceğin bişey değilki bu.

mecburen oyudnan oyuna olmasa bile en azıdnan donemden doneme bakmak lazım
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Ultra seviyesinde beklemiyorum. Pc'deki high ayarinda calistirmasi lazim diyorum. Ps3 ve ps2 doneminde boyleydi ilk 2-3 sene. Ondan sonra dusmesi normal. 60fps beklentisi sadece benim beklentim degil. Fps oyunculugun konsola kaymasininnsebebi herkesin ayni donanimla 60fps shooter oynamasi. Ps4 bunu veremedi. Bunu goremeyecek bir sey yok. Camur gibi grafiklere inmesi gerekmiyor konsolun. 2'de ve 3'te inmiyordu.

Dasaa zaten takasla indirim yapmazlarsa almayacagim. Vr icin en azindan 2. nesli beklemem gerekiyor araba tutmasi muzdaribi olarak. Airsam da pc'ye vive alirim su an en kalitelisi o gozukuyor aralarinda

bak alirsan bundan sonra yakarim seni... yazdim kenara.

hem firmayi elestireceksin haksiz yere.
hem de urunlerini cikar cikmaz kullanacaksin.
yok oyle 3ekmege bes kofte
bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu durumuna girmeyelim. herkes haddini bilecek bilader.

begenmediyse, ay firma bizi kazikliyor diyorsan (ki yaniliyorsun) o zaman urun cikinca elinde tuzla "aaa yeni pileysiteyshiin" diye salya akitmayacaksin.
Mesaj tarihi:
Abi gerçekten çok komik davranıyorsun. Tüketici olarak eleştirmeyeyim de ne yapayım? Yeni konsol çıkınca tabii ki alacağım durumum varsa. Exclusive oyunlar için alıyorum çünkü. Haksız yere eleştirdiğimi düşünen de çok net bir şekilde konsol nedir, neden tercih edilir, konsol kitlesinin beklentisi nedir konularında eksiktir. Bu upgrade kafasıyla daha konsol monsol çıkaramazlar, steambox'lar alır yürür.

Ayrıca ben "PS4 olmamış boşa para verdim" demedim hiçbir zaman. O yüzden tabii ki yenisi (PS5) çıkarsa alırım. Ama VR bahanesine sığınıp becemedikleri konsola ara model çıkarmak leş bir hareket. "Bu sefer tutturamadık ama söz veriyoruz eskisi gibi uzun ömürlü olacak" deyip erkenden PS5 yapsalar saygı duyabilirdim, bir seferlik hatalarını affedip.
Mesaj tarihi:
ekmek aliyorsun sen
yiyorsun da lup lup

adam "colyak hastalari ve diger isteyenler icin glutensiz ekmek" cikartiyor

ömö öppgreeeyddd diye salya sümük, tükmüklü tükmüklü ağlıyorsun, zırlıyorsun burada.

5.5-6.5 vs ciksin istemiyorsan 5-6 ciktiginda almayacaksin, tepkini ifade edeceksin. ben hem alirim hem de ömö öppgreeeyddd derim diyorsan iste orada sorunun var.
Mesaj tarihi:
bu "ama PS 4.5 çıkarsa PS4 sahipleri kendilerini kazıklanmış hissederler" diyen kişiler çok komik geliyor.

Battlefront gibi bir oyunu bile 900p 30fps'de oynarken kazıklanmış hissetmiyor ama yenilenmiş PS4 çıkıyor diye kazıklanmış hissediyor.
Mesaj tarihi:
iyide, o oyunu oynayamayacagini biliyordu alirken.
Bile bile lades oldu ama bi sekilde `ya ucuza aldim iste zaten bunun icin yapildi ps4 alirken biliodm ki` diye avutuyor kendini
sonra sony cikip kafasina vurup lol daha fazla para ver topkek diyor.

Blizzin diablo3 te yaptigi sey iste. once beta tester olarak kullandi pc userlari sonra tamamlanmis oynu ps icin cikardi lol topkek yaparak
Mesaj tarihi:
vr olayi yeni ps deil bu arada, hatalarini ortbas etmek icin kullandiklari kalkan
adama `napiosn ya hani ps4 superdi` dersen o sana `tamamda biz bunu vr icin yapiorz` diyecek.
araba aldin bitane `0` yeni model falan. 2 ay sonra yeni kasasi cikti arabanin, ama arabanin alt yapisi falanda degisti.
Sen adama cikip `haci naptin daha kasa yeniydi` diyosun
o sana gelip `yoo ben bunu baska bi amac icin yaptim bunun ayrodinamigi daha az ruzgar sorfculeri icin tasarlandi bu` diye sacmalio
dasaaa said:

ekmek aliyorsun sen
yiyorsun da lup lup

adam "colyak hastalari ve diger isteyenler icin glutensiz ekmek" cikartiyor

ömö öppgreeeyddd diye salya sümük, tükmüklü tükmüklü ağlıyorsun, zırlıyorsun burada.

5.5-6.5 vs ciksin istemiyorsan 5-6 ciktiginda almayacaksin, tepkini ifade edeceksin. ben hem alirim hem de ömö öppgreeeyddd derim diyorsan iste orada sorunun var.
Mesaj tarihi:
Suark said:

Blizzin diablo3 te yaptigi sey iste. once beta tester olarak kullandi pc userlari sonra tamamlanmis oynu ps icin cikardi lol topkek yaparak

Suark said:

araba aldin bitane `0` yeni model falan. 2 ay sonra yeni kasasi cikti arabanin, ama arabanin alt yapisi falanda degisti.
Sen adama cikip `haci naptin daha kasa yeniydi` diyosun
o sana gelip `yoo ben bunu baska bi amac icin yaptim bunun ayrodinamigi daha az ruzgar sorfculeri icin tasarlandi bu` diye sacmalio

Suark sanırım sen bu konsolu tümüyle yanlış anladın. çünkü şu yazdıklarının konsolda yapılanla hiç bir alakası yok. kafandaki önyargıyı devam ettirip ona göre yargılıyorsun.

VW Golf çıkartıp 2 sene sonra Golf GTI çıkartması gibi bir şey bu. beta test felan filan gibi uçup durma bir sakin.
Mesaj tarihi:
ve bildiğin kasıyor...

movie modda 30un altına düştü lan ne anladım ozaman ?

action moddada 35lere indi... ee ?

hareketsizken alınan değerleri napak bok olur böyle olursa söyliyim.
Mesaj tarihi:
Editor said:

ve bildiğin kasıyor...

movie modda 30un altına düştü lan ne anladım ozaman ?

action moddada 35lere indi... ee ?

hareketsizken alınan değerleri napak bok olur böyle olursa söyliyim.

PC varken konsol niye alıyorsunuz yav onu anlasam...
  • Yeni Oluştur...