Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 bingildak said: para yoksa paranın olmadığını gizliyor musunuz lan lord barzos gibi? paran yoksa "valla durum bu" dersin, nikah salonunda nikahını kıyar geçersin. ondan sonra yakın aileyi bir yemeğe götürür kutlarsın. oldu bitti işte. herkes mekanda düğün yapacak diye bir şey yok. bir yerin uzayıp kısalmıyor. devlet memuru olup, sevdiği kadın "bana şu yüzüğü almazsan evlenmem" dedi diye 15 20k kredi çeken adam biliyorum kdjasldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 girdap gibi işte ya. salaksan, salak seçimler yapıyorsun. o salak seçimler seni daha salak seçimler yapmaya itiyor. onun altından kalkacağım diye daha da salak şeyler yapmaya başlıyorsun. sonra http://www.milliyet.com.tr/sevgilisiyle-gezerken-parasi-gundem-2193851/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 abi ikiside yanlis. söyleki erkekde para yok kadin dügün istiyor. ki normal bu istek. kendi kesene göre yaparsin bisiler. yapmiyorum dügün param yok diyip kestirip atmakta yanlis erkegi zor duruma düsürüp 20-30k kredi cektirmekte yanlis. önemli olan mutlu olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 bingildak said: girdap gibi işte ya. salaksan, salak seçimler yapıyorsun. o salak seçimler seni daha salak seçimler yapmaya itiyor. onun altından kalkacağım diye daha da salak şeyler yapmaya başlıyorsun. sonra http://www.milliyet.com.tr/sevgilisiyle-gezerken-parasi-gundem-2193851/ dsadkjsah doğru =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Seele said: abi ikiside yanlis. söyleki erkekde para yok kadin dügün istiyor. ki normal bu istek. kendi kesene göre yaparsin bisiler. yapmiyorum dügün param yok diyip kestirip atmakta yanlis erkegi zor duruma düsürüp 20-30k kredi cektirmekte yanlis. önemli olan mutlu olmak. aslında öyle. ama bunun böyle olmadığını düşünen, "önemli olan bana bakacak adam, ben isteyecem o alacak, ben de karşılığını öderim" kafasında tonla kezban var ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Dworgian said: devlet memuru olup, sevdiği kadın "bana şu yüzüğü almazsan evlenmem" dedi diye 15 20k kredi çeken adam biliyorum kdjasldj su yuzuk esasinda 1 000 tl degerinde anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Dworgian said: ben de karşılığını öderim" kafasında tonla kezban var ortalıkta. yok ya etin kilosu o kadar artmadi daha..35 40 arasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Bonfile 75 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 scorch said: ee işte onu diyorum bizim aileler gayet maddi destek noktasında sıfır noktası seviyelerinde gezdikleri için herşeyi kendimize göre yaptık vs. simdi de kimsenin kararlarımıza tercihlerimize karışma hakkını görmüyoruz, resmen huzur. aile karışması ve bunu bahane etmek kadar komik bişey yok, kardeş hello sen de bir aile oldun artık kurtul ananın eteklerinden babanın kanatlarından. ben boyle yapıyorum yersen de geç, hanımla böyle karar verdik size ne de geç. küsüyorlar mı? keyifleri bilir 3 eşya 2 keyif için kendi cocuklarından, kuzenlerinden yeğenlerinden vazgeçebilecek insandan zaten hayırlı akraba olmaz bişey kaybetmezsin. su an yada hatta ilerki 10 yıl falan evlilik dügün nikah vs gündemimde olmasa da , bu başlıkta seni sevdim scorch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 abi işte olay da aileleri denylamakta. yersen yani Edit: Abso , küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ana babanın hayattaki en bekledikleri 1-2 günden biri olan senin düğününü onlara çok görmemek lazım. Üzmeyin ananızı babanızı 1 gece için kalplerini kırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Erkeklerin gelinlik ve düğün üzerine bu kadar konuşuyor olması ne cicikli şey :) Neyse iyi ki ben varım, fotoğraflarınız bana emanet.. like-like... https://www.facebook.com/cerentuncann https://www.instagram.com/cerentuncan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 sen SEO işlerini tamamen bıraktın galiba :) full time mı kovalıyorsun bu çekim işlerini falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 bingildak said: sen SEO işlerini tamamen bıraktın galiba :) full time mı kovalıyorsun bu çekim işlerini falan Yok hala devam.. İşten ayrılmadım + Suark'ın uzakta olmasıyla tam zamanlı hem fotoğraf hem ofis işlerine devam.. Ama sanırım fotoğrafla ilerlicem... :) Hatta mayıs ayında bir çekim aldım, hem parti organizasyonunu ben tasarlıyorum hem de çekimleri yapıcam, o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 çok iyi piyasası var o işin @patice maliyeti de oldukça düşük yani karlılığı güzel. düğün sezonu havalar ısınmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Daesu said: scorch said: ee işte onu diyorum bizim aileler gayet maddi destek noktasında sıfır noktası seviyelerinde gezdikleri için herşeyi kendimize göre yaptık vs. simdi de kimsenin kararlarımıza tercihlerimize karışma hakkını görmüyoruz, resmen huzur. aile karışması ve bunu bahane etmek kadar komik bişey yok, kardeş hello sen de bir aile oldun artık kurtul ananın eteklerinden babanın kanatlarından. ben boyle yapıyorum yersen de geç, hanımla böyle karar verdik size ne de geç. küsüyorlar mı? keyifleri bilir 3 eşya 2 keyif için kendi cocuklarından, kuzenlerinden yeğenlerinden vazgeçebilecek insandan zaten hayırlı akraba olmaz bişey kaybetmezsin. su an yada hatta ilerki 10 yıl falan evlilik dügün nikah vs gündemimde olmasa da , bu başlıkta seni sevdim scorch. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ben ne kadar mekanla görüştüysem hepsinin anlaşmalı organizötürü, dj'i, ışıklandırmacısı, fotoğrafçısı vardı. eğer bunların dışında biriyle çalışmak istiyorsan ceza ödüyorsun atıyorum 1-2k gibi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Absolut said: Ana babanın hayattaki en bekledikleri 1-2 günden biri olan senin düğününü onlara çok görmemek lazım. Üzmeyin ananızı babanızı 1 gece için kalplerini kırmayın. 1 günü beklediler diye, 120k 150k gömemem bir güne valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ailelerde yoksa kimse 120-150k gömmüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ben 10k ya filan çıkardım düğünü ya. Takı makı fit olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 dana22 said: RamsesII said: o parayı verdikten sonra kimse benden cinsel performans beklemesin abi, sibobu patlamış top gibi sönerim yani kendime de 1-2 ayda anca gelirim... 2 sn dusundum ramses ten cinsel performans filan bekliyor muyduk diye de.. kendi adima bir beklentim yok abi seninle ilgili.. Doktor ne demek istiyorsun sen bana şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 3k gelinlik damatlık 1k mekan(yada 5k daha belli değil) 0.5k ıvır zıvır masrafı ------------------------ daha pasta, davetiye, şeker, balayı ve eğlence var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 RamsesII said: Doktor ne demek istiyorsun sen bana şimdi rabbim sevdigine kavustursun bir yastikta kocatsin devletimize zeval vermesin gibi iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Dragonfire said: 3k gelinlik damatlık 1k mekan(yada 5k daha belli değil) 0.5k ıvır zıvır masrafı ------------------------ daha pasta, davetiye, şeker, balayı ve eğlence var. 1K mekan ve 0.5 ıvır zıvır ne kadar iyimser varsayımlar öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 mekan 750 gayme normalde açık alan zaten belediyeye ait ilk başta yazdım. ama yemekli olursa o zaman mekan değişiyor 5k ya geliyor. 0.5k şimdiye kadar harcadığım işte ıvır zıvır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar