dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 dogrusu su an icin konusuyorum elbette, alinacak tek telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 kamerası kötü değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Kamerası piyasanın en iyisi 12mp dendiğine bakma dual pixel çok fantastik bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 arkadaşa s7 bakıyoduk turkcell'de. Telefonun içinde Badland diye bi oyun vardı silemedik. oyunun kendisi de yüklü değil. link shortcut. Fakat silmek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Öyle bir şey yok normalde benden sonra 3 arkadaşım daha S7 Edge aldı oyun fln yok içinde. Yüklü gelen tek şey office. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Belki sadece teşhir ürünlerde vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 HAAALLLPPP!!! Samsung yine bir suru bir suru model cikartmis saniyorum S7 icin Dubai'den aldiracagim da, Tr'de satilanlarin hepsi 4G LTE ve tek sim midir? sacma sapan bir modelini almasin arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Abi arkasinda 6s plus yazani alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 dasaaa said: HAAALLLPPP!!! Samsung yine bir suru bir suru model cikartmis saniyorum S7 icin Dubai'den aldiracagim da, Tr'de satilanlarin hepsi 4G LTE ve tek sim midir? sacma sapan bir modelini almasin arkadas. Samsung g930F bu model international olan. Benim s5 bile destekliyo 4.5g. Bu hayli hayli destekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 İşlemcisi snapdragon olanı almayın sakın. Baya başarısız o. Türkiye'de resmi olarak satılan modeli iyi olanı zaten. Yurtdışından alırken ona da bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ok sunu buldum. http://www.techwalls.com/samsung-galaxy-s7-edge-model-numbers-differences/ edge model numaralari da var. sanirim edge aldiracagim (diger yandan cok para yaw.. ama ben de cok sik telefon degistirmiyorum :/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ahmedinejad said: İşlemcisi snapdragon olanı almayın sakın. Baya başarısız o. Türkiye'de resmi olarak satılan modeli iyi olanı zaten. Yurtdışından alırken ona da bakın.emin misin? millet niye snapdragon820 yok türkiyede ya diye ağlıyodu. enyxos dan daha iyi diolardı snapdragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Ben Note 1den geçiş yaptım edge muazzam iyi. Edge daha şık duruyor bir de batarya süper. Exynos daha iyi gerideki sayfalarda kıyaslama var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 açılışı daha hızlı sanırım ama antutu öyle demior http://cdn.teknolojioku.com/data/news/1/1457333884_snapdragon-820-scores-highest-among-cpus.jpg http://cdn.teknolojioku.com/data/news/1/1457334060_the-chipsets-adreno-530-gpu-also-topped-the-list.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 kullanırken hissedeceğiniz bir fark yok aralarında, boş muhabbet biraz bu benchmark işi telefonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 telefonun tipini ben baya beğenmiyorum ya, htc de buna benzeyerek çıkacaksa iphone'a geçerim. bildiğin güzel android telefon kalmadı lan. m8 neredey bunlar nerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 PrudenT said: kullanırken hissedeceğiniz bir fark yok aralarında, boş muhabbet biraz bu benchmark işi telefonlarda. baya bariz fark var aralarında. https://www.youtube.com/watch?v=233f0ewFWGk snapdragonlu model kullanımda çöp diğeriyle kıyaslayınca. aynı uygulamaları açıyor adam sırayla iki modelde de. ilk turda 10 saniye ikinci turda 40 saniye daha hızlı exynos olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 geri alıyorum, ikinci turda cidden fena fark var ve ilki pek mühim değilken ikinci test baya günlük kullanımda gözle görülür yani. ama ikisinin yazılımları da farklıymış, ram yönetimindeki farklardan dolayı snapdragonlu olan erken bırakıyor olabilir uygulamaları, emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 valla guvenip exynos olani siparis verdim o_O' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 snağdragon olanında gpusu bi tık daha iyiydi sanırım tam hatırlamıyorum da çok farketmez exynos snapdragon vs üzmez yani hangisi olursa olsun takmamak gerek fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 bingildak said: telefonun tipini ben baya beğenmiyorum ya, htc de buna benzeyerek çıkacaksa iphone'a geçerim. bildiğin güzel android telefon kalmadı lan. m8 neredey bunlar nerede. htc m10 cıktı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Çıktı da bir M8 değil telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ahmedinejad said: PrudenT said: kullanırken hissedeceğiniz bir fark yok aralarında, boş muhabbet biraz bu benchmark işi telefonlarda. baya bariz fark var aralarında. https://www.youtube.com/watch?v=233f0ewFWGk snapdragonlu model kullanımda çöp diğeriyle kıyaslayınca. aynı uygulamaları açıyor adam sırayla iki modelde de. ilk turda 10 saniye ikinci turda 40 saniye daha hızlı exynos olan. şu videoya bakıyorsanız iphone 6s plusta s7yi tokatlayıp geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ios farkı çünkü android öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 vay respect harbi 6s exynos'lu s7 edge'i dövmüş. 7 aylık telefon 1 aylığı dövüyor boru değil. he yani bu arada 10 saniye, 28 işleme böldüğünde .36 saniye fark atmış oluyor her app'te iphone. ne kadar önemli tartışılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar