ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Akıllı telefonlara takılacak ufak bi aletle gerçek dünyada fps oynatmayı planlayan bir proje. indigogo.da destek topluyorlar. bu haberi mobidictum bu indigogo sayfası indigogo https://www.youtube.com/watch?v=K1ucxoKyiZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?7,6822216 https://forum.paticik.com/read.php?7,4696585 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Baya zevksiz görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 fikir olarak çok ii ama http://www.funcage.com/blog/wp-content/uploads/2013/07/The-Best-Of-Expectations-vs-Reality-006.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 fikir güzel de telefonda uygulama olması kötü. The Tournament diye film vardı öyle bi yerden çıkmıştır fikir muhtemelen. şunu alıp gözlük+silah tarzı bi şey yapsalar patlar gider ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Custom portable hardware e gucleri yetmez. Software i gelistirmek ile hardware i gelistirmek arasinda daglar kadar fark var. Su hali ile de meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 yok onlar yapsaymış diye demedim zaten ya başkası çıkıp yaparsa diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 fikir güzel, uygulama bok gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 şu yeni çıkan vr gözlüklerine bir şekilde port etseler ele de wii gibi bi tetik mekanizması alsan ayrı olarak güzel olabilir. böyle telefonu kafaya götür hedef al olmamış pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 trailer çok heyecanlı gözüküyor, sonunda biri dürttü de beni öyle uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 hiç inandırıcı değil. hatta mümkün olabileceğine de inanmıyorum. kutunun üstünden kafayı bulacak da vurduğunu anlayacak da..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ahmedinejad said: şu yeni çıkan vr gözlüklerine bir şekilde port etseler ele de wii gibi bi tetik mekanizması alsan ayrı olarak güzel olabilir. böyle telefonu kafaya götür hedef al olmamış pek. AR demek istedin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 oculus rift falan virtual reality sayılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 baktim teknik olarak yapilmayacak bir sey degil gps, bluetooth, pusula gibi ozellikleri harmanlayarak yapilabilir bir proje gibi gozukuyor. AMA, kagit uzerinde pratikte olmaz. Olsa bile zevkli olmaz. Sunun yerine yurume platformu alip, vr baglayip fps oynarsin daha guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ahmedinejad said: oculus rift falan virtual reality sayılmıyor mu? yok abi oyun direk AR uzerine sanal gerceklik degil (VR) zenginlestirilmis gerceklik kullaniyor. (AR) Ocolus Rift cheat acmak olmus videoda resmen. Bide bildigin drone + ocolus falan lazim videodaki sey icin. Yeni cikan drone kanunlari ile nah olur o is edik : sanallastirilmis gerceklik nedir arkadas kafa kalmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 off nası yalan, nası uydurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 asıl pokemon vardı böyle o noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 yok ya pokemon reklaminda gosterildigi gibi olmayacakti mapte pokemonlar olacak onlari yakalacaksin geri kalani normal yellow oyunu ile ayni kafada olur kisaca ingress tarzi bisey olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 bir kulaklık falan takaymışlar bari.. sessiz bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 hadi diyelim yaptılar diyelimkiiiii yaptılar ona şarjmı dayanır ameka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 bingildak said: fikir güzel, uygulama bok gibi olur. aynı fikirdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 microsoftun hololensiyle olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 La be var bunun aynisini yaptim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bunu google gözlük ile yapsınlar silah olarak telefonu doğrultup oynayalım üzerindeki aparat ile o zamna güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar