Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming keyboard/mouse

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Basilisk v3'üm bozuldu sonunda. Çok seviyordum aleti ama Razer eskisi gibi sağlam şeyler yapmıyor.

G 502 X Lightspeed aldım sonunda, en klasik fare. Şimdilik epey memnunum. Sniper button elime daha uygun (gerçi ender kullanıyorum. Eksta bir tuşu var, o da işime yaradı. Güzelmiş. Kablosuza döndüm yine, Razer'ın kablosuzu tekliyordu arada ama bunda sorun yok deniyor.

Mesaj tarihi:
Deathblade, 09.04.2025 10:58 tarihinde dedi ki:

Benim de G305 çift tıklama vermeye başladı. Neyse ki 2 yıl dolmadığından garantisi vardı da yenisini gönderdiler.

O kadar alıştım ki başka mouse'a geçmek hiç istemiyorum.

tüm LG mouselardaki kronik sorun. ama alternatif bir çözüm yolu buldum ben. ilginç bir şekilde işe de yarıyor.

aşırı şiddetli bir şekilde havada sağa sola, yukarı aşağı sallayıp sallarken de aşırı sert bi şekilde çift tık yapan yere vururcasına tıklıyosunuz. bi süreliğine düzeliyor 😄 

Mesaj tarihi:

Bu Logitech'lerde olan switch kaynaklı. Her türlü mekanik switch bozulacaktır elbette ama 2 yıldan önce bozulması gerçekten sinir bozucu. Neyse değiştirdiler bakalım sorunu 2 yıl daha erteledim diye düşünüyorum.

• 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

mx master fan boy here.

sessiz sedasız mx4 çıkmış lan sonunda. amazon italy leak etmiş galiba erken duyurmak zorunda kalmışlar.

haptic feedback koymuşlar. tam da mx vertical alıcam diyordum buna mı geçsem acaba mx3s'ten. baya güzel custom kısayollar eklenmiş. mx3'ü hardcore custom kullanıyorum, bu çok daha işime yarıcak. ama serçe ve yüzük parmak köklerim ağrıyor fare tutmaktan, vertical iyi gelecek. neyse ben vertical alayım 4s çıkarsa alırım daha elimdeki eskimedi.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

oyun için diyorsan yanlış fare tabii ki. tamamen üretkenlik üzerine tasarlanmış work mouse bu.

zaten 125Hz'i geç wireless bağlantısı bile yavaş ki. fps oynarken bariz hissediyorsun cursor lag yapıyor. 10ms falan gecikmesi var ki bu desktopta bile baya hissettiriyor da alışıyorsun.

Mesaj tarihi:

Mx Master in ilk versiyonunu ofiste 5 sene kullandim. Ozellikle tasarim veya cizim isleri yapiyorsaniz tam is mouse u. Ama kullandigim son yillarda bana asiri buyuk gelmeye basladi. Bombesi olsun, boyutu olsun. Is seyahatlerinde de asiri yer kapliyordu. Ofiste bir arkadasta Mx Anywhere vardi, biraz onu denedim, hosuma gitti. Fingertip icin de rahat gelince work mouse olarak ona gectim.

Mesaj tarihi:

2015 te aldigim emektar Roccat Kone Pure Military bu sene basinda emekli oldu. Bir kere switchlerini degistirdim. Ama usb socket kismi yalama oldu. Roccat ta yenilikci bisi cikarmadi (Ismi de Turtle Beach mi ne olmus). 

Fingertip olarak suna gectim: https://scyrox.com/products/scyrox-v8

Asiri hafif, wireless i iyi. Stock stake leri cok iyi degil demisler. Esasinda bana gore fena degillerdi. Yine de disaridan yeni skate aldim. Bayagi memnunum.

• Yeni Oluştur...