Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İç savaş çıksa ne yaparsınız?

Anhora

Öne çıkan mesajlar

cıkarı cıkmazı bilmem ama cıkarsa illa bir taraf olma durumunda olacaz olmasan aman abi bana dokumayın faln bile desen seni bir tarafa koyacak karsısındaysan ölecen yada gel öldür dicekler. Ha öle dedigin kadar ciddi bir ic savas cıkar mı zor. Ülkede o kadar cok asker polis varki pek mimkin gelmedi bana ha sürekli bir yerlerde bomba patlar durur alışıyoz zaten giderek.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

abi dasaaa sen ne zaman böyle militarist faşist bir herif oldu yoksa rp mi yapıyorsun lan

Gerçek dasaaa, iri ve diri meme seven. Karı kız fotolarını ispiklemeyen aksine paylaşımda bulunan pati gibi patiydi ve 2009 yılında öldü.

Yerine geçen yossi cohen isimli deyyus tam bir fitne ficür, provokatörün önde gideni.
Sosyal ağlarda paylaş

ic savas kurtlerle degilde cikarsa muslumbortlerle cikar.

hos bizde ortasinif kredikarti borclusu cok, biraz zor cikar ic savas sdfs.
atasehirdeki 80m2 dairesini beyaz golfunu birakip kimse girmez yani.

Ben ne yaparim?
muslumbortlerle olcaksa, olene kadar mokoko ama digerleriyle dalasmam kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

muslumcan lar demissiniz de..zilyon tane imaaam hatip var..1 milyonun ustunde ogrenci var deniyor.ustune kacak legal kuran kurslari vs..zamanin fetöculari bile melek kaldi..bunlar hep sunni islam..

dislanan aleviler pikiki li diye lanse edildi..allahsizlar olarak geciyorlar..ustune 3-4 milyon sii var suriyeden gelen..

ruanda moduna gecmesin de..

ha bu arada amarika basganlik secimleri de ucundan bize vurur..malum yahudi lobisini cok kusturduk..sermayeyi cok urkuttuk..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...