cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Her sene 5 tane izometrik rpg ciksin, doya doya oynayalim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Saeros said: onun bunun bağırsaklarını deşip kanında dansedebiliyorsak oynarım http://awoiaf.westeros.org/images/thumb/b/be/Gregor_Clegane.png/250px-Gregor_Clegane.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 https://www.twitch.tv/paradoxinteractive strawpollu oylamalı streamliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 open office stronghold yapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Şu RPG'leri çok hype'lıyorsunuz da ilk çıktıklarında hep ayarsız spell-talent vs. oluyor. Bir 6 ay demlensin, ondan sonra oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/731/179/856.jpg sen söylersin bize ne zaman hype yapmak veya oynamaya müsait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Bright said: Şu RPG'leri çok hype'lıyorsunuz da ilk çıktıklarında hep ayarsız spell-talent vs. oluyor. Bir 6 ay demlensin, ondan sonra oynayın. Aga sıtarkıtar civilization mı bu balance için demlenmeye bırakalım? Rpg dediğin dialog/interactivity/hikaye için oynanıyor, şu oyunda da cheesy olmayacağını idda ettikleri evil path(ler) ve previewlardaki C&C bolluğu için heyecan yapıyoruz zaten. Demlenince bunlara bi ayar gelmiyor yazılan yazılmış zaten. Ben sana combatı ve karakter sistemini eleştirme demiyorum hobi olarak yine eleştir. Ama oyunun odak noktası oralar değil. Özellikle replayability olursa ikinci oyunu denge oturduktan sonra yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Expansion çıkar, hikaye eklenir, nedir yani. PoE'de işte ara content ve level scaling geldi. Son haliyle ilk hali oldukça farklı. Aynı firmanın oyunu gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Ya hayır bir de hikaye için oynuyorsan niye alınıyorsun ki, aç story mode'da takıl işte, seni ilgilendiren birşey yok o mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Lan RPG başka ne için oynanıyo, burayı terket git input lag le uğraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 BEYLER SAKİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Hem combat hem story için oynanıyor, nasıl ne için oynanıyor. Kuru hikaye sevmiyorum ben, açar kitap okurum onun yerine. Combat bayık olunca hikayesi ne kadar güzel olursa olsun cacık olmuyor. Aynı şeyin tam tersi geçerli değil ama. Bayık hikayeyle güzel combat varsa gene oynatıyor kendini. Ha herkes bir değil, bazısı hikayeyle ıslanıyordur falan da dediğim gibi, o kitleye hitap etmiyor zaten o mesaj, mal mal konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Planescape hariç de lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Bright said: Ya hayır bir de hikaye için oynuyorsan niye alınıyorsun ki, aç story mode'da takıl işte, seni ilgilendiren birşey yok o mesajda. Beni ilgilendiren şey oyunun hype ını combat dengesine indirgemiş olman. Bak nasıl da indirgemişsin. Bright said: Şu RPG'leri çok hype'lıyorsunuz da ilk çıktıklarında hep ayarsız spell-talent vs. oluyor. Bir 6 ay demlensin, ondan sonra oynayın. Biz de diyoruz ki bundan bağımsız hypelıyoruz, combat dengesi iyi olmasa da oyunun diğer kısımları ilgimizi çekiyor. Yani bu mesaj tamamen beni ilgilendiriyor, bana cevap hakkı doğuruyor ve cevaplıyorum. Gelelim diğer konulara. Bright said: Expansion çıkar, hikaye eklenir, nedir yani. PoE'de işte ara content ve level scaling geldi. Son haliyle ilk hali oldukça farklı. Aynı firmanın oyunu gene. Asıl content ve oyunun sonu değişti mi? Hayır. Raedrics holda kadar olan C&C bolluğu ve sonrasındaki streamlining gelişmiş mi? Yine hayır. İkinci playthrough için güzel bi ek ve sistemlerin combat dengesinin gelişmiş olması da iyi bi artı, ama bunlar ilk çıktığında oyunu oynamamak için birer sebep değil. Neden? Çünkü core gamede değişiklik yok, plot yine aynı plot. Thanos yine aynı thanos. Combat dengesi konusunda da pillarsda yaptığımız gibi sistemi yine acımasızca powerplayleyip en zor settingde faceroll gitmeyi düşünüyorum. Forumdan oyunu hikayesi için oynayan başka arkadaşlar da aynısını yaptılar keza, baya da eğlendik build paylaştık açıkları tartıştık. Gördüğün gibi story mode a gerek yok, biz her türlü eğleniyoruz. Demek ki neymiş? Bizim hypeımızdan sana neymiş, oyunu istediğimiz zaman alır oynarmışız, sana da ancak zzzZZZZZZZAAAAAAAAA düşermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 bin yıllık geyik... ama bende combatın tatmin edici olması taraftarıyım aod yi o yüzden çok sevmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Gene aynı noktaya geliyoruz. Hikayeden ıslanıyorsan al oyna yani, tutan yok. İki patch'le ciddi değişebiliyor ama combat keyfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 o degilde, bu timed main quest olayi sadece ilk chapter ile sinirli mi kesin? yoksa oyunun devaminda da var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 edicti tamamlayınca istediğin gibi gez toz dedier streamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 timed main quest mi? vault'da su mu bitiyor yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Edict var, dünyanın demi god statüsündeki lortu diyor ki ya adam gibi aranızdaki sıkıntıları çözüp bana teslim olun ya da 8. günün şafağında madam gibi bütün vadiyi öldürürüm. Sonrasında yok dendi streamlerde ama oyunun sonuna kadar oynamadı kimse. Beeelki ilerdeki questlerde de çıkar benzer bi mekanik ama düşük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 kyros buyurduysa sorun yok. sorduğum için özür dilerim. çok yaşa kyros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Bright said: Combat bayık olunca hikayesi ne kadar güzel olursa olsun cacık olmuyor. Aynı şeyin tam tersi geçerli değil ama. Bayık hikayeyle güzel combat varsa gene oynatıyor kendini. https://media2.giphy.com/media/gJEWhG3f3zszu/200_s.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Te_ZLdC_Wmc 4dk yetmez diyorsaniz su elemanin 6+ saat gameplayi var seri: https://www.youtube.com/watch?v=NKUQO4CZFzE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Ilk videodaki sakalli!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 kicindan aldirip ekletmis heralde ya baska turlu cikmaz oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar