Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 23. Hafta: Fenerbahçe - Beşiktaş | 29 Şubat Pazartesi - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beraberlikten başka hiç bir ihtimali yok şu maçın, son yıllarda böyle iki tarafın birbirini ezdiği maç pek hatırlamıyorum şu alexin tek başına kazandığı maç dışında. bir de şu olcayın 300 metre koşarak gol attığı maç var, bizim trabzon maçının tekrarı gibiydi ne yaptıysak gol olmayan maç.

2-2 diyorum

van persie (2)
gomez (2)
Mesaj tarihi:
Liebe said:

son yıllarda böyle iki tarafın birbirini ezdiği maç pek hatırlamıyorum

3-3'lük maçın 2. yarısı.
10 kişiyle mokoko yaptık, 1 gölümüz verilmedi, son dakika penaltısı verilmedi de, 3-3 bitti.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Liebe said:

son yıllarda böyle iki tarafın birbirini ezdiği maç pek hatırlamıyorum

3-3'lük maçın 2. yarısı.
10 kişiyle mokoko yaptık, 1 gölümüz verilmedi, son dakika penaltısı verilmedi de, 3-3 bitti.

aaa doğru bir de o var. ne kadar muhteşem de oynasak yenemiyoruz beşiktaşı, farklı olacağını sanmıyorum yine.
Mesaj tarihi:
En zevkli derbiler genelde bjk-fener maclarında oluyor. Gene öyle olacak muhtemelen. Bu macı kaybedebilirz de sırf bu mac yuzunden diger macları da kaybetmeyelim sacma sapan kartlar görüp.
Mesaj tarihi:

böyle derbilerde insanların aklına büyük zaferler mutlu anlar falan gelir.

benim gözümün önüne gelen görüntü....

2-1 öndeyiz, almeida bunu kaçırıyor. ferrari malca kırmızı görüp atılıyor ve mac 4-2 bitiyor.

neyse ki şimdi gomez var lan diyip geçiyorum sdsaff

Mesaj tarihi:
beter olsun şerefsiz sdsafa 2-3 tane kırılma maçı var böyle fenerle kaybedip şampiyonluktan olduğumuz.

kezman'ın kazandırdığı mac falan. neyse ki bu sezon daha erken ve deplasmanda oynuyoruz
Mesaj tarihi:
3 tane atarız, RvP show bekliyorum. Ama bir yandan da Cüneyt Çakır'ı verecekler gibi geliyor, eyyamın kralı döner, 2 kırmızı alırız, penaltılar havada uçuşur. Dur bakalım Allah büyük...
  • Yeni Oluştur...