Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Goodbye fenerbahce !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 beraberlikten başka hiç bir ihtimali yok şu maçın, son yıllarda böyle iki tarafın birbirini ezdiği maç pek hatırlamıyorum şu alexin tek başına kazandığı maç dışında. bir de şu olcayın 300 metre koşarak gol attığı maç var, bizim trabzon maçının tekrarı gibiydi ne yaptıysak gol olmayan maç. 2-2 diyorum van persie (2) gomez (2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 en az 2 kırmızı kart çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Liebe said: son yıllarda böyle iki tarafın birbirini ezdiği maç pek hatırlamıyorum 3-3'lük maçın 2. yarısı. 10 kişiyle mokoko yaptık, 1 gölümüz verilmedi, son dakika penaltısı verilmedi de, 3-3 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 3-2 alırız.aziz ağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Gangren said: Liebe said: son yıllarda böyle iki tarafın birbirini ezdiği maç pek hatırlamıyorum 3-3'lük maçın 2. yarısı. 10 kişiyle mokoko yaptık, 1 gölümüz verilmedi, son dakika penaltısı verilmedi de, 3-3 bitti. aaa doğru bir de o var. ne kadar muhteşem de oynasak yenemiyoruz beşiktaşı, farklı olacağını sanmıyorum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 zaaaaa diyorum şimdiden asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Beni tek korkutan Beşiktaş'a beraberliğin yarıyor olması. Galibiyet için gidersek kazanırız ama beraberlik için gidersek berabere kalamayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 En zevkli derbiler genelde bjk-fener maclarında oluyor. Gene öyle olacak muhtemelen. Bu macı kaybedebilirz de sırf bu mac yuzunden diger macları da kaybetmeyelim sacma sapan kartlar görüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 böyle derbilerde insanların aklına büyük zaferler mutlu anlar falan gelir. benim gözümün önüne gelen görüntü.... 2-1 öndeyiz, almeida bunu kaçırıyor. ferrari malca kırmızı görüp atılıyor ve mac 4-2 bitiyor. neyse ki şimdi gomez var lan diyip geçiyorum sdsaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 almedya da diresek attığı için 3 maç ceza almış bu hafta : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 beter olsun şerefsiz sdsafa 2-3 tane kırılma maçı var böyle fenerle kaybedip şampiyonluktan olduğumuz. kezman'ın kazandırdığı mac falan. neyse ki bu sezon daha erken ve deplasmanda oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Play-off saçmalığının olduğu sene de şeyiniz sadece bize kalkmıştı, şampiyonluktan olmuştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 adam totem yapıcam diye gene 1 ay evvelden açmış başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 3 tane atarız, RvP show bekliyorum. Ama bir yandan da Cüneyt Çakır'ı verecekler gibi geliyor, eyyamın kralı döner, 2 kırmızı alırız, penaltılar havada uçuşur. Dur bakalım Allah büyük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ben penalti garanti diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Cüneyt Çakır'ı vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Melo olmayınca beşiktaş ve fener şaha kalkmış. 2+ kırmızı 5+ sarı 1-1 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Abi içime doğmuştu ya, lanet gitsin... beşiktaş %90 kazanır Cüneytle. Ne zaman belirleyici bir derbisi olsa Fenerbahçe'nin klasik Cüneyt.. Pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 yekeyeke said: beşiktaş %90 kazanır Cüneytle. Fenerbahçe: 11 derbi - 6 galibiyet. Beşiktaş: 10 derbi - 1 galibiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Cücü'nün son derbisi ilk yarıdaki TS - GS derbisi galiba. Vukuat işlemişti baya o derbide de, verilmeyen penaltı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 BJK'nin derbi kazanamamamis olmasinin hakemle bir ilgisi yok ki. Zaten verebilecegin 2-3 hakem var max. Ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 O puan kaybı olan 5 maç en hayati maçlarımızdır kesin sdfs tabi bunu hakeme bağlamak çok saçma, Beşiktaş derbi bile kazanamıyordu yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 çok gol kaçırır iki taraf olcay ın saçma sapan bi golüyle alırız maçı dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 zaten bu maçı alırsak bala göte ertesi gün vitoru eko paket yapıp bimde dağıtır aziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar