dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 bicak kemige dayanirsa bu halk bir ayaga kalkar.. sen bile sasirsin bonec efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Aklıma kuddusinin shelter geldi. Kavgalıda olsam, açardı kapıyı. Dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 2 sene önce bi av tüfeği aldım ona güveniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 cıkarı cıkmazı bilmem ama cıkarsa illa bir taraf olma durumunda olacaz olmasan aman abi bana dokumayın faln bile desen seni bir tarafa koyacak karsısındaysan ölecen yada gel öldür dicekler. Ha öle dedigin kadar ciddi bir ic savas cıkar mı zor. Ülkede o kadar cok asker polis varki pek mimkin gelmedi bana ha sürekli bir yerlerde bomba patlar durur alışıyoz zaten giderek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 askerin polisin parasının 3-5 ay yatmadığı zamanlar olunca iç savaş olur zaten ondan sonra herkes kendi safını belirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Llama, senko, black-ice ve zipzip'i korumak icin evime alirim. Emrah'la da wolki tolkiden haberlesirim. Her gece kova yapariz. Izmire gelemeyenlere de whatsapp grubundan soverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 internet telefon çalışırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Valalh ben 35inci kattayım Alırım BMG.50 mi çıkarım evime. Kapı özel yapım çelik kapı zati kurşun geçirmez 2ton darbe dayanıklı filan. Gerçi bu aralar yine azaldı ammo ... depolamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 eğer fiziki olarak etkilenmeye başlar ve kanıt elde edersem ailemle birlikte ilk uçağa atlar amerikaya gider havaalanında siyasi göç talebinde bulunurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Fistan said: 2 sene önce bi av tüfeği aldım ona güveniyorum Aynen iner sokağa iki tanede ben vururum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Her yerde çarpışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 çeto reizin bu durumlar için planladığı tesise sığınırım. sonra orada da bir liderlik mücadelesi başlatıp oranın da bölünmesini sağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 abi dasaaa sen ne zaman böyle militarist faşist bir herif oldu yoksa rp mi yapıyorsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 diş taşı temizletmeye giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Çetintaş başlığı sandım. Otururum evimde. Benim burada birşey olmaz uzun süreli, şehir içi değil zaten, yerleşik nüfus da emekli insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 valla kuresel isinmanin etkileri gorulmeye basladi..her sene daha da sicak olacak..bir 10 sene sonra 50 60 dereceleri normal kabul edecegiz..deniz kenarlarindan uzak durmak lazim..tercihen toroslar olur ..bolu taraflari olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 sipeyskeyk said: abi dasaaa sen ne zaman böyle militarist faşist bir herif oldu yoksa rp mi yapıyorsun lan Gerçek dasaaa, iri ve diri meme seven. Karı kız fotolarını ispiklemeyen aksine paylaşımda bulunan pati gibi patiydi ve 2009 yılında öldü. Yerine geçen yossi cohen isimli deyyus tam bir fitne ficür, provokatörün önde gideni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bırak hadi Sem hepimiz biliyoruz Führer olmak için fırsat kolladığını pis foşik! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 oyun baslayana kadar alt tablerim, sonra basini kacirdigim icin kosarak bi yere gider, olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Regalya said: Bırak hadi Sem hepimiz biliyoruz Führer olmak için fırsat kolladığını pis foşik! :D yok ya, şurada 2 düzine adam bile yordu, 70 milyonla uğraşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ic savas kurtlerle degilde cikarsa muslumbortlerle cikar. hos bizde ortasinif kredikarti borclusu cok, biraz zor cikar ic savas sdfs. atasehirdeki 80m2 dairesini beyaz golfunu birakip kimse girmez yani. Ben ne yaparim? muslumbortlerle olcaksa, olene kadar mokoko ama digerleriyle dalasmam kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 yüzde 99.9 müslümgo burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 muslumcan lar demissiniz de..zilyon tane imaaam hatip var..1 milyonun ustunde ogrenci var deniyor.ustune kacak legal kuran kurslari vs..zamanin fetöculari bile melek kaldi..bunlar hep sunni islam.. dislanan aleviler pikiki li diye lanse edildi..allahsizlar olarak geciyorlar..ustune 3-4 milyon sii var suriyeden gelen.. ruanda moduna gecmesin de.. ha bu arada amarika basganlik secimleri de ucundan bize vurur..malum yahudi lobisini cok kusturduk..sermayeyi cok urkuttuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bol bol müteahhit eti yiyeceğimi biliyorum çıkarsa, buradaki binalar bitmezse mağdurlar da yemeğe katılacak gibi >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 izmire yerleşirim oraya gelmez iç savaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar