Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Mayhem sandım girerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 bakanla birlikte tayyibi översiniz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 ikinci adın ne demek la ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 GÖKTÜRKLERİN KURUCUSU BUMİN KAĞANI NASIL DUYMAZSIN ÇAŞIT HERİF! baykuş demek bu arada... çok teşekkür ettim hepinize <3 yumy said: Niye hepsinde 1. olmadın? NEDEN SADECE ALMANCA? abi okuduğun bölümden girmeye mecbursun. yoksa ben ingilizceden girmek istiyordum zaten. yarışmayı da almanca-ingilizce sözlük sayesinde kazandım hatta ehueh senko said: IEU domine etmiş lan yalnız bizim okul dandiktir bayağı nası kazandıysa çocuklar. okul dandik olabilir de bölüm iyi ya, ondan sdfjkh. konuştuğum kadarıyla aklı başında yetkin insanlardı yani katılanlar. yaşarın da iyi mesela müt-ter bölümü. egeninki kötü de ben varım işte sayemde övünecek bir şeyleri oldu....... fransızca kısmı baya komik oldu ama, 11 kişi girip 3 kişinin gitmesi sdfkjsfd. ingilizcelere haksızlık olacak ve bizimkinin değeri düşecek diye korkuyordum allahtan fazladan almışlar onu düşünüp, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 vay arkadas ben su ieltsden 6 aldım 6.5 nası yaparım diyorum adam ne yapmıs bi de utanmadan ingilizceden girecektim aslında diyor yürü git lan baska yerde basarılı ol. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 tebrikler seda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 kimsede sormamış ney çevirdin diye. ney çevirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 nolur seda ya da habibe olsun artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Gelirken iki kilo Brüksel lahanası getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 dasBock said: nolur seda ya da habibe olsun artık ya slm bn hbb tnşlm m Mal said: kimsede sormamış ney çevirdin diye. ney çevirdin? 24 Haziran 1991 tarihli Avrupa Ekonomik Topluluğu 2092/91 sayılı KONSEY TÜZÜĞÜ çevre dostu tarımla ilgili tüzüğün 4 sayfalık bir kısmıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 oldun said: vay arkadas ben su ieltsden 6 aldım 6.5 nası yaparım diyorum adam ne yapmıs bi de utanmadan ingilizceden girecektim aslında diyor yürü git lan baska yerde basarılı ol. tebrikler ielts ya da toefl deneyimim olmadı, bilemeyiz abi şimdi. belki otursan sen de yapardın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 PrudenT said: egeninki kötü de ben varım işte sayemde övünecek bir şeyleri oldu....... kötü biraz hafif kalıyor. tebrikler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Tebrik ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Promenader said: PrudenT said: egeninki kötü de ben varım işte sayemde övünecek bir şeyleri oldu....... kötü biraz hafif kalıyor. tebrikler bu arada. ''gevrek, domat'' falan dese diplomatik kriz çıkar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 tişikkir idirim. çıkartırım abi bakarsın tutar da dünyaya yayılır. çiğdemi unutmuşsun yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 facebook pati ne reklam arkadaş bu vericez almanca çevirileri tamam ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Oktar Bumin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Congratulations.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Lectre said: facebook pati ne reklam arkadaş bu vericez almanca çevirileri tamam ahah :D ingilizceleri de vereceksiniz. hepsini vereceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 tebrikler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Sigortalı bi işe girsen daha iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 GZ, perşembeye yetiştirmem gereken 50 sayfa kitap çevirisi var, bi kıyak yaparsın artık :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar