Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BSG Reboot

Editor

Öne çıkan mesajlar

Universal’s Battlestar Galactica Reboot Enlists New Producers
http://cdn2-www.comingsoon.net/assets/uploads/2016/02/battlestar-header.jpg

it was revealed that Universal Pictures was keen to reboot the popular series Battlestar Galactica for the big screen, but little progress has been made on the project until now. The Tracking Board brings word that producer Michael De Luca (Fifty Shades of Grey, The Social Network) has boarded the film with The Hollywood Reporter adding he will be teaming up with Scott Stuber (Ted, Battleship) and Dylan Clark (Dawn of the Planet of the Apes) of Bluegrass Films.

Universal is reportedly seeking to turn the film into an event franchise, but currently no writers are attached to the project.

A Battlestar Galactica reboot was set to be directed by Bryan Singer (X-Men, X-Men: Days of Future Past) but that project never materialized and Singer is no longer associated with the reboot. Transcendence scribe Jack Paglen previously turned in a draft of the script, though it would seem an all-new script will be penned when a new writer is hired.

http://www.comingsoon.net/movies/news/655819-universals-battlestar-galactica-reboot-enlists-new-producers

Hobaa
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

bliksem said:

olmasın. dünyada güzel olan şeyler güzel kalsın.

reboot etmeseler yeni nesil yeni BSG'yi bilmiyor olacaktı.

Diziyi yeni seriyle ogrenmis o yeni nesilden biriyim. Yanlis mi anliyorum, burada yeni serinin rebootlanmasindan bahsedilmiyor mu?

Rebootlanacaksa da bunu 50 Shades of Greyin yapimcisi yapsin istemem yani
Sosyal ağlarda paylaş

ya oradan oraya dağıldı gitti konu, kaçış hikayesinden yok o cylon mu bu cylon mu gerilimine döndü, oradan karakterlerin iç bunalımlarına geçti, orada baygınlık verdi zaten gaius'un ve diğerlerinin tripleri. beni sıktı yani son sezonda artık.

evangelion gibi oldu yani o da mecha show diye başlayıp lsd kafasıyla son bulmuştu. onun da seveni var tabii ayrı mesele. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ya oradan oraya dağıldı gitti konu, kaçış hikayesinden yok o cylon mu bu cylon mu gerilimine döndü, oradan karakterlerin iç bunalımlarına geçti, orada baygınlık verdi zaten gaius'un ve diğerlerinin tripleri. beni sıktı yani son sezonda artık.

bence önce kendi mitolojisini oturtup sonra o mitolojinin sembolizmiyle baya baya başarılı bir hikaye anlatan, pek de benzeri olmayan bir seri yeni BSG.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

ben orjinalini izledim, siz izlemediniz bilmezsiniz, kafası işte

orjinalini izleyen benim la. onu da birkaç bölüm izlemiştim. a takımındaki adamın orda oynadığını duyunca gidip merak etmiştim.
trt'de yayınlanmış mıydı ama onu hiç hatırlamıyorum.

adama ve starbuck'ın 70'lerdeki bilim kurgu karakterlerinin havasını verdiğini düşünüyorum. gayet doyurucu.

keşke BSG reboot'u kalitesinde ve o kafada Blake's 7 gibi dizileri de rebootlasalar. bi Starbuck, bi Adama gibi karakterler görmek istiyor bu can.

bi de:

http://www.popularmechanics.com/culture/movies/g156/the-50-greatest-sci-fi-tv-shows/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...