Dynun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 https://www.webdenal.com/steelseries-prime-mini-gaming-mouse_1041689.html?ref=akakce&v=1.92 al bunu taş gibi, bozamazsın da optik sviç bütçeye uyuyor diğer özellikler de OK 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Alıyom o zaman madem bukadar övdün sağolun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Dynun, 27.02.2023 15:39 tarihinde dedi ki: https://www.webdenal.com/steelseries-prime-mini-gaming-mouse_1041689.html?ref=akakce&v=1.92 al bunu taş gibi, bozamazsın da optik sviç bütçeye uyuyor diğer özellikler de OK dinancım bu siviç olayı orta tuş için de geçerli mi, biraz baktım da ingilizce bişeyler diyor anama mı küfrediyor anlamadım sana sorayım dedim şu ana kadar kullandığım mouseların %80'inde orta tuş sorunu yaşadım, aldıktan 6-7 ay sonra pörtlüyorlar. alkol falan temizliyorum yok yine de şinanay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Saeros, 27.02.2023 17:47 tarihinde dedi ki: dinancım bu siviç olayı orta tuş için de geçerli mi, değil çünkü orta tuşun yapısı gereği mekanik olmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 salladım bu arada hiç fikrim yok sfd. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Bu minilrr gercekten mini, denemeden almayin ozellikle claw ve palm gripciyseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 mini olmayanina gore 4mm fark var ya çok bi mini değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 (düzenlendi) Saeros, 27.02.2023 17:47 tarihinde dedi ki: dinancım bu siviç olayı orta tuş için de geçerli mi, biraz baktım da ingilizce bişeyler diyor anama mı küfrediyor anlamadım sana sorayım dedim şu ana kadar kullandığım mouseların %80'inde orta tuş sorunu yaşadım, aldıktan 6-7 ay sonra pörtlüyorlar. alkol falan temizliyorum yok yine de şinanay abi bunların orta scroll bi değişik ama nesi değişik dersen hissiyat olarak sadece. logitech ile kiyasliyorum.1 yıl olacak ben bozamadim. Prime wireless var bende. hatta zevkime göre sert biraz buton ama mousedan memnun olduğumdan kıyamıyorum Şubat 27, 2023 Dynun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 bakalım şu elimdeki de mortlayınca bunu denerim, tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Devre temizleyici sprey kullanmadan bozuldu demeyin. El kremi tam kurumadan kullandığım cihazlar (klavye, mouse, telefon şarj kısmı) bir süre sonra bozuluyor. Bu spreyler ise anında geri çalıştırıyor. Gerçekten çok mucizevi bir ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 denedim, malesef kısa ömürlü bi çözüm oldu. en net çözüm açıp içini temizlemek olucak ama onu da ben beceremiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 (düzenlendi) MOD OLMUŞSUN AMA ADAM OLAMAMIŞSIN al belki biraz örnek alırsın. bu arada mükemmel esprilerimin yanında; https://www.amazon.com.tr/dp/B0BDWJ66Z7?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details şöyle bi ürün aldım. klavye temizliği için almıştım çok tatlı bi şey ama bi de mouse'da deniyim dedim, o fırçanın uçları mouse tekerinin yanlarından öyle güzel girdi, öyle de güzel içinden bi sürü toz çer çöp çıkardı ki aman yorabbi bi de arkasındaki kapağı çıkardığında yine klavye kenarlarındaki küçük pislikleri çözüklemen için ince metal bi çubuğu var. onunla da mouse tuşunun arasındaki boşlukta birikenleri çıkardım. perfection ya kesin öneriyorum. temizliği mouse'un içini açmadan yaptım bu arada. Şubat 27, 2023 Xenocide tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 10 liralık fırçaya 90 lira vermiş bi de övünüyor keklik hey alllam 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2023 10 liraya sapını alırsın da şu devirde sdgf 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Senelerdir her işine koşan o eski diş fırçanı övme sen anca git o şekilli fırçaları öv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Dynun, 27.02.2023 15:39 tarihinde dedi ki: https://www.webdenal.com/steelseries-prime-mini-gaming-mouse_1041689.html?ref=akakce&v=1.92 al bunu taş gibi, bozamazsın da optik sviç bütçeye uyuyor diğer özellikler de OK https://www.hepsiburada.com/steelseries-prime-mini-fps-oyuncu-mouse-p-HBCV00000Z83LE?magaza=Nethouse 500den aldım dün bugün 900 olmuş, sağol Dynuncuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 oha o nasıl fiyat hayrını gör beğenirsin umarım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Xenocide, 28.02.2023 00:33 tarihinde dedi ki: şöyle bi ürün aldım. klavye temizliği için almıştım çok tatlı bi şey ama bi de mouse'da deniyim dedim, o fırçanın uçları mouse tekerinin yanlarından öyle güzel girdi, öyle de güzel içinden bi sürü toz çer çöp çıkardı ki aman yorabbi düşmanlara inat, anında geçtim siparişi, xeno diyorsa doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Su yukaridaki fircayla beraber gelen o plastik keycap pullerlar keycaplere zarar verebiliyor bu arada, metal telli olanlar daha iyi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Ben bir ucuzundan aldım aynısının: https://www.amazon.com.tr/dp/B0B9YPHZXK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 ulan xenocide biraz araştır be adam işte bu yüzden fakiriz... 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 ben 75 tl'ye almışım. linkteki 60 tl. 4 gün boyunca yemeğimi çiğ yiyerek 15 lirayı tüp masrafından düşeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 @Shadowmemnun kaldın mi nasıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Bi de bana TRde satılan klavye lube u önerir misiniz ucuz yollu, denemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 (düzenlendi) valla o konu biraz sikinti, krytox 205g0 amazon da var yurtdisi 10gr icin 500 kusur istemisler, heveslik https://www.amazon.com.tr/Byhoo-GPL205-G0-Anahtarı-Yağlayıcı-Sabitleyici/dp/B09HGB38L5/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=6FW4MP6507KS&keywords=krytox&qid=1678826417&sprefix=kryto%2Caps%2C133&sr=8-1 su kit var bunda var 100 200 switchlik. ama ben lubing cok sevmedim, factory lube switchler daha mantikli, cunku elle yaptigin zaman illa esit olmuyor filan, ve hayal edildigi gibi smooth da olmuyor bence, zaten lineerler baya iyi, https://rationalkeys.com.tr/en/urun-kategori/switchler/ bu adam getiriyor populer butun switchleri ve iyi fiyat. sese baya etkisi var ama. Mart 14, 2023 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar