Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kyk kredisi alan var mı?

dasBock

Öne çıkan mesajlar

yurtdışı kredisinden bahsediyorum.

normalde 1190 yatıyodu ocakta da 1190 yattı hatta. ama şubat için 1856tl yatmış hesaba. nette arattım zamlanmış falan diyo ama ne kadar olduğu yazmıyor. 2015-2016 senesi 1500 küsür gözüküyomuş ben 2014te almaya başlamıştım. nedir işin aslı bu kadar zam mı oldu gerçekten?
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdışında eğitim gören öğrencilerin KYK’dan aldıkları burs ücretleri artırılıyor.Başbakan Davutoğlu yurtdışında eğitim gören öğrencilerin alacakları burs miktarının artırıldığını söğledi Yurtdışında eğitim gören Lisan öğrencisine 500 , Yüksek Lisans öğrencisine 700,Doktora öğrencilerine 1000 Euro burs verilecek.

yabanci kur ustunden verildiginden artmistir..euro hesabina gore sanirim sene basinda hesaplamislardir..
Sosyal ağlarda paylaş

Normal olanını af çıkar yapılandırırım diye salladım salladım sonra unuttum, bi kaç ay önce banka hesaplarıma e-haciz geldi. Hayır hesapta para var ama mahmeke sonuçlanmadan çekmek mümkün değil öyle kalakaldım. Mecburen gittim şirketten para alıp yatırdım sonra. Bide cuma günü patladı olay zar zor cuma akşamı kaldırtabildim hacizleri.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Normal olanını af çıkar yapılandırırım diye salladım salladım sonra unuttum, bi kaç ay önce banka hesaplarıma e-haciz geldi. Hayır hesapta para var ama mahmeke sonuçlanmadan çekmek mümkün değil öyle kalakaldım. Mecburen gittim şirketten para alıp yatırdım sonra. Bide cuma günü patladı olay zar zor cuma akşamı kaldırtabildim hacizleri.

Haciz geliyor yani :/
7 iş günü geçince geliyor mu? Yoksa 1-2 ay sonra mı?
Sosyal ağlarda paylaş

bu kyk bursu artık vergi dairelerine aktarılmış o yüzden sistemi bi şekilde alt ederim diye bi olay artık yok hayvan gibi takip ediyolar.
bunun için de af çıkıcanı zannetmem açıkcası.

kyk bursu baya şansa ve torpile bakıyor. kredinin ise çıkma ihtimali yüksek.

ben burada iş bulursam direkt krediyi kesicem ve erken ödeme yapıcam. erken ödeme yaparsan baya bi indirim yapıyolarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

e-haciz'de banka hesabında herhangi bir hareket yapamıyorsun. Ne parayı alıyorlar ne de senin dokunmana izin veriyorlar yani :)

Vergi dairesine ödemeni yaptıktan sonra banka blokajı kaldırıyor ama bu da zaman alabiliyor.

iyide bankaya dokunamayacaksam parayı nasıl yatırcam :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...