goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 olmas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Sen bilmessin legoland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 (düzenlendi) arka sayfada tartışılmıştı. tl;dw: gaming mouselarda wireless/wired farkı yokmuş. 500-1000 polling rate arasında da fark yokmuş. Temmuz 5, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 On 21.06.2019 at 09:16, Aiko dedi ki: Spoiler ince kalem pil takinca cillop oldu boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Elinin kirlerini temizlerken de matkap kullanmanı öneririm. Allam napmış fareyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 trypophobia'dan mıdır nedir şu delikli mouselar rahatsız ediyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 "trypophobia" sakın googlelamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Meraktan ne yazık ki Google'ladım, kaşınıyorum birkaç dakikadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 4 saat önce, Goering dedi ki: ince kalem pil takinca cillop oldu boyle. kullanışlı olmuş ama için bi garip oldu bakınca. tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 oo tripofobya baya yaygınmış, benim eşim de sağa sola saldırıyor rage e giriyor görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 hahaha yok oyle bir olayim bu ilk, youtube'da baska videoda gordum. evde boya/bodana var baya baydim kac gundur. matkap vs. de ortadaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 kaç gr farketti? tarttın mı öncesi sonrası falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 On 05.07.2019 at 04:01, Xenus dedi ki: arka sayfada tartışılmıştı. tl;dw: gaming mouselarda wireless/wired farkı yokmuş. 500-1000 polling rate arasında da fark yokmuş. hatta kablosuz mouse'ların tepki süresi daha azmış. @mascio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 glorious model o gelecek galiba trye yaz sonu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Abi biri beni durdursun... Şunların siparişini verdim: Finalmouse Ultralight 2 Cape Town Endgame Gear XM1 Cooler Master MM710 Şuanda "yanımda" şunlar var: Glorious Model O Zowie S2 G Pro Wireless Roccat KPOE NİYE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 abi sat sat iade hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 model o gelmis trye, bugun cikacak sanirim satisa 400tl civarina. model o mat versiyon + g skates yurt disindan alinca kargo ve gumruk vergisiyle birlikte 80 dolara geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Merhabayın, klavye almayı düşünüyorum da tavsiye rica edeceğim istediklerim şöyle: TR layout, mekanik olmasına gerek yok, Rgb her tuş ayrı ayrı ışığı kontrol edilebilsin Marka takıntım yok ama bilindik markalar kabul edilir. Neden yok neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 razer cynosa tarif etmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Ben de yeni değiştirdim klavyeyi. Corsair K68 RGB gayet yeterli geldi bana. İlla mekanik olmasın dersen başka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 k68 red switch secenegi var su an sadece tr layout olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 Ben de Model O ve O- var, top tier mouse'lar tavsiye ederim eğer geldiyse TR'ye. Model D'yi duyurdular dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 model O geldi TR'ye. model O- kasım sonu gibi gelecek sanırım endgame gear xm1 ile beraber. model D ocakta falan anca en erken yada aralık sonu gibi belki düşük ihtimal. yaklaşık 3 aydır falan kullanıyorum ben de mat versiyonunu, gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar