b0nventre Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Another Elfen Lied Tokyo Ghoul Death Note Hellsing bunlara benzeyen anime önerirmisiniz edit:özellikle buna Boku dake ga Inai Machi
b0nventre Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 sam izlemişim onu ya güzeldi buda :D saol vahdet sen nasılsın
b0nventre Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Shigurui biraz bayık geldi 5. bölümde bıraktım :/
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Monster Darker Than Black Occult Academy Berserk Blood The Last Vampire Vampire Hunter D - Bloodlust gore bi sürü abuk sabuk şey var ama yazasım yok onları
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Öncelikle: Steins Gate: Boku dake ga Inai Machi'ye en yakın anime sanırım bu. Konsept olarak en azından. Diğer beklentilerinle pek alakalı değil, sci/fi odaklı, bir de geyiğe vurdukları kısımlar var, ama kalite/olay örgüsü bakımından geride kalmıyor. Mystery/Polisiye: Subete ga F ni Naru Zankyou no Terror Thriller: Shinsekai Yori Shiki Higurashi no Naku Koro ni Bunlar normalde öncelikli olarak tavsiye edilecek şeyler değil, ama örnek verdiğin animelere benzediği için belki hoşuna gider diye ek liste: Ajin Mirai Nikki Deadman Wonderland
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Shinsekai Yori. Gordugum en rahatsiz edici, urpertici sahneler bundaydi.
b0nventre Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 devam beyler sölediklerinizin hepsini izlicem tekrar istemiyim sonra :D
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Yıl 2016 olmuş, insanlar hala "Elfen Lied izledim, böyle anime varmı?" diye başlık açıyor, içim acıyor. Averaj üstü bir konusu olsun dersen: Serial Experiments Lain Boogiepop Phantom Mardock Scramble önereyim. Aksi takdirde 80'ler sonu 90'lar başı gorefestlerinden birisi aç izle, Devilman, Violence Jack, Genocyber falan filan.
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Admin Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Daha once yazilmis ama bu tarzlarda benim en begendiklerim: Monster, Parasyte ve Lain.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=yOgygABaMac
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Pupa :D 2 dakka bölümler ama izlenmiyor o derece iç kaldırıcı :D toplamda 38 dakika mı ne 1 sezonu :D
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Bone said: Monster Darker Than Black Occult Academy Berserk Blood The Last Vampire Vampire Hunter D - Bloodlust gore bi sürü abuk sabuk şey var ama yazasım yok onları ay bi sus ya hala vıdı vıdı
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 gizem: monster gerilim: higurashi no naku koro ni korku: mononoke (ayakashi: japanese classic horror'in son arcı prequel'i bunun ve en iyisidir.) vahşet: shigurui (bıraktım demişsin de yarısından sonra açılıyor bu.) şu keywordleri görünce en başarılı diyebileceğim seriler
Öne çıkan mesajlar