Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 10kg 10kg mi alıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 abi beslenmek bu işin %40ı falan olduğu için en çok parayı buraya harcıycan dogrudur sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 valla abi dışardan yerken günde 80-10tl harcıyodum. şimdi bu etle günde 40-50 abartırsam 60tlye geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Dragonfire said: 10kg 10kg mi alıyorsun? https://cayyolurehberiwp.files.wordpress.com/2015/09/dukkan-kasap-1.jpg valla böyle bir yer abi ankarada. çalışanlar falan muhteşem. ben ne kadar istersem o kadar koyuyorlar gözünün önünde duruyo önemli olan 14 gün kısmı. foto çekmiştim bulursam koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 aha buldum böyle bi cennet. sağdakiler de işte senin koydurdukların. http://i.hizliresim.com/zrWLNO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 burda dry aged in kilosu 25 lira amk. dana ciğer 4 lira kilosu. çok fantastik fiyatlara et yiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 olm zaten sabırsızım o konuda asdf bi geliyim direk çökücem etlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 günde 1 kg et mi yiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 abi afedersin ama sen kiremit gibi sıçmıyor musun? her gün 1 kg et yediğin bağırsaklar ne oluyor? hiç denemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 sıçmak eylemi içeriri 750gr-1kilo arası et işte. 3 ögün yediysem 750 gram oluyo. 4 yersem 1 kiloya denk geliyo. abi daha önce yazmıştım çocuk alışkanlıgı günde 6-7 litre su minimum içiyorum. yani benim kolam cartım curtum yok. her şeyle su içerim öyle manyakça seviyorum. bebek gibi sıcıyorum valla. bagırsaklarla problem yaşamadım hiç. suyu da sonradan böyle arttırsam belki garip olurdu ama dogdugumden günden beri bu kadar sevdigim için vucutta bi sıkıntı olmuyo, değerlerim vs hep normal erikliden saydam çişim var. ama mesela günde 1-2 litre su içersem o gün su bulamayıp falan denk gelmediyse sıçarken biraz değişiyo işler. ama yine normal yani. bi de zaten etin yanında atıyorum sabah yulaf falan yediysen hiç düşünmeye gerek yok bebek gibi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Kırmızı eti sindirmesi zor ama vücudu alıştırdıktan sonra düzene giriyor, sıçırlarken sorun olmuyor. Processed kırmızı et ama düğüm düğüm basur yaptırır. Ha moriarty'nin yanında osurunca durulmaz, hele ki dry aged gömüyorsa her gün, o ayrı bir konu. Martin'in carb cycling'li IF'i çok temiz bi sistem ama çalışanlara uygun değil. Kinobody+IIFYM daha güzel bi sistem çalışan Türkler için. Yağı verirken metabolizmanızı nasıl kullandığınız da çok önemli. Yoksa dünyanın en önemli şeyi yağ yakmak. Az ye, yağ yak, bitti. Ama alfa reseptörleri yoğun yağlar var mesela, genellikle deri altı yağları ve erkeklerde göbek/bel, kadınlarda göt/baldır bölgelerinde yoğunlaşıyor bu yağlar. Temel amacınız bu yağlardan kurtulmaksa -ki ben şu zamana kadar göbeğimde yağ sorunu yok sırtımdaki yağdan kurtulsam diyen erkek duymadım- o zaman metabolizmayı olumlu yönde tekrar programlayacak şeyler yapacaksın. 1- Insülin direncini azaltacak ve insülin seviyeni optimuma indireceksin. Bu bulking için de geçerli bu arada, insüline sadece cutting için yaklaşanlar büyük hata ediyor. Insülin GH ile birlikte kas yapımındaki en önemli salgı. Testo'dan bile önde olduğunu söyleyenler çok fazla. 2- Lipolysis'i arttıracak bir yeme alışkanlığı. Vücut glikojen yerine yağdan yemeye 6 saat açlıktan sonra başlıyor aşağı yukarı. 30 saatten sonra diminish olarak düşüyor. Ama hem 24/0 fasting çok zor olduğundan hem de katabolizma etkisini azaltmak isteyecek olduğumuzdan 16/8 sweet spot oluyor. Sen sabah uyanıp, kafeini dayayınca, 10 saatlik fasted halinde cayır cayır yağ yakıyor oluyorsun. Araştırma hiç okumadım bunla ilgili ama karnitin de etkili olabilir diye düşünüyorum bu süre zarfında. Yani öyle bi koşayım kardiyo yapayım yağ yakayım dertlerinden kurtulun. Low/med bi cardio (5 km/h ile 30 dakika yürüyüş gibi) her şeye yetiyor bu düzende. Tutup da HIIT yaparsan zaten agd olmaman imkansız şu düzende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-vucut-gelistirme-egitim-maskesi-274613841/detay Kullanan falan var mı?İşe yarar mı sigara kullanmadığım için bana çok fazla zararı olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 demek ki bane bu sayede betmenin belini kırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 işe yarar ama olimpiyatlarda finallerde koşacaksan ve 0.5 saniyenin önemi varsa abi. gerek yok böyle şeylere kondüsyonunu zaten bu olmadan 10a katlarsın. ha ama seni motive edecekse al. önemli olan o. sana motivasyon kazandıracaksa. gerçi baltaladım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 şu IF'e güzel rehber varmı beki bi okuyalım bilgilenelim belki kaslı aydınlanma yaşarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Dragonfire said: şu IF'e güzel rehber varmı beki bi okuyalım bilgilenelim belki kaslı aydınlanma yaşarız. http://www.leangains.com/2010/04/leangains-guide.html http://www.leangains.com/search/label/Questions%20and%20Answers http://examine.com/leangains-faq/ ben bunu kullanıyorum. sorieno farklı bir versiyonunu kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 baya basit ve güzel anlatmış adam. Ama düzenli yeme alışkanlığını ve pis boğazı kahve durduruyormu gerçekten? Kahveden nefre ediyorum neredeyse. Spordan önce zorla espreso içiyorum o da shot olarak. Muz yiyorum 1 tane olabildiğince yeşil o kadar. 8saat ye 16 ye cycle ı biraz netleştirmek lazım. Öteki başlığa yazdığım programıma görede uygulamaya geçirmek lazım. Matematik problemi gibi oldu şerefsizim. ////şunu yapıyorum 2 gün şeklinde ilk 8i 1. gün 2. 8 2.gün Bunun dışında 1 gün nike training ve 1 gün hiit. Şimdi birde iron mac var cumartesileri 1 günü es geçip ona başlamayı düşünüyorum. 1 saat ağır antrenman 1 saat kardio gibi oluyor. Ama baya zorlanıyorum ve ortalarda pil bitiyor. Hayvan gibi terliyorum. Duşa girip çıkıyorum eve yürürken terlemeye devam ediyorum. Dinleniyorum yatakta yine terliyorum. Vücut bişeyden rahatsız ama neyden emin değilim./// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Benim en sevdiğim if metotlarından biri hatta ilk çıkan eat stop eat, haftada 2 gün full oruç. 3000-3500 kcal açık yaratıp. Diğer kalan 5 gün standart yeme düzeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 bütün gün yemek yememek nedir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Daha piskopat şekilleri de var. 36 saatlik aç kalma gibi. Olay tamamen yaşam tarzına yada disiplinine uygun haftalık kalori alımı ve kontrolü yoksa sabah aç kalmışın öğlen aç kalmışsın çok farketmiyor. Kimileri aç kalınca gözü dönüyor kendini tutamayıp baklavaları götürüyor. 1 öğünde 2000 kalori almak hiç zor değil gerçekten. Böyle kişiler için ara öğün yada 3 öğün gibi standart beslenme planları daha kontrollü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Sorieno said: Kırmızı eti sindirmesi zor ama vücudu alıştırdıktan sonra düzene giriyor, sıçırlarken sorun olmuyor. Processed kırmızı et ama düğüm düğüm basur yaptırır. Ha moriarty'nin yanında osurunca durulmaz, hele ki dry aged gömüyorsa her gün, o ayrı bir konu. Martin'in carb cycling'li IF'i çok temiz bi sistem ama çalışanlara uygun değil. Kinobody+IIFYM daha güzel bi sistem çalışan Türkler için. Yağı verirken metabolizmanızı nasıl kullandığınız da çok önemli. Yoksa dünyanın en önemli şeyi yağ yakmak. Az ye, yağ yak, bitti. Ama alfa reseptörleri yoğun yağlar var mesela, genellikle deri altı yağları ve erkeklerde göbek/bel, kadınlarda göt/baldır bölgelerinde yoğunlaşıyor bu yağlar. Temel amacınız bu yağlardan kurtulmaksa -ki ben şu zamana kadar göbeğimde yağ sorunu yok sırtımdaki yağdan kurtulsam diyen erkek duymadım- o zaman metabolizmayı olumlu yönde tekrar programlayacak şeyler yapacaksın. 1- Insülin direncini azaltacak ve insülin seviyeni optimuma indireceksin. Bu bulking için de geçerli bu arada, insüline sadece cutting için yaklaşanlar büyük hata ediyor. Insülin GH ile birlikte kas yapımındaki en önemli salgı. Testo'dan bile önde olduğunu söyleyenler çok fazla. 2- Lipolysis'i arttıracak bir yeme alışkanlığı. Vücut glikojen yerine yağdan yemeye 6 saat açlıktan sonra başlıyor aşağı yukarı. 30 saatten sonra diminish olarak düşüyor. Ama hem 24/0 fasting çok zor olduğundan hem de katabolizma etkisini azaltmak isteyecek olduğumuzdan 16/8 sweet spot oluyor. Sen sabah uyanıp, kafeini dayayınca, 10 saatlik fasted halinde cayır cayır yağ yakıyor oluyorsun. Araştırma hiç okumadım bunla ilgili ama karnitin de etkili olabilir diye düşünüyorum bu süre zarfında. Yani öyle bi koşayım kardiyo yapayım yağ yakayım dertlerinden kurtulun. Low/med bi cardio (5 km/h ile 30 dakika yürüyüş gibi) her şeye yetiyor bu düzende. Tutup da HIIT yaparsan zaten agd olmaman imkansız şu düzende. cardio yapmadan daha doğrusu spor yapmadan çok zor yağ oranı düşürmek. ha en güzeli aslında cardio'dan çok ağırlık işine girmek ama onun için müthiş bir micro/macro dengesi gerekiyor üstüne tartarak yemen lazım. üstüne protein açığın olmaması lazım. kardio'da böyle dertlerin yok, ama onun da eksisi bi süre sonra kaslarından yemeye başlıyor yağ ile beraber. o maratoncular o yüzden öyle garipler zaten, adam 41km koşunca vucud ister istemez proteinde löpletiyor enerji sağlayabilmek için. kısa mesafe koşusunda sen proteinden yiyemeden daha aksiyonun bitmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 çalışan adam 36 saat aç kalırsa yaptığı işten hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 36 saat aç kalırsan bayılırsın net. istersen insülin direncini maxla, bayılmasan bile toplantıda salya akıtırsın mallıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 36 saat ac kalirsan bayilmazsin ya..bir de o 36 saat boyunca ne yaptigina bagli..yani kendim icin dusunuyorum da 36 saat ac kalsam umrumda bile olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 senko öyle olmuyo aslında. if yapanlar biliyo vucut 2 gün içinde o sisteme geçtiğin zaman aklındaki komple açlık şeyi falan gidiyo. normal ifte bile gün boyunca yorulmayı bırak, tüm gün çok hafif enerjik hissediyorsun. ama ifi denemediğiniz için bunu anlatmak çok daha zor. ama vucudunuzun su an ki operasyon haliyle düşünmeyin. nasıl anlatsam bilmiyom. if'in ileri bi hali bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar