kyloren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 herkese merhaba, ışın kılıcımı kaybettim, bir bulan olabilir umudu ile songül karlı sütyensiz videoları izlerken buralara kadar geldim. gelmişken selamı eksik etmek istemedim. hewal sith'in gücü üzerinizde olsun Alıntıla
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Arif'in sith lorda attigi kilici ariyodum, nereye geldim... Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 sarbinin videolarini takip edersen de top taca sen de ebediyete gidersin..dene istersen..hos geldin buse nur.. Alıntıla
kyloren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 hoş bulduk buralar da değişik sohbetler dönüyormuş, farklı aktiviteler oluyormuş. gizli kapılar arkasında... bir sith olarak hepinizi keşfetmeye, karanlık tarafı içinize enjekte etmeye geldim. Alıntıla
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Noyan galiba, enjekte falan diyor. Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 hayir isin kotusu icimize enjekte etmeye gelmis..nerenin cedayiysa haylaz.. Alıntıla
kyloren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 evet bana noyan diyebilirsiniz yada başka isimlerle de seslenebilirsiniz. isimlere takılan bir varlık değilim. içinde karanlığı taşıyan herhangi bir obje olarak bile nitelendirilebilirim. evet evet. noyan deyin bana sevdim bunu. sizlerin noyanı olmaya geldim. Alıntıla
Shean Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 posdfjsdfjk fake olduğunu belli etmesen bari Alıntıla
kyloren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 sanal dünyada real olduğunu iddia eden insanlar var sanırsam bu forumda :) oda iyimiş. Alıntıla
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 bence fake olamayacak kadar kalitesiz dikkat çekmeye çalışmış, bir de de'yi ayrı yazışı fake değil gibi geldi bana. kyloren said: buralar da değişik sohbetler dönüyormuş derkeen şimdi de birleşik yazmış kyloren said: sanal dünyada real olduğunu iddia eden insanlar var sanırsam bu forumda smiling smiley oda iyimiş. yok ya cidden fake değil Alıntıla
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 bu forumda songül karlının sütyensiz hali yüzünden dönen çok enteresan kavgalar var. yanlış yere gelmişsin moruk. neyse hg Alıntıla
Osso Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 MasterHapLo said: osso kılıcımı çaldı geri verdim ama hemen Alıntıla
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 her fake gelenin fake olduğunu belli etmeme cabası beni benden alıyor ya Alıntıla
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 ginaly said: osmandadır. demeye gelmiştim :( Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.