dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 kadin parfumleri altinda satiliyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 parfüme 170 tl verince içinize oturuyorsa, bugüne kadar kullandığınız parfümlerle ilgili size kötü haberlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 700 tl parfüm ne birader apsdfğdüag tamam 150-300 arası normal standart ama sırf tom ford die verilmez o kokuya bi de hakkaten rus orospuların favori kokusu vanilya adomfğdsmgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ya şu rus mevzuuna bi açıklık getirsek? rus orospuların favorisi derken çok mu severek kullanıyorlar? yoksa kokusuna mı hayır diyemiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 unisex diyolar kokular için ama erkek kokusuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ben de merak ettim bak onu indirim falan yapıyolarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 imamizer said: ya şu rus mevzuuna bi açıklık getirsek? rus orospuların favorisi derken çok mu severek kullanıyorlar? yoksa kokusuna mı hayır diyemiyorlar? yok vanilla kokmuyorsa duj a 100 dolar vermiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 parfume 700 lira veren adam indirim peşinde mi kosuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 applev0dka said: parfume 700 lira veren adam indirim peşinde mi kosuyor ya di mi..o kadar paradan sonra kaldirim pesinde kosmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Chanel chance 400 kusur evlat acisi gibi olmasa alirdim direk :P Parfume gore ederi var hani, duzgun kullanimla 2 sene gidiyor bi parfum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 alt notalarda tütün, üst notalarda tütün, aradakilerde tütün. kalıcılık mı? 5 kere banyo yapıyosun anca çıkıyo http://www.ozyesil.com.tr/images/data/tutunkolonyasi_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 3e bir vanilya ile karistir. iki uc damla gliserin oki kurtardin 700liradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bi dakka bi dakka bu ne lan sdhaufhdasufhuadhfa 5200 tl 50 ml parfüm http://www.tekinacar.com.tr/shop/erkek/parfum/erkek-parfum/erkek-parfum/bugatti-multiple-edp-50-ml_45099.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 sabonis said: bi dakka bi dakka bu ne lan sdhaufhdasufhuadhfa 5200 tl 50 ml parfüm http://www.tekinacar.com.tr/shop/erkek/parfum/erkek-parfum/erkek-parfum/bugatti-multiple-edp-50-ml_45099.aspx her halde titresimli filandir abi o..anca ole o kadar eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Ben melisa yaprağı falan sürüyorum boynuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 turkiyede mlsf pahali illa alacaksaniz yurtdısındaki frişoplardan alin/aldirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 benim parfümüm ortaokuldan beri budur http://www.tekinacar.com.tr/shop/erkek/parfum/erkek-parfum/erkek-parfum/bvlgari-blv-homme-edt-100ml_235390.aspx tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 OHA 300 TL :D PARFÜME O KADAR PARA VERİLİR Mİ ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 15 kişiye saldırdım gibi başlık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 vay arkadaş bende kullandığım parfüme bakayım dedm 170 liralık parfümmüş takım elbise giydiğimde sıkıyorum sadece alsancak piyasına cidden 5 liralık parfüm kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 strawberry.net vardi ama onu da engellediler ulkeye satisi yok artik diye biliyorum yoksa ordan bayagi uyguna geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 imamizer said: 5 lira diyorum. aynısı diyorum. seninki makyajlı olan, bak bu alttaki videoyu da de ferrari vs 5 liralık ferrari kapışması olarak düşün, https://www.youtube.com/watch?v=g4z1T4Wxbf8 bizim 150-200 liralık parfümler de düz ovada yiyo sizinkileri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 http://bayiliklistesi.com/wp-content/uploads/2013/04/DP_Parf%C3%BCm_Bayilik.jpg kokuyor başlık buram buram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar