Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapayım

masa

Öne çıkan mesajlar

Şöyle benzer bir olay hatırlıyorum ,

Arkadaş Radyo Mega'da çalışmaktadır , 2 studyo'dan birinde bilmem bişey cihazı arızalıdır , Bayan yönetici arkadaşa derki

- (teknik birşeyler söyler) zamazingo olayını nasıl hallediyorsunuz?
- 1.studyo'da ''skip'' yapıyoruz sonra 2.studyo'ya geçiyoruz.
- Hayvan! (kapıyı çarparak çıkar)
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

aşağı katta oturuyorum sana birşey vericem

Xi arıyorum, sen x misin

Kız arkadaşım şöyle bi sapıktan bahsetse ya adresini bulur döverim ya da kızları evden taşırım.

Masa psikolog muydun sen? Gidip "merhaba ben alt komşunuz masa, annem evinizde kalmış size de teşekkür için reçel göndermiş" diyemeyen psikolog?
Sosyal ağlarda paylaş

Uff

axedice said:

masa said:

Xi arıyorum, sen x misin

Kız arkadaşım şöyle bi sapıktan bahsetse ya adresini bulur döverim ya da kızları evden taşırım.

Masa psikolog muydun sen? Gidip "merhaba ben alt komşunuz masa, annem evinizde kalmış size de teşekkür için reçel göndermiş" diyemeyen psikolog?

Abi kızlar kapıyı açmamış, adam da ne diyeceğini şaşırmış.Sanki normal bir tepki var karşı taraftan da...
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:
Abi kızlar kapıyı açmamış, adam da ne diyeceğini şaşırmış.Sanki normal bir tepki var karşı taraftan da...

Olm hepiniz mi manyaksınız? İletişimi zaten kapı açılmadan kuracaksın.

Gerçi sen de sana bişey vericem diye kapı çalabilirsin ya gayet. Beklerim o performansı.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Uff

axedice said:

masa said:

Xi arıyorum, sen x misin

bende aynı fikirdeyim, birde kafada başka kurgu ile gidiyorsan hepten fena...

tabi olayın aşır trajikomik olduğu gerçeğini değiştirmiyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Şimdi annemle konuştum. Tam bir kat üstümüz demişti. Ben daire 6dayım, kızda 8dedir diye düşünüp daire 8i çalmıştım. Belki kız 7de oturuyordur. Yanlış kapıyı çalmış olabilirim. Ama durum hala çok kötü. Şimdi diğer kapıyı çalmaya cesaretim de yok.

niye olm ya, relax.
çavuşu tokatla öyle git, rahat ol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...