dasBock Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 yurtdışı kredisinden bahsediyorum. normalde 1190 yatıyodu ocakta da 1190 yattı hatta. ama şubat için 1856tl yatmış hesaba. nette arattım zamlanmış falan diyo ama ne kadar olduğu yazmıyor. 2015-2016 senesi 1500 küsür gözüküyomuş ben 2014te almaya başlamıştım. nedir işin aslı bu kadar zam mı oldu gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Yurtdışında eğitim gören öğrencilerin KYK’dan aldıkları burs ücretleri artırılıyor.Başbakan Davutoğlu yurtdışında eğitim gören öğrencilerin alacakları burs miktarının artırıldığını söğledi Yurtdışında eğitim gören Lisan öğrencisine 500 , Yüksek Lisans öğrencisine 700,Doktora öğrencilerine 1000 Euro burs verilecek. yabanci kur ustunden verildiginden artmistir..euro hesabina gore sanirim sene basinda hesaplamislardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 master öğrencisi olarak 700 euro alıcaksam bu işte bi sakatlık yok mu? 3liradan hesaplasan (ki sene başında da 3ten aşağı değildi yanılmıyosam) her halükarda 2100 yapıyor ama bende 1856 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 onlar genellikle en ust limitten sallamayi sevdiklerinden ulkeden ulkeye degisen farkliliklar olabilir bence..ama tamamen iskembeden salliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 neyse madem zamlı yatırmak istiyolar ses çıkarmayalım bari napalım para gelsin sonra öderiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 KYK geri ödemesi kadar acıklı bir şey yok. Kız arkadaşım ödüyor şu an ayda 1000 1000. Bitmeden evlenmem dedim, zorla başlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ben geri ödemeyi düşünmüyorum illa af çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 lel hayaller dövletten bahsediyoruz farkındasın değil mi? zarar edeceği hiçbir eylemde bulunmaz; paşa paşa ödeyeceksin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ben de ödüyorum acı acı af çıkar dediğin öyle bi af yok en fazla gecikme faizine çıkıyor af diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Dün tebligat geldi :/ 7 iş günü içinde ödeyin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 khalad said: ben geri ödemeyi düşünmüyorum illa af çıkar Öyle bişey bekleme bence... Ben bekledim biliyorum.. Cezaevindekilere af çıkar ona çıkmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Normal olanını af çıkar yapılandırırım diye salladım salladım sonra unuttum, bi kaç ay önce banka hesaplarıma e-haciz geldi. Hayır hesapta para var ama mahmeke sonuçlanmadan çekmek mümkün değil öyle kalakaldım. Mecburen gittim şirketten para alıp yatırdım sonra. Bide cuma günü patladı olay zar zor cuma akşamı kaldırtabildim hacizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 axedice said: Normal olanını af çıkar yapılandırırım diye salladım salladım sonra unuttum, bi kaç ay önce banka hesaplarıma e-haciz geldi. Hayır hesapta para var ama mahmeke sonuçlanmadan çekmek mümkün değil öyle kalakaldım. Mecburen gittim şirketten para alıp yatırdım sonra. Bide cuma günü patladı olay zar zor cuma akşamı kaldırtabildim hacizleri. Haciz geliyor yani :/ 7 iş günü geçince geliyor mu? Yoksa 1-2 ay sonra mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Benim baya bi geçmişti, 2006da bitti hatta öğrenciliğim ama adres de 2 defa değiştiği için elime hiç bi evrak uyarı yazısı vs. gelmedi. Ama e-haciz beyanını bankaya zart diye gönderdiler mi hiç şansın yok, müşteri temsilcim aradı öyle haberim oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 bu yurt disi bursu herkese mi veriliyor yoksa yine kredi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 bu kyk bursu artık vergi dairelerine aktarılmış o yüzden sistemi bi şekilde alt ederim diye bi olay artık yok hayvan gibi takip ediyolar. bunun için de af çıkıcanı zannetmem açıkcası. kyk bursu baya şansa ve torpile bakıyor. kredinin ise çıkma ihtimali yüksek. ben burada iş bulursam direkt krediyi kesicem ve erken ödeme yapıcam. erken ödeme yaparsan baya bi indirim yapıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 2k faiz binmiş, ödemeye başladım yoksa e-haciz dedi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Hepinizin benim gibi bir erkek arkadaşı olsa ibne olmuştunuz bitmişti ödemeleriniz şimdi. KYK kredileri "babam öder lel" kafasıyla falan çekiliyor, sonra mezun olup da hayatla tanışınca tatsız geliyor, can yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 devlet baba bosuna herseyinizi elektronik ortama aktarmiyor gencler..2 tusla altinizdaki herseyi almasi olasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 bana da zamanında haciz geldi banka hesabıma. Direkt bloke ediyor parayı, gidip vergi dairesinden yatırıp açtırdım. Şimdi 1-2 ayda bir 500-1000 arası ödüyorum. 4k falan kaldı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 haciz nasıl oluyor bankadaki parayı alıp çıkıyorlarsa problem yok ama hem parayı almayıp hem bloke ediyorlarsa sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 e-haciz'de banka hesabında herhangi bir hareket yapamıyorsun. Ne parayı alıyorlar ne de senin dokunmana izin veriyorlar yani :) Vergi dairesine ödemeni yaptıktan sonra banka blokajı kaldırıyor ama bu da zaman alabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Her aybaşı ödüm bokuma karışıyor Ha geldi Ha gelecek diye, bi 5 ay daha idare etsin vergi dairesi beni duruyorsa pls. 2013 eylülde ödemeye başladım 2 ay ödeyip bıraktım. Şu an bilmemne vergi dairesinde gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 serjuhan said: e-haciz'de banka hesabında herhangi bir hareket yapamıyorsun. Ne parayı alıyorlar ne de senin dokunmana izin veriyorlar yani :) Vergi dairesine ödemeni yaptıktan sonra banka blokajı kaldırıyor ama bu da zaman alabiliyor. iyide bankaya dokunamayacaksam parayı nasıl yatırcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 İşte o bir paradoks :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar