photographer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Yeni baba elinden kabak tatlısı. Afiyet olsun (şekeri biraz az olmuş) http://www.youtube.com/watch?v=6mV6zOV1K5M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 bizim evdekiler haftada 1 kere falan yapıyo durmadan hayatımd bi kere yemememişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 en sevdiğim tatlıdır.. ama ne sert olacak ne çok yumuşak ortasını bulmak çok zor kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 kabbakh ve dencere'den sonra kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 izleyince sinirlenen bir ben mi varım? hani böyle itici bir arkadaşın olur dövemezsin ama içten içe nefret edersin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 abi komik olmaya calıscam diye itici oluyorsun, kimse komik diye izlemeyecek bu videoyu, buna biraz dikkat edersen daha iyi olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Allah kahretsin ya dayaniyim dedim ama daşıyor diyince bardak taştı kapattım. Öncelikle komikliği bi kenara bırak, sonra da biraz diksiyon çalış derim. Komikliği bırakamam diyosan konuşma olmasın kamera açısını iyi ayarla yazı ve görüntüyle git Of çok sinirlendim ya sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 oha vurmayın lan hiç itici değilim lan normalde pamuk gibi adamım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 iticiymissin olm iste. gerci burasi paticik ovasi, agzina denizden yeni cikmis palamutla vurmak istedigimiz cok adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Abi ne bileyim 24kitchen tarzı bişey çıkar diye açtım kabbakh, daşdı falan dedin ya. İnsan sinirleniyo ansızın üstüste gelince bu kadar kötü sözcük. Stv'de şiveli dizi izler gibi oldum bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 garip tarzdan öte içerik ve kaliteye odaklansan daha iyi gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Tam tonton amca olacak tipli adamsın, ama kabbakh falan olmamış, kendin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 hahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 en gizemli 5 en iyi 5 en şekil 5 en hmmmmfs 5 tarzı videolar yap abone sayın artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 vurmayın lan gabagh yarıldı ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 evde sürekli kabak tatlısı yapılır nefret ediyorum sadece çok açsam açlığımı bastırsın diye yerim, onun dışında sütlü tatlılar ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 ne gerek var kabak tatlısına ayva tatlısı yapın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 kabak böreği güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 of canım çekti, videoyu izlemedim bile adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 tahinli kabak tatlısı ne gider bee üstüne bol ceviz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Kabak tatlısından nefret etmemek için, hepsini izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 sleepingdeath said: evde sürekli kabak tatlısı yapılır nefret ediyorum sadece çok açsam açlığımı bastırsın diye yerim, onun dışında sütlü tatlılar ftw. Peki ya sutlu kabak tatlisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 yoresel sanirim o ..bilmiyoruz biz..ama sunu seviyorum ben.. kirecte kabak..kulde kabak diyorlar..citir citir yeniyor..bunu ingilterede filan sahane satarsin esasinda biraz daha ince kes posetle pazarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 dana bu efsane yaa yedim ben bu kireçte kabaktan ötesi yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar