Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Öncelikle ben bir bankacıyım. Bankacının maaşı bellidir ve ailemden maddi destek almıyorum. Yaşam standartlarım yüksek olsa da kimseye yük olmamak adına alacağım herşeyi kendim kazanarak alıyorum. Bunun zorluğunu bildiğimden çok fazla gelişi güzel harcama yapamam. Arkadaşlarımda bunu bilir, 2 ben ödersem 3 onlar öder, anlaşırız. Kız arkadaşım ile tanışalı 3 ay oldu. Hayatında hiç çalışmamış. Hayatı alışveriş merkezleri ve yurt dışı seyahatlerinden ibaret. Babası ise babadan inşaatçı, benzin istasyonları, arazileri vs var. Bir benzin istasyonunun gelirini kız arkadaşıma vermiş. Her ay düzenli olarak hesabına 14.000 TL yatıyor. Ailesi benim ne iş yaptığımı, ne kadar kazandığımı ve kimseden destek almadığımı biliyor ve ailemide tanıyor. Kendiside, aileside bununla alakalı maddi olarak hiçbir zaman kaygılanmama gerektiğini defalarca ilişkimizin başında dile getirdiler. Sözlü değiliz, nişanlı değiliz. Sadece birbirini tanımaya çalışan iki sevgiliyiz. Geçen hafta Burger King'e gittik. Hesabı o ödedi. Böyle ufak birşey diye dur ben ödicem kavgası vermek istemedim. Neticesinde bir hamburger. Yemeğimizi yedik, sohbet ettik, onu evine bıraktım. Herşey buraya kadar normaldi. Birkaç gün sonra bu beni arayarak çemkirdi. Bu olayı babasına filan söylemiş. Babası da tavırlarda. Neymiş efendim, kız hesap ödemezmiş. Evet arkadaşlar kız asla hesap ödemezmiş. Bende ilk buluşmada bakalım neler saçmalayacak diye ses kaydını açtım. Meğersem ayrılmaya gelmişsdf. linki sildim /sae 4:30 'dan sonra hesabı kim öder tartışması...
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Firsto Aferin lan güzel konuşmuştuk. Opcuk
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 bi menu odemeidn diye ayda 15kdanmi oldun? gg
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 yetememişsin kıza bahaneyle basmış tekmeyi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 abi o ses kaydı ne. viral mi yapıyonuz paticik'te ne ayaksınız ayrıca ilişkiye başlarken ailesiyle ne pazarlığı yaptınız nasıl hayatlar yaşıyorsunuz.
benjani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 eski bir olay değil mi bu, ekşide görmüştüm sanki
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 neyse kız kendini iyi kurtarmış.
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 İyi ayrıldılar da BİZE NE lan. Bide youtube'a yüklemiş ayı.
Catze Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Bu ne lan kız arkadaşıyla konuşmasının kaydını almak yok artık daha neler dedim bir 20 sn dinledim hakkaten yapmış. Kız gerçekten kendini iyi kurtarmış.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 evlenene kadar kredi çeker kızı gezdirirdim yedirirdim olm mal mısın? bir de bankacısın ya şunun hesabını yapamadın mı? terzi kendi söküğünü dikemez misali olmuş yazık...
Shean Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 SEVGİLİYLE BURGER KING NEDİR sevgilimle burger king e NEDEN GİDEYİM
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 İyi kurtarmissin kendini, iç guveysi olarak alırdı bu aile seni
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 karnım acıktı lan. konuyla lgili tek hissim bu oldu
h2s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 madem o kadar varlıklıymış ödediği 20 tl mi koymuş.
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 iyi iste salak gibi burger ming kazindi kafaniza..neymis 14000 aylik varmis bik bik..
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Miraul said: bi menu odemeidn diye ayda 15kdanmi oldun? gg rip asd
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 bankacı + 14k tl ayda hesabına para yatan kız burger king'de mi yiyor yani? viral mi bu ne bu.? bu ne? gerçekse tam olarak sıradan bir türk vatandaşının ulaşılabileceği max muasır medeniyetler seviyesi olmuş. Eşeğe altın semer vursalar, eşek yine eşektir.
Öne çıkan mesajlar