razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 valla hypelandım ne diyim https://www.youtube.com/watch?v=mVA63k_DPNg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 E46 m3 virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Bi firma çıksa da Star Citizen'in space sim'lere kattığı gibi şu araba yarışı oyunlarına 2-3 boyut daha eklese, adam gibi FPS, multi-crew vehicle, Heist hikayeleri falan olsa Fast & Furious tarzı, böyle kuru kuru araba yarışları so 90s, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 to the windooooooooooooow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 konulu bu o kadar da kuru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 olum efsane oyun ya ne kurusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 underground, most wanted oynayıp beğenmeyen insanlar mı var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 offf trailer efso olmuş. Bend over to the front, touch ya toes Back dat ass up and down and get low Bend over to the front, touch ya toes Back dat ass up and down and get low 3, 6, 9 Damn she fine Let me see ya sock it to me one mo' time Get low, get low, get low, get low HAPŞIRDIM TÜKÜRDÜM ATLADIM ZIPLADIM ve bilimum fiiller ortaya karışık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Claiborne said: underground, most wanted oynayıp beğenmeyen insanlar mı var lan most wanted beğenmeyen biri benim. ama underground 1+2 müthişti benim açımdan, harikaydı. hatta nfs 2/se'den sonra sevebildiğim bi diğer nfs olmuştu felan filan. şu müzik'te gaz olmam biraz da ondan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Kaç tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Bone said: offf trailer efso olmuş. Bend over to the front, touch ya toes Back dat ass up and down and get low Bend over to the front, touch ya toes Back dat ass up and down and get low 3, 6, 9 Damn she fine Let me see ya sock it to me one mo' time Get low, get low, get low, get low HAPŞIRDIM TÜKÜRDÜM ATLADIM ZIPLADIM ve bilimum fiiller ortaya karışık... olm şunu baştan aç sesini kapatıp, arkasına başka bir müzik aç ve izle. bak aradaki farkı göreceksin hype müzikten geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 hypehypeyhypehype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 ben hypelanamadım şu an sim kafası ağır basıyor dirt rally yüzünden. klavyeyle oynamama rağmen hatta. gerçi direksiyon aldıracak nalet şey. sim kafasından sıkılırsam direk buna dalarım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=5xw8DJY7aZQ nefesim kesildi ahaha oldum olası bayılıyorum şu ralli oyunlarına, babamla ps1'te cmr 2 oynardık deli gibi o zamandan beri içimde hep uhte kaldı şöyle rally oyunlarına sarmak. hanımın aklına ben bi gireyim ufaktan direksiyon seti için hem pratik olur araba kullanmak için diye ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 hahah çok mantıklı :D da benim anlamadığım bunlar niye pahalılanmış ya, ekşi'de değişik direksiyon başlıklarına falan bakıyorum 100-200 dolar fiyat artmış 4-5 sene önceye göre. niye acaba.. logitech g27 çok süfer sanırım f/p olarak ama o da hayvan gibi pahalı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 k1nJo said: hahah çok mantıklı :D da benim anlamadığım bunlar niye pahalılanmış ya, ekşi'de değişik direksiyon başlıklarına falan bakıyorum 100-200 dolar fiyat artmış 4-5 sene önceye göre. niye acaba.. logitech g27 çok süfer sanırım f/p olarak ama o da hayvan gibi pahalı tabi. bende var valla 1.100 TL'ye satıyorum (montaj demiri ile beraber herhangi bir masaya vs. monte etmeniz gerekmiyor pedal-direksiyon-vites set halinde portatif taşınabilir bir kullan seti haline geliyor.) pm isteyen varsa;p pazarlık yohtur. patiye özel 1.000 tl veririm ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 çok pahlı abi direksiyon olayı. fakir işi gamepad f310 ile oynayacağım bu oyunu. 200 tl olsun şu oyun gene alırım. kafaya koydum bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 oyunun feature'larının içinde manual transmission var lan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Olm şarkıyı duydum ağlicak gibi oldum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 pejo 206 da var mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Traileri oglana seyrettirdim o bile heyecanlandi. Babadan oğula nfs efsanesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Efsane olmuş https://youtu.be/hX_ke3GwLE0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 olm şu şarkıya hypelanmayan ibnedir. açık açık yazıyorum bak banlamayın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Xaero said: Efsane olmuş https://youtu.be/hX_ke3GwLE0 underground 1'in aynısı gibi geldi? ilk replik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Oyun çok tutmadı, 20 dolara kadar düştü PS4'te şuan. Çok hype'lamayın üzülürsünüz. PS4 için baya hype'lamıştım ben ama o kadar negatif yorum geldi ki vazgeçtim almaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar