Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zombilerden Hayatta Kalma El Kitabı


Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

said:
Dünyaca ünlü zombi araştırmacısı ve World War Z ile beraber birçok klasik Zombi kitabınında yazarı MAX BROOKS'dan dünyada 1 milyondan fazla satmış bir klasik: The Zombie Survival Guide: Complete Protection From The Living Dead.

Bu kitapta "Zombiler" hakkında bütün ayrıntıları ve olası bir Zombi Kıyametinde nasıl hayatta kalabileceğiniz hakkında bilgiler bulacaksınız.

270 Sayfa
İngilizce
İlüstrasyonlu
Orjinal Baskı
First Broadway Books Edition


http://img.ctrlv.in/img/16/02/22/56cafe70c229f.jpg
http://img.ctrlv.in/img/16/02/22/56cafe5225787.jpg

Resimler benim çekimimdir.

Link: http://www.sanalpazar.com/the-zombie-survival-guide-complete-protection/i-54699663

Dükkanım: http://www.sanalpazar.com/dukkan/lords-market/d-318319
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

dekoratif amaçlı alıyor millet bunları


Şuna katılmıyorum.

Kitabı okumuş biri olarak ciddi ciddi adam survival'ın el kitabını yazmış.

Kitapda o kadar çok ayrıntı varki mesela bir apocalypse esnasında ev tipine göre (Örneğin 2 Story House) ilk yapacaklarınız bir dünya hayatta kalma tekniklerini tek tek anlatması filan beni fazlasıyla şaşırttı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim evin karşısı Vali Konağı, yanı Askeriye, onun yanı da Jandarma. Kafam rahat. Hepsini yeseler yine bana bayağı silah kalıyor. Ayrıca valiciğimin bayağı bir zırhlı aracı var garajda.

Halk genel olarak tembel, zombiye dönüşseler uğraşmazlar adam yemekle falan. Bir de bizim buralar soğuk, hareket kabiliyetleri de kısıtlanır. Antalya'da falan otursam mesela, güneş altında kurtlanır onlar, ağır koku da yaparlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zombi kült bir genre. Herkes sevicek diye bir kuram yok.

Eğer hoşunuza gitmiyorsa, gerizekalıcaysa, sizin için dekoratifse, sizin için bir sıçmıksa, zamanınızı çöpe atmaksa, torrentten indirmek işinize daha çok geliyorsa, bu kitaba para vereceğinize kıza burger king ısmarlamak daha cazipse gidin öyle yapın abi ama şuraya gelip de başlığı trollemek için saçma sapan yorumlar yazmayın.

Burası kişisel değil, burası pazar alanı. Kitap Türkiye'de yok. Bir Çalıkuşu değil, D&R'dan gidip alabileceğiniz bir kitap da değil. Fiyatı da gayet makul. Bu genre ile alakalı okuduğum en iyileriden biri. Kitap festivalinde fazlasıyla sattım. Bunlar elimde kalanlar. Satılıp satılmaması da çok umrumda değil, çok bir kar etmiyorum neticesinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...