Editor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Sadece eğitim amaçlı ücretsiz paylaşmaktayim. Online Kütüphanemiz diyebiliriz. Her hafta güncelliyorum. Güncellemeleri bukonudan duyurmaya karar verdim (hep diğer konularda yazıyordum). 60GB+ olduğu için direkt buraya koymuyorum, sonuçta üye olan da olmayanda girip görebiliyor. İsteyenlere öm atacağım ;) Ayrıca Arama yapma olayı için önerilere açığım. Editor said: Nasıl olsa herkesin Gmail i var diye Google Drive a geçiriyorum... Aramada yapabileceksiniz. https://drive.google.com/folderview?id=0B65ge59mpNQRV012UUNLTXNzd2c&usp=sharing Buyrun ;)
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 yok best books vs de var orumcek adam da..ama guzel tabi ..kabaca baktim da kaliteli..bazilarini torrentten gormus olsam da iyi..
Editor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Llama said: içerik eğitim setleri mi sadece Eğitim ile ilgili çok fazla makaleler tezler vs çoğu kayıtsızlardan. onundışında Magazin ve çizgiroman bile var... Roman ve kitapları haftalık güncelliyorum hep
Editor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Bu arada dergilerden özel istek olursa ekleyebilirim listeye
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Öm Trap olmasın lan. VİRÜSLÜ MÜ KİTAPLAR HACIT
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 eğitim içi makale vs için ne gerek varki? diğerleri için tamam da tüm makalelere zaten erişebiliyorsunuz aşağı yukarı. makaleyide aa gördüm okuayyım diye açmazsınız işiniz olur öyle alır okursunuz. yada merakınız vardır yani özel bir arama yaparsınız.
Öne çıkan mesajlar