Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liseli olmayanların nostalji başlığı

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

Şunu izlediğimde ilkokulda bile değildim sanırım, burdan da pek çıkmaz heralde hatırlayan.
https://www.youtube.com/watch?v=-xu2AQckziQ

olurmu lan zenci bebe vardı önce fakir sonra zenginleşen sarışın gıcık bi kızı seviyodu hatta akülü arabasıyla gidip geliyodu okula

hmm şöyle düşündüm de o gıcık sarışın kız sayesinde interracial pronu ayrı bi severim..

edit:öğretmende kütür kütürmüş zamanında
Sosyal ağlarda paylaş

Interstate 76'nın müzikleri... gece boyu süren Q2 turnuvaları offf off...

Bu arada Interstate 76'nın grafikleri daha güzel kalmış aklımda yaa... Yıllar geçtikçe anılarda algı kayması olmuş heralde. Ya da o zamanlar bu grafikler bile ne güzel geliyordu bize...

Dangerous Dave gelmiş eski sayfalarda... Bizim bilgisayar yoktu onun zamanında, dayımlara oynamaya giderdim. Dave ölümsüzlük bonusunu alıp ekran kenarları yeşile döndüğünde "şimdi yeşillendii fındık dallaarıııı" diye türkü tutturur öyle oynardı dayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

Paylasilanlari gordukce duygu karmasasi yasadim, neler gecip gitmis peh. Dayimin ve kuzenimin 386 bilgisayarini kiskanip ailemin basinin etini az yemedim sonunda banada 1994 yilinda 486 almislardi. Hatta o pc nedensiz ve gereksiz bir sekilde hala yazlikta kutulanmis bir sekilde duruyor.
Bide o yillardan butun haftaligi harcadigim ateri salonu gunleri geliyor ozellikle deli gibi streep hoop oynardik.

Sosyal ağlarda paylaş

ortaokulda sanırım, Urban Chaos vardı. lisede değil ama hatırlıyorum, tps idi ve efsane güzel gelmişti o zamanlar. düşünsene oynadığın oyunlar mario, golden axe filan, indiana jones atlantis falan(bu oyunda da bodrum'a benzer bir deniz kenarı bir yere gittiğini hatırlıyorum, adamın birini dövüyordun perdenin ardında kum torbasını düşürüyordun filan o da güzeldi) gibi oyunlar oynuyorsun bir anda urban chaos'a geçiyorsun... hala arada kurar oynarım. öyle güzel. o gıcırtı sesi filan. vakti olan varsa ufak birşeydir sanırım indirip bir denesin hala. tavsiye ederim.

amanallam.

bi de colorado diye bir oyun vardı. onu da çok özledim.

colorado'yu buldum, bu: https://www.youtube.com/watch?v=ztNRw2PV_tk

oynayan var mı bilemem. UGH!'yi söylemiyorum zaten, o dönem herkes oynadı. alpha mı omega mı ne geçen bir level kodu vardı onu hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...