Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King'de Hesabı Ödediği İçin Ayrılan Kız

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Lord_Argos said:

Bazı arkadaşlar beni inatla 7 sene önceki bir fotoğraftaki adam olarak zannediyor.

Ondan sonra estetik amelyatı oldum. Artık o adam ben değilim.

Beni bu forumda gerçekte gören tek kişi Flam.

Abi sen niye taktın bu kadar tipine? Salla abi, dalga geçilir herşeyle internette, ben de yüklendim sana zamanında. Forum yıllardır bana yükleniyor zaten, tadını cıkar eglenceli yani.

EVERYBODY GETS PUMMELED.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Bazı arkadaşlar beni inatla 7 sene önceki bir fotoğraftaki adam olarak zannediyor.

Ondan sonra estetik amelyatı oldum. Artık o adam ben değilim.

Beni bu forumda gerçekte gören tek kişi Flam.

yeni foto or ? o tipi ne kadar değiştirebilirsin abi
paraya kıyıp estetik olmanda ayrıca takdir edilesi. tabi parayı senin vermemiş olman muhtemel
Sosyal ağlarda paylaş

hayır da bir insanın kaşıyla, gözüyle, burnuyla, efendime söyleyim penis boyutuyla, başka bir deyişle değiştiremeyeceği; üzerinde ancak yapay bir kontrolünün olacağı(estetik falan) herşeyle dalga geçmek, hatta bunu karşı argüman olarak kullanmak direkt the ultimate dick move değil mi? not cool. not cool.

edit: anlatım bozukluğu
Sosyal ağlarda paylaş

benim sevgilim diil ama ilk kez buluştuğum bi kız ve 6 bira ödemişken, sonraki 3 birayı ödedi diye olay çıkarmıştı. he kızdan net fazla gelirim var benim yani ama 3 bira lan. 3.

Lord_Argos said:

Bende ilk buluşmada bakalım neler saçmalayacak diye ses kaydını açtım. Meğersem ayrılmaya gelmişsdf.

linki sildim /sae
4:30 'dan sonra hesabı kim öder tartışması...

ilk postu okumuştum sonra konu büyüdükçe üşenmiştim de, şuna kimse değinmedi mi lan? Kim buluşmaya gidip ses kaydı açar lan? wtf.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

sabonis said:

benim sevgilim diil ama ilk kez buluştuğum bi kız ve 6 bira ödemişken, sonraki 3 birayı ödedi diye olay çıkarmıştı. he kızdan net fazla gelirim var benim yani ama 3 bira lan. 3.

sana kızlarla ilgili kötü haberlerim var.

yok o kezban kafalı olanların sorunu. %70 falan ama böle evet.

Ha bu arada, "vay be bana da para ödetti" diye düşünmesi ayrı, olur öle düşünebilir der geçerim. Ama direk o anda olay çıkaracak insan kafayı çizmiştir. Gerçi zaten demişti daha date'in 5. dakkasında borderline'ım diye ahsdufhdasufha.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Rusların WWII'dan sonra içine girdikleri ekonomik girdap ve korkunc geçim sıkıntılarıyla alakası var. Kadınların aç kalmamak, hayat kadınlıgına mahkum kalmamak için yöneldikleri "evlenirsem ölmem" tarzı bir kültür çıkıyor ortaya. Yok ahlaki pusulaları genetik olarak zayıf oldugundan değil, bu tarz şeyler hep tarihiyle aynı dogrultudadır.

sadece bu değil
güzelliklerinin geçici olduklarının baya farkındalar

hele türkiyede
hayvan gibi bir ilgi gösteren erkek görünce
ayy bu kıllı bir ayı filan demiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

kardeş şaka maka Lord Argos'u tutorial bölümüne almak istiyorum.

Kızla sosyo-ekonomik olarak arasında uçurum var.

Bu kızı nasıl tavladığının tutorialını bekliyorum.Genç dimağlar yararlansın.Lütfen yap abi

tutluk bi durumu yok.

adam oturmasını kalkmasını biliyor, pislik halini görmedim de ekseriyetle kibar bir adam ne bileyim saygılı efendi bir çocuk. supercitizen değilse de ortadoğuda nezaket pek bulunan birşey olmadığından oradan kazanıyor. ses kaydını dinledim belli ki bardak taşalı baya bir olmuş. öyle gömmeye gerek de yok yani sayfalarca. ses kaydı işi çok nahoş oradan milyorlarca olmasa da bi 700-800 TL özel hayatın gizliliğini ihlal ettiğin için adli para cezası kitleyebilirler. umarım kitlemezler. (ki bu hususta "bir bilen" sıfatına haiz olduğumun farkındasındır :) )

yakışıklılık level over nayn tavzınd değil ama kendine bakan erkeği kız milleti seviyor. yoksa itiraf et yani yakışıklı değil ama karizmatik durumu var argos :D kızlarda da aldığın tepki genelde "kara kaşlı kara gözlü çocuk" olur.

gerçekten gören diye belirttiğin için söylüyorum bunları argos. yoksa çıktın o kadar geldin işyerimize oturdun muhabbetimize dahil oldun her zaman baştacısın kardeşim. o başka mevzu.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi dinliyorum da, 5. dakikadayım, helal valla argos gayet müthiş konuşmuş. ağzına sağlık. o kıza da ne desem az... bişileri yumruklayasım, kırasım geldi.

bu arada 5. dakikadan sonra hala laf anlatmaya çalışmak da hataymış kıza. öyle mi eyvallah diyip gitmek gerekiyor. he tabii böle dinleyip de onun üzerine yazmak kolay, kendi başına gelince insan, bi kendini açıklama ihtiyacı hissediyor ister istemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...