MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Neresinden tutsan elinde kalıyor. Buna burger king de dahil. Nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 ailesi sormuştur eve gidince kim ödedi diye kız da yarı yarıya diyince doldurmuşlardır kesin. yalnız sen de iyi saçmalamışsın. kız, seninle beraber olmak istiyorum ve durumun yoktu madem evde otursaydık diyor hatta durumundan bahsetsen anlayışla karşılıycam diyor; sense onun beraber olmak istemesini ve evde oturma fikrini çelişki olarak nitelendiriyosun. kafan mı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 ha bi de kız arkadaşlarına davranırken ailesine bak önce. kızın londraya gitmiş olması ailesini ve ailesinin kafa yapısını değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Abi kimsede dememiş kardeşim sen haklısın, dik durmuşsun, boyun eğmemişsin düzene, 20. yüzyıldayız, kadın erkek eşittir, erkek kadının parasını ödemek zorunda değildir diye... Bazen paranın da satın alamayacağı şeyler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 feyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 "Sen bazı hatalar yaptın, bunu kabul et tamam mı?" "zaten sen böyle yapmasan annemler babamlar bize yardımcı olacaktı" Ben bu iki cümleyi duyduğumda "Silkerim senin ananın da babanın da yardımını" der hoplatırdım orda o kızı. Daha 1 cümle kurmayı beceremeyen kezbanlarla nasıl beraber olmayı yediriyosunuz lan kendinize? Püh Allah kahretsin ya. Fena sinirlerim oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 komikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Ne salak kızlar varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 14 dakka ne shitstorm yaptınız lan yaptıgın ayıp aynı zamanda masaya 20tl bırakıp kalksaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 böyle iç güveysi olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 kızınkini ödeme de kendininkini niye ödemedin ki aynı şeyi kız yapsa cüzdanına bile uzanmadı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 1 dk dayanabildim "annem babam sana iş açacaktı" noktasından fazlasını kaldıramadım. nereden buluyorsunuz bu köylü tobrak zengini kızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 ayrıca bu ses kayıdı olayları falan biraz sakat, kızın ailesi de varlıklı belli ki, öyle çok publicleştirme, kan alabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Ayrilmayi da burger king de yaptiniz herhal. Cocuk menusu yiyen bebeler duyuyorum arkada. Abi bu nasil konu mubarek sevgililer gununde. Bi izinsiz ses kaydi nasil bir acayipliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Zengin kız ondan durumu daha az erkek tarafı yada tersi durumlarda genel problem bu abi 14k tl geliri olan kız yeri gelir gecelik 5k para harcar ama çıktığı biri olduğunda bunu onun karşılamasınıda bekler.Bence iyi olmuş çünkü durum ciddileştiğinde daha sıkıntılı olucaktı hatta evlendikten sonra daha da beter kendini onun karşısında ezik hissetme durumları falan filan salla iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 kıza meh ehehe dersin geçersin ama lavuk ses kaydı almalar internete yazmalar falan bakın bakın beni onore edin onaylayın beni, abbow ya bu nası bi kalitesizlik yavşaklık kişiliksizlik vs vs. ben kızın babası olsam molotof atardım gevşeğe edit: argos senmisin lan bunu yapan yoksa umarım değilsindir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 @op yazıldı mı bilmiyorum ama sen de çok kıl bir arkadaşmışsın insan az bonkör olur.bunu sevgilinin hesabını sevgilim diye ödemeyeceğim tribine düşerek kanıtlamışsın.dar gelirinde olsa bazı şeyler paylaştıkça güzel.bu huyun kızın canını sıkmış.kız arkadaşında bu da olunca şişip ayrılmış.kız suçsuz demiyorum ama sen de gerçekten haketmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Lord_Argos said: Abi kimsede dememiş kardeşim sen haklısın, dik durmuşsun, boyun eğmemişsin düzene, 20. yüzyıldayız, kadın erkek eşittir, erkek kadının parasını ödemek zorunda değildir diye... Bazen paranın da satın alamayacağı şeyler vardır.21. yüzyıldayız abi.. ha tabi 20. yüzyılda da geçerli bir sav dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 sevişildiyse sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 kedi bankaya usb tether ses kaydi abi nasil bu kadar rahat olabiliyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 fakirlik ne kadar kötü şey ya sadfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 lan bana gelmiyo ki böyle karılar iliğine kadar emikliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Sadece okudum, dinlemedim ses kaydını. Bankacıyım diyen insan ayda 14k dan mahrum olmaz bence. Ayda 23 tane yapar lan ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 arda bey patlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 How to handle women 101 don'ts bölümünde ilk ders olacak bir ses kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar