Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Bahar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Sezon bence bayağı başarılı gözüküyor ya.

JoJo: JOJO! En sevindiğim sequel bu oldu.

Ushio to Tora S2: Güzeldi bu da, devam etsin iyi.

Magi Sinbad: Spinoff filan ama Magi kalitesi çıkacaksa izlenir. Daha önceden birşeyleri daha vardı izlememiştim ama başlarım topluca izlerim herhalde.

Shingeki no Bahamut: Önceki sezonun devamı mı bu? Bayağı alakasız bir şey gibi gözüküyor. Neyse aynı kalite çıkarsa bu da izlenir.

Concrete Revoluto S2: Her bölümde ne izledim lan ben diye bitirsem de kararlıyım, droplamadan izliycem.

Terra Formars: Bok gibiydi ama haftalık so bad its good dozunu karşılamak için izleniyordu işte. Yine izlenir belki.

Potansiyel izlenecekler:
Kiznaiver: Original + Trigger. KlK sonrası pek güzel bir şey çıkarmadılar ama yine de Kill la Kill'in kredisi bir asır yeter herhalde. HypeHypeHype.

Koutetsujou no Kabaneri: Güzel gözüküyor. Original + Wit Studio (SnK, Owari no Seraph) kesin izlenir. HypeHypeHype.

Boku no Hero Academia: Mangası güzel diyorlardı ama bakmamıştım, animesi de güzel olur herhalde. Bu da izlenebilir. HypeHype.

Bakuon: Motorcycle+Sports+Seinen. Hype?

Kuromukuro: Original + P.A. Works. Genelde çok sarmasa da kalite konusunda bayağı başarılılar, bu da izlenir. Buna Hype yok ama.

Mystery olarak bir tek Gyakuten Saiban ve Bungou Stray Dogs var sanırım.

Komedi olarak güzel birşeyler var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Gundam Unicorn Re 0096: Çift cour'luk uyarlama olacağı ve zaten isim değişikliğine gidildiği için 1.5 - 2 saat uzatılmış extended versiyon olması lazım. Değilse droplarım zaten.

Macross Delta: Frontier'i mumla arayacağız gibi geliyor bana da neyse işte.

Sakamoto Desu Ga: Tam sevdiğim türden bir komedi gibi geliyor, izlenir bu.

Kuromukuro : Animasyonları ortalama üstü ve konusu orijinal geldi. Şans verilebilir.

Terraformars Revenge : Adam gibi bir yayın slotu aldılarsa ne ala, yoksa yine Blu Ray'den izlemek gerekecek, insan işi olmayan türden bir sansür vardı, çoğu kişi ilk sezonu ondan bıraktı çünkü.

Joker Game : İçlerinde en uzun süredir beklediğim seri bu denilebilir. Askeri - casusluk hikayelerini sevenlerin kaçırmaması gereken bir seri gibi göründü bana.

Gundam The Origin III: Şafak saydığım bir diğer bölüm. Son bölüme konu kalmadı gibi ama bakacağız artık.

Ushio & Tora ve JoJo banko zaten.

Genel olarak bu kış sezonundan çok daha iyi, rehavet basan yaz sezonlarına göre de gani gani çeşitliliği var gibi görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
gyakuten saiban, koutetsujou no kabaneri, terraformars revenge, sailor moon, joker game. kiznaiver'e de bakarım klk kredisinden. god eater'ın o yazan bölümleri zaten bitti lol, başka gelirse başımın üstünde yeri var. kangoku gakuen, noragami, opm için ek bölümler çıkıyor olması da sevindirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

JoJo ve Ushio to Tora çıktı. Terra Formars ı da droplamadan izlemeye çalışıcam işte.

Ace Attorney: Güzelmiş, ama mysteryden çok komedi kısmı ön plana çıkıyor sanki. Bayağı güldüm karakterlerin tepkilerine filan.

Mayoiga: İlk bölüm çok hoşuma gitti. Bayağı ilginç. Tag olarak sadece drama yazmışlar, ama ben bayağı thriller tadı aldım ilk bölümden. Üstüne bir de murder mystery'ye bağlayacak gibi bir havası vardı hatta. Beklentilerimi karşılar mı bilmiyorum, ama sezonun ilk AotS adayı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Mayoiga'yı ben de sevdim. Neregate resimlerine ve anlatımına güvenmiyorum pek. Yeni sezonda ilk bölümleri hep indirip izlerim. Çoğunu yarısına gelmeden kapatıyorum ama bir şans veriyorum. Bu kendini droplatmadan izletecek gibi.

Ace Attony de DS'ten beri animesi olsa da izlesem dediğim bir oyun. Komedi ve twist ön plana çıkacak bunda.
Sosyal ağlarda paylaş

terraformars'ı sansürlemeyelim diye canına okumuşlar dövüşlerin cidden, pg-13 terminator yapılması gibi olmuş. keşke sansürlü olaydı da blu-ray'ini sonra izleseydik.

phoenix wright da iyi başladı, sonra başlığını açmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

TerraFormars rezalet cidden. İlk sezonu da kötüydü ama animasyon stiliyle, aksiyonuyla, karanlık havasıyla filan izletiyordu bütün sansüre rağmen. Şimdi direkt vasat anime modunda yapmışlar ya. Blu-ray i geçtim, eski animasyonun ekranın yarısını kaplayan sansürlü halini izlemeyi tercih ederdim.

Boku no Hero Academia: Mükemmeldi. OnePunch Man havası var biraz. Tabi o kaliteye yetişemez büyük ihtimalle, daha standard shounen tarzında gidiyor, ama yine de çok iyi. Bayıldım ilk bölüme. Sezonun 2. AotS adayı.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

TerraFormars rezalet cidden. İlk sezonu da kötüydü ama animasyon stiliyle, aksiyonuyla, karanlık havasıyla filan izletiyordu bütün sansüre rağmen. Şimdi direkt vasat anime modunda yapmışlar ya. Blu-ray i geçtim, eski animasyonun ekranın yarısını kaplayan sansürlü halini izlemeyi tercih ederdim.

TerraFormars ın ilk sezonunu sevmiştim, şimdi 2. sezonun ilk böllümü izledim, Böle miydi ya bu anime falan die kaldım. Karakterler kapışmalar falna bir garip geldi. Stüdyosu mu değişmiş ne olmuş?
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamen farklı ya her şey. Bayağı yazık etmişler.

Eski stüdyo duruyor, ama yanında bir stüdyo daha var. Main Staff'ı komple değiştirmişler ama. Belki eski stüdyo daha az rol alıyordur işin büyük bölümünü yenisi yapıyordur, bilmiyorum. Ama eski çizimlerle filan tamamen alakasız. İlk sezonda renk tonları bayağı karanlıktı, çizim tarzı daha oturaklıydı, animasyonlar daha düzgündü. Kaliteyi de bariz düşürmüşler. Kötü olmuş.

Dövüşlerde de ilk sezonda bi vurdular mı kol bacak kopartıyorlardı, böyle birisi hamle yaptığı zaman oha şimdi ne olucak nasıl kurtulucak filan diye heyecanlandırıyordu. Bunda pıtıpıtıpıtı 50 defa vuruyorlar birşey olmuyor filan. En rezil ettikleri kısım da burası, ilk sezondaki gerilim hissi tamamen gitmiş, yerine vasat shounen kapışması gelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

hersey deişmiş seslendirenler falanda deişmiş belliki.

directing falan nerdeyse tam zıttı.
o gergin abartılı paramparca combatlardan tam zıttı huaaaaaa combat lara gecmiş.

cizim tarzı animasyon tarzi, bg design hersey allak bullak olmus toplıyamamıslar bi yerde.

bide ekip kendilerini asan sahneler denemiş becerememiş batırmıs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...