Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 wayhınşıtafınr vitus efsane bi bira ya. şiddetle öneririm. bütün bocklar bu kadar güzelse bocka sarıcam en yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Weihenstephaner ve türevleri mis gibidir. Metro ya da çeşidi bol tekel varsa etrafında schöfferhofer de dene. Onun dışında yerli üretim olarak içilebilecek tek weissbier heralde gara guzu. Efes, zıkkım vs olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Geçenlerde ziyaretine gittiğim bir arkadaş kendi ürettiği bock türü biralardan ikram etti. Biraya bakış açımı değiştirdiğini ve beklentilerimi yükselttiğini söylemeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Weihen seven schneider da sever. deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Weihenstephaner artıbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 bahsettiğim tap 7 bu arada. diğerleri de şükela ama bu nefis https://birasevdasi.net/schneider-weisse-tap-7/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Black-ice said: wayhınşıtafınr vitus efsane bi bira ya. şiddetle öneririm. bütün bocklar bu kadar güzelse bocka sarıcam en yakın zamanda. schneider aventinus tap 5 , tap 6 o zaman. 5 in tadini hatielamiyorum da 6 iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 ben de geçenlerde weihenstephaner (valla şişeden bakıp yazdım adını yalan yok) aldım bi tane de efes red ale. ikisi de çogzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 paran anca iki biraya mı yetti fakir!! benim de 2 biraya yetio çünkü anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Gecenlerde Blanc ictim hic begenmedim. Bira degil gibi cidden. Ben Duvel, Samuel Adams ve Efes Amber Ale seviyorum. Efes boykotu oldugu icin uzun suredir Duvel'e odaklandim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Saeros said: ben de geçenlerde weihenstephaner (valla şişeden bakıp yazdım adını yalan yok) aldım bi tane de efes red ale. ikisi de çogzeldi. efesin white da iyi. da 33'lük bira olayına alışamadım gitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 senko said: paran anca iki biraya mı yetti fakir!! benim de 2 biraya yetio çünkü anca. oha sen memleketinre yasiyosun direk! simdi hatirladim dfhdh almanin kizi, arabasi, birasi 👍(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Black-ice said: Saeros said: ben de geçenlerde weihenstephaner (valla şişeden bakıp yazdım adını yalan yok) aldım bi tane de efes red ale. ikisi de çogzeldi. efesin white da iyi. da 33'lük bira olayına alışamadım gitti ya. 33 bana tam geliyor ya, yemeğin yanında filan güzel gidiyo. 50'lik içince çok şişiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Olm dibimdeki eve servis yapan tekelde 11 TL ye Weihenstephaner satıldığını keşfettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Emre333 said: senko said: paran anca iki biraya mı yetti fakir!! benim de 2 biraya yetio çünkü anca. oha sen memleketinre yasiyosun direk! simdi hatirladim dfhdh almanin kizi, arabasi, birasi 👍(tu) biraları bayağı güzel buranın aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 ben guiness sewiyomm https://www.youtube.com/watch?v=isYeerZkgRw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 quixef said: Olm dibimdeki eve servis yapan tekelde 11 TL ye Weihenstephaner satıldığını keşfettim. ev adresini ver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Ben 2 bira alınca vicdan azabı çekiyorum bu kadar para verilir mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 fason etil alkol alinir..1 lt lik uzum suyu ya da istenilen meyve suyuna %5 katilarak icilir..bira versiyonu malt iceceklerine yapilmak sureti ile tuketilebilir..etil alkolun 1 lt si 6 lira mi ne..% 5 desen kabaca 20 litreye yeter..uzum suyu litresi 5 lira desen..11 liraya..maltana da 250 cc 2.5 kabaca..litre 10.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 benjani said: Ben 2 bira alınca vicdan azabı çekiyorum bu kadar para verilir mi diye aynen zaten anca 2 bira alıyorum o yüzden, 3.yü alsam gözüme uyku girmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 6 tane alıyom ben hep girecekse tam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 CthuLhu said: bahsettiğim tap 7 bu arada. diğerleri de şükela ama bu nefis https://birasevdasi.net/schneider-weisse-tap-7/ abv tap 5 aldım dün akşam içemedim yarısını aşırı şekerli ve aromalı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 tap 7 dedik kardeş. napim şimdi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Geçen gün Migros'ta 50'lik efes maltın fiyatını 6 liraya indirmişlerdi, normalde efes sevmiyorum ama fiyatı görünce resmen "whatever" diyip aldım 8 tane sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Tap6 👌👌 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar