Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Ben seni kalbime yazdım Noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 sipeysle beni karıştırmanız ziyadesiyle üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Sahayı basan sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 trasty baska biri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Yalnız eski türk filmlerinde olan zengin evlat modeliymiş tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Ben hiçbir yeri basmadım, Ayrıca İzmir'de yaşıyorum. Feykiyle gelmiş zan altında bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Agatha Christie romanı gibisiniz valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 (düzenlendi) Ne Cabuk unuttunuz reyizi Temmuz 28, 2020 Valvyn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 soruları soran muhabirle enerji alışverişi yapmış mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Sag Twix mi? Sol Twix mi? Tarafini sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 9 saat önce, cicibeybe dedi ki: Grego idi sanirim yeni nicki Herkesi kacirdiniz eglenecek adam kalmadi, bir tek sequonun kusmesine uzulmuyorm. Grego ile Trasty'nin ayni insan olma imkani yok. Trasty'nin de hali sahayi bastigini sanmiyorum, basmakla tehdit etmis diye yazilmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 noyan nerelerde ya. ne güzel summon etmiştik zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 (düzenlendi) 33 dakika önce, Nigger_of_the_sand dedi ki: Grego ile Trasty'nin ayni insan olma imkani yok. Trasty'nin de hali sahayi bastigini sanmiyorum, basmakla tehdit etmis diye yazilmis zaten. Üzerinden yıllar geçti de hatırladığım kadarıyla millet daha çok dalga geçip bi de gel gel deyince tırsıp vazgeçmişti. Hatta adam toplarım falan deyince birisi (blackchaos olabilir, emin değilim) "halısahanın kapısından teker teker girecekler sonuçta" demişti hehe. Ben katılmıyordum halısahalara, sonra bastı mı bilmiyorum ama bassa konuşulurdu heralde. Çok kötü adamdı yalnız eheh. Edit: Khelben'miş, olay üstünden de 10 sene geçmiş. Keşke özel mesajları da saklasaydım. Temmuz 28, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 elbette ben (Grego) değilim de, zamanında bir user tekstil tahsilat işlerinden bahsettim diye adam dövdürme işlerini sormuştu. artık hanginizi dövdürecekti bilmiyorum. son 3 yıl içinde anon dayak yiyen varsa bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Blekays yemiş miydi eş’ten dayak? Yoksa dayak tehdidi sonrası R mi yapmıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Kim ne derse desin yavercik.com efsaneydi ya. (Eş başkanı severim o ayrı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Ben bi kaç defa eve (hatta bi defa iş yerime) gelinip dövülmekle tehdit edildim ama şimdiye kadar gelen giden olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Geleyim mi ben, sanki kimse gelmedi diye için buruk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Ya senin cürümün ne kadar dürrük, ateş olsa nargileme köz olamayacak adam gelmiş burda racon kesiyor... Gel hadi, yiyorsa çık gel. GELSENE LAN!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Zengin bebesi degil miydi sipeys nereye kime gidiyor ya (adamlarini gonderir ama panpa, vitoya alirlar valla seni bir daha tantuni yiyemezsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 35 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki: Kim ne derse desin yavercik.com efsaneydi ya. (Eş başkanı severim o ayrı.) R’yi parantez içine almış dayak tehdidi gelmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 İzmirde istersem benim için ölecek adamlarım var. Ha desem yarın evinin önünden alır, sonra sipeysten arta kalanları kordon boyunca serpiştirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 (düzenlendi) gold'la eş'de bir olup benim mekanı basacaktı, hala bekliyorum Temmuz 29, 2020 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 2 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Blekays yemiş miydi eş’ten dayak? Yoksa dayak tehdidi sonrası R mi yapmıştı? ya karıştırıyorsun sipeyscim, sen alkollü kaza yapıp arabanla övünmüştün. sonra bütün forum sana girmişti. linki düzeltebilen baksın > https://forum.paticik.com/read.php?13,6497196,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 neden sipeyse girdin simdi abi nasi bi ffa var bu topicde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar