Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BluTV

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İçerik zengin de videoyu yüklerken sıkıntı yaşattı bende. Dolarken arada 5'er saniye atlıyor. Sonra buffering yapıyor atlaya atlaya izledim bir kaç bölüm ama sonra kapattım. Bütün tarayıcılarda yaptı. Deneyin bakalım belki sizde yapmaz.
Mesaj tarihi:
1080p dedi diye otomatikman bluray kalitesi olmuyor o.

o "çoğu 1080p artık" dediğin siteler bile 480p veya 720p upload ediyor.
ayrıca codec, streaming teknolojisi gibi şeylerin önemi de var.
Mesaj tarihi:
smart tv'ye destek veren hizmetlerin süper ötesi görüntüsü oluyordu ama gün geçtikçe içine verdi bu smart tv işleri. youtube lg tv app'inde cam gibi izliyorum mesela ama olan servisler de kapanıyor tek tek.

niye tutmadı bu smart tv işi, bence gayet iyiydi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Canli TV izleme icin deger buna sirf. D-Smart'in spor kanallari da var, simdi Vakifbank - Volero maci basliyor mesela.

Film arsivi cok degil ama buyuyor hizla, surekli yeni seyler ekleniyor. TV'ti direk canli izlemek stable degil ama, bir 5-10 saniye geriden gelince kesilmeden 720p gidiyor.
Mesaj tarihi:
Bone said:

1080p dedi diye otomatikman bluray kalitesi olmuyor o.

o "çoğu 1080p artık" dediğin siteler bile 480p veya 720p upload ediyor.
ayrıca codec, streaming teknolojisi gibi şeylerin önemi de var.

biz anlayamıyoruz 480 ile 1080p arasındaki farkı. körüz biz.
Mesaj tarihi:
premium sitelerin en iyisi bile 1080p film için 4-5 gb stream ediyor toplamda. kaldı ki savunulan siteler büyük ihtimal İNDİRMEDENEMİKLE gibi yerler. blurayde 25-40 gb tutabiliyor bir film, ne yaparsan yap kayıp var. herkes farketmeyebilir, herkes umursamayabilir. dünden kalan bulgur pilavıyla film izleyen insanlara hitap ediyor o siteler.
Mesaj tarihi:
Vay anasını arkadaş ya. Millet spor haline dönüştürmüş başkalarını ezmeyi. Seninle aynı diziyi izlese bile o dünden kalan pilav yiyen biri. Öyle mi? İşiniz zor valla.
Mesaj tarihi:
Bone said:

Türkiye'de tutmaz bu. dizimag'e girip beleşe düşük kalite dizi izleyen insanlarız. blutv de neymiş :D

blutv in de korsan dizi film sitelerinden daha iyi kaliteye sahip olduğunu hiç sanmıyorum
Mesaj tarihi:
goldbären said:

premium sitelerin en iyisi bile 1080p film için 4-5 gb stream ediyor toplamda. kaldı ki savunulan siteler büyük ihtimal İNDİRMEDENEMİKLE gibi yerler. blurayde 25-40 gb tutabiliyor bir film, ne yaparsan yap kayıp var. herkes farketmeyebilir, herkes umursamayabilir. dünden kalan bulgur pilavıyla film izleyen insanlara hitap ediyor o siteler.

yaslnzı streamingin doğası gereği (paketlerin boyutu ile ilgili) stream ettiğin 4gb videonun kalitesi 2gblik mkv download edilmiş videoyla aynı olabilir.

compression meselssi bunlar hep. evet.
  • Yeni Oluştur...