Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Universal’s Battlestar Galactica Reboot Enlists New Producers http://cdn2-www.comingsoon.net/assets/uploads/2016/02/battlestar-header.jpg it was revealed that Universal Pictures was keen to reboot the popular series Battlestar Galactica for the big screen, but little progress has been made on the project until now. The Tracking Board brings word that producer Michael De Luca (Fifty Shades of Grey, The Social Network) has boarded the film with The Hollywood Reporter adding he will be teaming up with Scott Stuber (Ted, Battleship) and Dylan Clark (Dawn of the Planet of the Apes) of Bluegrass Films. Universal is reportedly seeking to turn the film into an event franchise, but currently no writers are attached to the project. A Battlestar Galactica reboot was set to be directed by Bryan Singer (X-Men, X-Men: Days of Future Past) but that project never materialized and Singer is no longer associated with the reboot. Transcendence scribe Jack Paglen previously turned in a draft of the script, though it would seem an all-new script will be penned when a new writer is hired. http://www.comingsoon.net/movies/news/655819-universals-battlestar-galactica-reboot-enlists-new-producers Hobaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ulan daha bugün hatırladım, benzeri bir şeyler arayıp star trek izledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 bait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 olmasın. dünyada güzel olan şeyler güzel kalsın. all of this has happened before and all this will happen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 reboot olmasa bsg mi bilicektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Reboottu zaten izledigimiz. Round 3 mu basliyor simdi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Devamını çekselermiş. 100 yıl sonra insanlık kolonileri geri almak için cursade işine felan girer. Miss gibi izlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Dizi devam edicekti ya Adamanın büyüyüşünü görecektik filan... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 bliksem said: olmasın. dünyada güzel olan şeyler güzel kalsın. reboot etmeseler yeni nesil yeni BSG'yi bilmiyor olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 BSG çok başarılı reboot yaptı hakkını yemeyin şimdi çok çok iyidi birçok dram t showlarından bile iyi dram vardı herşey vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 hangisini rebootluyolar orjoinal seriyi mi yenis eriyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Bone said: bliksem said: olmasın. dünyada güzel olan şeyler güzel kalsın. reboot etmeseler yeni nesil yeni BSG'yi bilmiyor olacaktı. Diziyi yeni seriyle ogrenmis o yeni nesilden biriyim. Yanlis mi anliyorum, burada yeni serinin rebootlanmasindan bahsedilmiyor mu? Rebootlanacaksa da bunu 50 Shades of Greyin yapimcisi yapsin istemem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Yeni seriyi ellemesinler, bunye baska bir cmd. adama kaldiramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 çok saçmalamıştı sonlara doğru, hiç yapmasınlar gene 6 cylons and a half men gibi birşey olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 reimagined serinin sonu mükemmeldi ya. Nesini beğenmediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Sam said: çok saçmalamıştı sonlara doğru, hiç yapmasınlar gene 6 cylons and a half men gibi birşey olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Sam said: çok saçmalamıştı sonlara doğru, hiç yapmasınlar gene 6 cylons and a half men gibi birşey olacaksa. Sam yapma, son decade de daha iyi ending i olan drama mevcut degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 bsgyi izlemeye calismistim. ama tam maykgayvir tadinda doksanlar böyle. bana aga 3. 5. sezondan sonra basla ondan sonra güzel oluyor deseniz ordan baslasam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 ya oradan oraya dağıldı gitti konu, kaçış hikayesinden yok o cylon mu bu cylon mu gerilimine döndü, oradan karakterlerin iç bunalımlarına geçti, orada baygınlık verdi zaten gaius'un ve diğerlerinin tripleri. beni sıktı yani son sezonda artık. evangelion gibi oldu yani o da mecha show diye başlayıp lsd kafasıyla son bulmuştu. onun da seveni var tabii ayrı mesele. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 ShadowFax said: reimagined serinin sonu mükemmeldi ya. Nesini beğenmediniz? ben orjinalini izledim, siz izlemediniz bilmezsiniz, kafası işte. yoksa son seri çok iyiydi, ama sam e hak vermeden edemeyeceğim son sezon baymıştı epey bazı kısımlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Sam said: ya oradan oraya dağıldı gitti konu, kaçış hikayesinden yok o cylon mu bu cylon mu gerilimine döndü, oradan karakterlerin iç bunalımlarına geçti, orada baygınlık verdi zaten gaius'un ve diğerlerinin tripleri. beni sıktı yani son sezonda artık. bence önce kendi mitolojisini oturtup sonra o mitolojinin sembolizmiyle baya baya başarılı bir hikaye anlatan, pek de benzeri olmayan bir seri yeni BSG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 yoo orijinalini izlemedim. kıyaslama yok, kendi başına değerlendiriyorum. beni sıktı o karakterlerin bölümler boyu bitmeyen iç çekişmeleri, bunalımları. hani sadece ana karakterlerde olsa gene neyse de çok yan karakterlerde bile bitmek bilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 az post atmadın buraya sarı ablamızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Jeeztro said: ben orjinalini izledim, siz izlemediniz bilmezsiniz, kafası işte orjinalini izleyen benim la. onu da birkaç bölüm izlemiştim. a takımındaki adamın orda oynadığını duyunca gidip merak etmiştim. trt'de yayınlanmış mıydı ama onu hiç hatırlamıyorum. adama ve starbuck'ın 70'lerdeki bilim kurgu karakterlerinin havasını verdiğini düşünüyorum. gayet doyurucu. keşke BSG reboot'u kalitesinde ve o kafada Blake's 7 gibi dizileri de rebootlasalar. bi Starbuck, bi Adama gibi karakterler görmek istiyor bu can. bi de: http://www.popularmechanics.com/culture/movies/g156/the-50-greatest-sci-fi-tv-shows/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar