Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 said: Dünyaca ünlü zombi araştırmacısı ve World War Z ile beraber birçok klasik Zombi kitabınında yazarı MAX BROOKS'dan dünyada 1 milyondan fazla satmış bir klasik: The Zombie Survival Guide: Complete Protection From The Living Dead. Bu kitapta "Zombiler" hakkında bütün ayrıntıları ve olası bir Zombi Kıyametinde nasıl hayatta kalabileceğiniz hakkında bilgiler bulacaksınız. 270 Sayfa İngilizce İlüstrasyonlu Orjinal Baskı First Broadway Books Edition http://img.ctrlv.in/img/16/02/22/56cafe70c229f.jpg http://img.ctrlv.in/img/16/02/22/56cafe5225787.jpg Resimler benim çekimimdir. Link: http://www.sanalpazar.com/the-zombie-survival-guide-complete-protection/i-54699663 Dükkanım: http://www.sanalpazar.com/dukkan/lords-market/d-318319 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 torrent den indirmistim bi ara bu kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 zamanı çöpe atmak için 15$ pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 kitabi zombiler yazmis. kadinlardan erkeklere tavsiyeler gibi... zombilerden hayatta kalma el kitabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 şu zombi sıçmığından ne ekmek yediler arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 dekoratif amaçlı alıyor millet bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Lord_Argos said: said: Dünyaca ünlü zombi araştırmacısı ve World War Z ile beraber birçok klasik Zombi kitabınında yazarı MAX BROOKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 bingildak said: dekoratif amaçlı alıyor millet bunları Şuna katılmıyorum. Kitabı okumuş biri olarak ciddi ciddi adam survival'ın el kitabını yazmış. Kitapda o kadar çok ayrıntı varki mesela bir apocalypse esnasında ev tipine göre (Örneğin 2 Story House) ilk yapacaklarınız bir dünya hayatta kalma tekniklerini tek tek anlatması filan beni fazlasıyla şaşırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 abi iyi de en fazla nükleer apokalips olur dünyada, onda da 2 katlı evde ölürüz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Gider D&R'dan alırım niye senden alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Valla benim evin karşısı Vali Konağı, yanı Askeriye, onun yanı da Jandarma. Kafam rahat. Hepsini yeseler yine bana bayağı silah kalıyor. Ayrıca valiciğimin bayağı bir zırhlı aracı var garajda. Halk genel olarak tembel, zombiye dönüşseler uğraşmazlar adam yemekle falan. Bir de bizim buralar soğuk, hareket kabiliyetleri de kısıtlanır. Antalya'da falan otursam mesela, güneş altında kurtlanır onlar, ağır koku da yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Zombi araştırmacısı nedir la, bunları nerde nasıl araştırıyo valla çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 toplamda 73 like alıcak desek değmez 15 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 şu kitaba bu parayı vereceğine kıza burger kingde yemek ısmarlasaydın bari tatava yapmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 neutrino said: Gider D&R'dan alırım niye senden alayım Türkiyede satışı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 moriarty said: şu kitaba bu parayı vereceğine kıza burger kingde yemek ısmarlasaydın bari tatava yapmasaydı. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Zombi kült bir genre. Herkes sevicek diye bir kuram yok. Eğer hoşunuza gitmiyorsa, gerizekalıcaysa, sizin için dekoratifse, sizin için bir sıçmıksa, zamanınızı çöpe atmaksa, torrentten indirmek işinize daha çok geliyorsa, bu kitaba para vereceğinize kıza burger king ısmarlamak daha cazipse gidin öyle yapın abi ama şuraya gelip de başlığı trollemek için saçma sapan yorumlar yazmayın. Burası kişisel değil, burası pazar alanı. Kitap Türkiye'de yok. Bir Çalıkuşu değil, D&R'dan gidip alabileceğiniz bir kitap da değil. Fiyatı da gayet makul. Bu genre ile alakalı okuduğum en iyileriden biri. Kitap festivalinde fazlasıyla sattım. Bunlar elimde kalanlar. Satılıp satılmaması da çok umrumda değil, çok bir kar etmiyorum neticesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Lord_Argos said: neutrino said: Gider D&R'dan alırım niye senden alayım Türkiyede satışı yok. Arkadaş kitabevinde gördüm bi hafta önce nereye yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 http://www.dr.com.tr/search?q=The%20Zombie%20Survival%20Guide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Turkiye'deki tek kitapci D&R zaten, de mi? http://www.arkadas.com.tr/foreign-titles/zombie-survival-guide/9781400049622 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Bunu bana değil yukarıdaki adama söyle, D&R 'da olduğunu idda eden o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 iki tl daha ucuz diye niye senden alsinlar. Kargo senden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 fsdhgf neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 oradaki arkadaş lafını sana hitaben yazmamış kitabevinin adı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 NEFİS bir kitap. Kendi sunumu - kayıt çok kötü ama http://www.youtube.com/watch?v=81VRiZLj47g world war z'de bu adamın kitabıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar