h2s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Fener iyi oynadi Bursa sansliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 madem o kadar iyisiniz uefadan niye elendiniz. buldunuz tabi hücum etmeyi bilmeyen anadolu takımlarını, biraz üstünüze gelseler her maç 3-4 yiyeceksiniz hala konuşuyonuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 mep said: madem o kadar iyisiniz uefadan niye elendiniz. buldunuz tabi hücum etmeyi bilmeyen anadolu takımlarını, biraz üstünüze gelseler her maç 3-4 yiyeceksiniz hala konuşuyonuz sdf kendinizi de anadolu takımı olarak mı görüyosun bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 said: Besiktasin ayibi ya bu kadar kotu fenerle sampiyonluga oynamak. Pozisyona girmeden bitirdiler maci ben buna ithafen yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 ZAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 http://img.antu.com/forum/upload/r077990/635916009020168032.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Fener şike diyen bjk taraftarı var ya şaka gibi asdf, hani herkes şike deyince sizin yönetici ve td nin şikeden ceza yattığı gerçeği değişiyor mu? sizin maskot kartal değil miydi Abi? Ne.devekuşu oldu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Tyrion said: Fener şike diyen bjk taraftarı var ya şaka gibi asdf, hani herkes şike deyince sizin yönetici ve td nin şikeden ceza yattığı gerçeği değişiyor mu? sizin maskot kartal değil miydi Abi? Ne.devekuşu oldu ahah hani bence aralarında bi fark yok da; beşiktaşın aldığı ceza usulsuz transfer sebebiyleydi. 500.000€ ya gol atmamak caiz midir diye sorulan soru fener içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 olm biz ceza bile almadık, delil yetersiz diyip savcılığa geri gönderdiler de bir daha dosyamız açılmamıştı sadfsdfsda Fernandao'nun kaçırdığı o golde o kadar kolay pozisyon değildi. O cüsse ile o sürede tepki verip vurması bile başarı bence, atsa zaten harika gol olurdu. Daha seri bacaklı biri olsaydı atabilirdi gerçi zorlansa da ama hayat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Güzel oynadık. Oyun zevk veriyor artık. Ferdi ve Volkan ın süper kazmalık günü işi bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 van persie & fernandao diye diye sezon gidiyor sdf. su kadronun sampiyon olamayip kallavi kontratlarin azizin icinde patlamasini izlemek priceless olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Bizimkiler bir de hemen gaza gelmişler. Pazartesi Deli İbo'dan 3 puan alıp, Salı sabahına lider olarak uyanmadıktan sonra bu kaybedilen FB puanlarının hiçbir değeri olmayacak. Umarım oyuncular ve ŞG bunun farkında olarak maça hazırlanırlar. Pazartesi de Başakşehir'i full çektirmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 fenerin bir önceki puan kaybında baya gaz yapmıştı takım güzel sonuçlandı bence yine o gazı görücez hatta psikolojik baskı lafını da duyarız maç sornası futbolculardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 şampiyonluk anadolu deplasmanlarindan gecer. bjk oyle boyle kazaniyor bu sene o maclari. sosa cikip frikik koydu aldi mersin macini ya da osmanlispor maci gitti derken dondu. o yuzden bu mayis ayi sonunda pereyra icin azizin salvolarini izlemek keyifli olacak. mayis sonu azizin 'perevyanın yaptıklarını anlattıvmayın şimdi bana konuştuvmayın beni he. vobin van pevsi geldi cocuk kac defa soyledi bana şey etti' demesini izleriz ntvspor'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 şu güzel yüzlü mutluluk saçan adamı ne hale getirdiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 https://twitter.com/Fenerist_com/status/700765460430770179 ?????? ha gördün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 pattisliborek said: 'perevyanın yaptıklarını anlattıvmayın şimdi bana konuştuvmayın beni he. vobin van pevsi geldi cocuk kac defa soyledi bana şey etti' . ahahaha bu çok iyi ya :D resmen gözümde canlandı , kaşlar falan kalkıp iniyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 https://www.facebook.com/incicaps/posts/1211553068877785 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Gangren said: http://img.antu.com/forum/upload/r077990/635916009020168032.jpg Bu gercekmis. Ben ps sandim ha ilk Adam ne kacirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Mithat said: pattisliborek said: 'perevyanın yaptıklarını anlattıvmayın şimdi bana konuştuvmayın beni he. vobin van pevsi geldi cocuk kac defa soyledi bana şey etti' . ahahaha bu çok iyi ya :D resmen gözümde canlandı , kaşlar falan kalkıp iniyor :D 6S yazarsın şikayet edip banlatırlar, kendileri R'leri söyleyemeyen adamla sonuna kadar dalga geçer mutlu kalırlar. Kendi takımı Konyasporla kapışır laf etmez, Vitor'la Aziz kapışsın diye bekler, sonra da konuşur biz büyük takımız diye. Yav he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 En başta böyle ne olduğu belirsiz bir adamı td yapmak hataydı. Ardından rvp'yi almak ikinci bir hata oldu. Hadi aldın , oynatmamak en büyük hata oldu. Takımda belirgin bir rvp düşmanlığı var. Sanırım rvp pek benimseyemedi takımı , kendi hep farklı tutuyor , pek samimi olmuyor takım arkadaşlarıyla. Buda oynatılmamasıyla alakalı. Ayrıca Nani 'nin bariz bir düşmanlığı var rvp'ye. Sanırım Manu'dan dost şekilde ayrılmadılar. Orda da zaten hiç asist yapmamışlar birbirlerine ve nani gönderilmiş. Burda da bu düşmanlık devam ediyor. Bu senede kendi kendimize ediyoruz malesef. Yoksa şu takımın hakkında gelecek bir takım yok türkiye gibi yetersiz futbol ülkesinde. Hiç sorunumuz birmiyor... Oğuz-Aykut , Ortega , Anelka , Zico , Alex , Ersun ve şimdi de Rvp problemi takımı dinamitliyor. Bunlarında tek sorumlusu , Aziz Yıldırım. Fenerbahçe sevgisinden gram şüphem yok ama futbolu malesef bilmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Aziz gitmediği sürece futbolda başarı zor bize. Her sene aynı muhabet. Terrenao'yu aldı, daha ilk yarı gelmeden adamla ilgili tek haber çıkmamaya başladı, lig arasında da yoktu mesela. Saçma salak işler. Basketbola karışmıyor futbol kadar, final 4'u bile alabiliriz bu sene, futbolda her sene garip garip işler. Zico gibi bir efsane gelmiş onu bile yedi adam... İsmail geçen sene bok etti diyoruz yerine getirdiği adamla performans aynı. Şu 3 Temmuz olmasaydı kurtulmuştuk ama nasip değilmiş. Ali Koç gelecek derken adamın abisi öldü, bırakıcam mayısta diyen adam gene bırakmıyor... ALlah yardımcımız olsun ne diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar