Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HIV Kapmış Olabilmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Sen kesin consun yaverisin bence. Adamı yıldız tilbeden kurtarmak gibi bir rüya görmüşsün kesin ya.

ben birinin yaveri olamayacak kadar yünik bi adamım. anca benim yaverim olur.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Blackice dandik ya vazgeçtim bıngıl olsun benim yaverim.

Ya da ben onun yaveri olayım. Nedir bu aktif role olan arzu. Pasif takılalım biraz

Suzerain'in ben oldugum sürece istedigini yaver alabilirsin çikolatalı kuşum.

http://i.imgur.com/5SsxnPT.jpg
Mesaj tarihi:
kayserili said:

Yav lord argos kız arkadaşına mcdonaldsda yemek yedirip hesabı kıza ödetip kaçan arkadaş değil miydi yav?

Edit: Şimdi baktım da oymuş. LOL.

hahahh
Mesaj tarihi:
kayserili +1

lan şimdi fark ettim de jack daniels demiş bari yazıyosun/atıyosun chivas de black label de

1,5 senedir içmiyorum bazen acayip içesim geliyor da lan jack olsa da içsek falan hiiiç demem.

her yönden yetosun üzgün kaslı.
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Arka fonda trans müzik eşliğinde dans ediyorlar bir yandan da öpüşüyorlardı. Bense koltukta arkama yaslanmış Jack Daniels içiyor ve onları izliyordum..

hahah şu anlatım , tasvir çok iyi ya.

başta abilerim ablalarım bir derdim var dinleyin şeklinde başından geçenleri anlatmaya başlıyor. 2 cümle sonra olay sex hikayeleri sitesi paylaşımına dönüyor.
Mesaj tarihi:
Jack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyor
Mesaj tarihi:
tiLi said:

Jack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyorJack Daniels içiyor

https://www.youtube.com/watch?v=8AdRVjOETjY
  • Yeni Oluştur...